Mozzart tiket dana – ponedjeljak (08.07.2024)

tiket dana mozzart

Osim brojnih prognoza utakmica koje igramo u našoj sekciji za tip dana za danas smo pripremili i mozzart tiket dana kako bi naši posjetioci imali još jedan uvid u najizglednije tipove za danas. Današnji tiket dana se sastoji od tri tipa koje daju ukupnu kvotu od 4.91.

Kao što smo više puta napomenuli najveće šanse za ostvarivanje profita na sportskoj kladionici se ostvaruju igranjem singl oklada. Ipak, ukoliko svakodnevno igrate realni tiket dana dugoročno možete očekivati visok profit. Također, stavljanje kombinirajućih oklada je uvijek jako zanimljivo i onim što igraju na niže uloge jer su potencijalni dobitci jako visoki.

Veliki broj online kladionica dodjeljuje bonus dobrodošlice koji za obrt zahtjeva stavljanje kombinovanih tiketa. Stoga, naše prijedloge za klađenje sa ovog tiketa možete upotrijebiti i u tu svrhu. Koristiti ih za obrt, otključavati bonus sredstva, pretvarati ih u pravi novac te na taj način dodatno povećati vašu zaradu.

Naš današnji mozzart tiket dana se sastoji od tri prognoze koje nemaju dovoljno visoku kvotu ili neki drugi parametar da se nađu u sekciji za tip dana. Na primjer, klađenje na azijski hendikep je daleko pogodnije za kombinirajuće oklade no za singl što može biti samo jedan od brojnih razloga za igranje i današnjeg tiketa.

Naše prijedloge i analize utakmica za tiket dana za danas, 08.07.2024 godine možete pročitati u nastavku teksta.

Mozzart Mozzart Recenzija /100
  • Licenca Malta Gaming Authority
  • Veliki broj sportova u ponudi
  • Cash-out opcija


Holger Rune vs. Novak Đoković – 18:00, 08.07.2024

Holger Rune je već dugo u samom vrhu ATP ljestvice. Igrač je koji nas je u više navrata kroz karijeru uvjerio da može savladati svakog igrača na ATP Touru kada se nalazi u top formi.

Ipak, ove godine je Holger u blagom padu forme a osim toga trava mu nije omiljena podloga. Zbog toga su mu mnogi predviđali i rano ispadanje no Rune je nakon tri sjajna meča uspio doći do osmine finala. Istina, imao je problema u trećem kolu sa Halysom.

Savladao ga je nakon pet setova i danas mora mnogo bolje ukoliko želi napraviti probleme Novaku Đokoviću. Nole je na Wimbledon stigao nakon operacije i veliko je pitanje bilo u kakvom će stanju izaći na terene u All England Clubu.

Jasno je da ove godine Nole daleko od svog najboljeg tenisea no što je najvažnije na terenu se nema problema sa koljenom na Wimbledonu. On je sedmorostruki prvak ovog Grand Slama. Na posljednjih pet Wimbledona je osvajao ovaj turnir u četiri navrata i jednom igrao finale a poznato je da on na Grand Slam turnirima diže nivo igre iz meča u meč.

Na putu ka osmini finala je gubio po jedan set u dvobojima sa Fearnleyom i Popyrinom. Imao je nekoliko zaista odličnih perioda u prva tri kola. Za očekivati je da diže nivo igre kako se bliži finale no i uz igre koje trenutno pruža je apsolutni favorit protiv Runea na travi, na turniru gdje je u posljednjih šest godina pretrpio svega jedan poraz.

Tip: Novak Đoković pobjeda uz hendikep (-3.5) @ 1.63


Taylor Fritz vs. Alexander Zverev – 16:00, 08.07.2024

Osmina finala Wimbledona nam donosi nekoliko spektakularnih dvoboja no najzanimljiviji je svakako okršaj Fritza i Alexandera Zvereva, 12-og i četvrtog igrača svijeta.

Taylor Fritz ima daleko najbolju godinu na turnirima na travi. Igra zaista vrhunski tenis. Stigao je na Wimbledon nakon osvajanja Eastbournea čime je i najavio vrhunske partije ovdje. Od početka Wimbledona servira fantastično. Pretrpio je svega jedan break u tri odigrana meča.

Njegov forehand izgleda sjajno, većinom nakon razornog servisa forehand vinerom i osvoji poen. Nije ni u jednom meču imao problema a sa takvom igrom će sigurno napraviti probleme i Saši Zverevu.

Alexander Zverev je četvrti reket svijeta, igrač koji je u prva tri kola pokazao najviše od svih tenisera na touru. On je bez izgubljenog seta i bez izgubljenog breaka stigao do osmine finala. Ipak, izuzev Norriea i nije imao nekog težeg protivnika i današnji dvoboj mu je prvi veliki ispit. S obzirom na prikazane partije za očekivati je da gledamo veliku borbu u svakom setu i dvoboj u kome će obojica imati velikih problema na returnu.

Tip: Zbroj gemova (-43.5+) više @ 1.76


Danielle Collins vs. Barbora Krejcikova – 17:30, 08.07.2024

Osmina finala u konkurenciji dama donosi nam dvoboj Collins i Krejcikove, nekadašnjih top 10 igračica. U posljednjih godinu dana je Danielle Collins u nešto boljoj formi od Krejcikove.

To pokazuje i ranking, Collins je trenutno 12-ta igračica svijeta a Krejcikova je 32 na WTA ljestvici. Ipak, ni jedna ni druga kroz karijeru nisu impresionirale na Wimbledonu. Obje teniserke nikada nisu uspjele proći četvrtu rundu što će se za jednu od njih danas promjenuti.

Zbog stila igre vjerovatno nešto više trava leži Krejcikovoj no i Collinsovi sliceovi su jako nezgodni na ovoj podlozi. Nakon sjajnih igara obje teniserke u prva tri meča izuzetno je teško izdvojiti favoritkinju.

Danielle Collins je bez izgubljenog seta došla u osminu finala. Barbora Krejcikova je izgubila samo jedan set, u prvom kolu. Zbog toga i nešto bolje forme u posljednjih godinu dana bookmakeri su blagu prednost dali Danielle Collins no jasno je da će ovo biti jedan neizvjestan dvoboj u kome ćemo gledati veliku bitku za četvrtfinale.

Tip: Zbroj gemova (-21.5+) više @ 1.71



400€
(prvi depozit): 100%
Posjeti Mozzart
  • Licenca Malta Gaming Authority
  • Veliki broj sportova u ponudi
  • Cash-out opcija
94% Omjer isplate
400€ (prvi depozit): 100%
Posjeti Mozzart
  • Licenca Malta Gaming Authority
  • Veliki broj sportova u ponudi
  • Cash-out opcija
Mozzart Recenzija