Mozzart tiket dana – četvrtak (11.07.2024)

tiket dana mozzart

Osim brojnih prognoza utakmica koje igramo u našoj sekciji za tip dana za danas smo pripremili i mozzart tiket dana kako bi naši posjetioci imali još jedan uvid u najizglednije tipove za danas. Današnji tiket dana se sastoji od tri tipa koje daju ukupnu kvotu od 4.91.

Kao što smo više puta napomenuli najveće šanse za ostvarivanje profita na sportskoj kladionici se ostvaruju igranjem singl oklada. Ipak, ukoliko svakodnevno igrate realni tiket dana dugoročno možete očekivati visok profit. Također, stavljanje kombinirajućih oklada je uvijek jako zanimljivo i onim što igraju na niže uloge jer su potencijalni dobitci jako visoki.

Veliki broj online kladionica dodjeljuje bonus dobrodošlice koji za obrt zahtjeva stavljanje kombinovanih tiketa. Stoga, naše prijedloge za klađenje sa ovog tiketa možete upotrijebiti i u tu svrhu. Koristiti ih za obrt, otključavati bonus sredstva, pretvarati ih u pravi novac te na taj način dodatno povećati vašu zaradu.

Naš današnji mozzart tiket dana se sastoji od tri prognoze koje nemaju dovoljno visoku kvotu ili neki drugi parametar da se nađu u sekciji za tip dana. Na primjer, klađenje na azijski hendikep je daleko pogodnije za kombinirajuće oklade no za singl što može biti samo jedan od brojnih razloga za igranje i današnjeg tiketa.

Naše prijedloge i analize utakmica za tiket dana za danas, 11.07.2024 godine možete pročitati u nastavku teksta.

Mozzart Mozzart Recenzija /100
  • Licenca Malta Gaming Authority
  • Veliki broj sportova u ponudi
  • Cash-out opcija


Aktobe vs. Sarajevo – 18:00, 11.07.2024

Ekipa Aktobea je već nekoliko godina jedna od najboljih momčadi u Kazahstanu. Već nekoliko godina ih gledamo u kvalifikacijama za Europu gdje i nisu imali mnogo uspjeha.

Trenutno kruže glasine i da će ih napustiti nekoliko važnih igrača poput Samorodova, najboljeg igrača ove ekipe. To svakako nije nešto što žele da se dešava u ovom trenutku, u toku kvalifikacija za europska natjecanja.

Ipak, ono što ide na njihovu stranu je svakako činjenica da je sezona u Kazahstanu dugo u toku. Njihovu igrači se već nalaze u top formi, dugo su bili i prvoplasirana ekipa Kazahstana što su ispustili nakon nekoliko kikseva u posljednjih mjesec dana.

U posljednjem periodu njihova posljednja trećina ne izgleda najbolje te će sigurno u tom dijelu terena i danas imati ozbiljnih problema. Ekipa Sarajeva je i uoči prethodne sezone dovela nekoliko velikih pojačanja. U sezonu su ušli sa velikim ambicijama no završili su ju tek kao četvrtoplasirana ekipa u Bosni i Hercegovini.

I za ovu sezonu su se dodatno pojačali sa nekoliko igrača gdje vrijedi izdvojiti Aleksandera Đorđevića, najskuplje pojačanje u BiH ove sezone. Imaju velika očekivanja od sezone, imaju zaista sjajnu napadačku zonu i jasno je da će danas i oni kreirati nekoliko gol prilika.

Tip: BTTS (oba tima daju gol) @ 2.10


Elfsborg vs. Paphos – 19:00, 11.07.2024

Ekipa Elfsborga je aktuelni viceprvak Švedske. Navikli smo ih gledati u samom vrhu Allsvaken lige gdje su prošle godine titulu izgubili u posljednjem kolu, u direktnom okršaju za titulu u kome su poraženi od Malmoa.

Sezonu su završili sa istim brojem bodova kao i Malmo no i lošijom gol razlikom i na taj način su ostali bez titule. Nakon toga je uslijedilo i nekoliko promjena unutar momčadi nakon kojih ova ekipa izgleda neprepoznatljivo.

Ove sezone je Elfsborg tek sedmoplasirana ekipa u Švedskoj. Pretrpili su sedam poraza i primili 20 pogodaka u 14 odigranih susreta što dovoljno govori o njihovim igrama. Ipak, daleko kvalitetnije partije su najavili visokom pobjedom od 3:0 nad Brommapojkarnom koju su savladali za vikend.

Jasno je da ne izgledaju najbolje no u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Europe, u dvoboju sa Paphosom, petoplasiranom ekipom i prvakom kupa Cipra su apsolutni favoriti za prolaz u iduću rundu. Sezona u Cipru još uvijek nije počela. Sigurno ni Paphos u ovom dvoboju zbog nedostatka takmičarskih utakmica neće biti na najvećem nivou.

Tip: Elfsborg pobjeda @ 1.80


Barbora Krejcikova vs. Elena Rybakina – 16:00, 11.07.2024

Polufinale Wimbledona u konkurenciji dama donosi nam dvoboj Rynakine, četvrte igračice svijeta i Krejcikove, nekadašnje top 10 teniserke koja trenutno igra u formi iz najboljih dana. U posljednjih godinu dana je Elena Rybakina u nešto boljoj formi od Krejcikove. Ipak Barbora trenutno izgleda fantastično i sigurno će voditi veliku bitku sa Elenom.

To pokazuje i ranking, Elena Rybakina je trenutno četvrta igračica svijeta a Krejcikova je 32 na WTA ljestvici. Ipak, Barbora je ovdje odigrala pet sjajnih mečeva a na kom nivou može igrati najbolje smo mogli vidjeti u posljednja dva meča u kojim je savladala Collins i Ostapenko.

Barbora se plasirala u svoje prvo polufinale Wimbledona u karijeri i to na jedan fantastičan način. Ipak, pritisak centralnog terena u borbi za prvo finale Wimbledona će biti ogroman za nju danas.

Sa druge strane Elena Rybakina je sasvim očekivano došla do novog polufinala. Ona je prije dvije godine osvojila Wimbledon. Jedna je od najboljih igračica na WTA Touru kada je riječ o igrama na travi i bez dileme je favoritkinja u današnjem dvoboju. Tokom čitavog turnira je izgubila samo jedan set. Neiznuđene greške je svela na minimum, pogađa veliki broj vinera iz meča u meč. U posljednja tri meča je izgubila ukupno devet gemova. Ukoliko ponovi takve partije jasno je da će bez velikih problema do novog finala Wimbledona.

Tip: Elena Rybakina pobjeda uz hendikep (-3.5) @ 1.50



400€
(prvi depozit): 100%
Posjeti Mozzart
  • Licenca Malta Gaming Authority
  • Veliki broj sportova u ponudi
  • Cash-out opcija
94% Omjer isplate
400€ (prvi depozit): 100%
Posjeti Mozzart
  • Licenca Malta Gaming Authority
  • Veliki broj sportova u ponudi
  • Cash-out opcija
Mozzart Recenzija