bet365 tiket dana – subota (13.07.2024)

tiket dana bet365

Osim brojnih prognoza utakmica koje igramo u našoj sekciji za tip dana za danas smo pripremili i bet365 tiket dana kako bi naši posjetioci imali još jedan uvid u najizglednije tipove za danas. Današnji tiket dana se sastoji od tri tipa koje daju ukupnu kvotu od 4.73.

Kao što smo više puta napomenuli najveće šanse za ostvarivanje profita na sportskoj kladionici se ostvaruju igranjem singl oklada. Ipak, ukoliko svakodnevno igrate realni tiket dana dugoročno možete očekivati visok profit. Također, stavljanje kombinirajućih oklada je uvijek jako zanimljivo i onim što igraju na niže uloge jer su potencijalni dobitci jako visoki.

Veliki broj online kladionica dodjeljuje bonus dobrodošlice koji za obrt zahtjeva stavljanje kombinovanih tiketa. Stoga, naše prijedloge za klađenje sa ovog tiketa možete upotrijebiti i u tu svrhu. Koristiti ih za obrt, otključavati bonus sredstva, pretvarati ih u pravi novac te na taj način dodatno povećati vašu zaradu.

Naš današnji bet365 tiket dana se sastoji od tri prognoze koje nemaju dovoljno visoku kvotu ili neki drugi parametar da se nađu u sekciji za tip dana. Na primjer, klađenje na azijski hendikep je daleko pogodnije za kombinirajuće oklade no za singl što može biti samo jedan od brojnih razloga za igranje i današnjeg tiketa.

Naše prijedloge i analize utakmica za tiket dana za danas, 13.07.2024 godine možete pročitati u nastavku teksta.

bet365 bet365 Recenzija 85/100
  • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
  • Kalendar sportskih utakmica uživo
  • Aplikacije za razne operativne sustave


Kanada vs. Urugvaj – 02:00, 14.07.2024

U utakmici za treće mjesto Copa Americe očekuje nas dvoboj reprezentacija Kanade i Urugvaja. Reprezentacija Kanade je u polufinalu poražena od Argentine no sigurno da bi bili i više no zadovoljni svojim nastupom na Copa Americi ukoliko osvoje broncu.

Sa druge strane reprezentacija Urugvaja je u jednoj zaista spektakularnoj utakmici uz mnogo tenzija na terenu poražena od Kolumbije rezultatom 1:0. U toj utakmici smo vidjeli čak 10 kartona, uz dva crvena, mnoštvo gol prilika ali i skandaloznu tuču Nuneza sa navijačima Kolumbije nakon što su uputili prijetnje njegovoj porodici.

Sigurno da Urugvaj ima kvalitetnije pojedince a pod vodstvom Bielse treba očekivati i da osvoje sredinu terena i imaju loptu u nogama i napadaju u većem dijelu susreta.

Ipak, u jednoj ovakvoj utakmici izuzetno je teško prognozirati pobjednika. Prije svega, ova utakmica mnogo više znači za Kanadu. Urugvaj je imao apetite da dođe do samog kraja i za očekivati je da vidimo veću želju za pozitivnim rezultatom od igrača Kanade.

Stoga je klađenje na pobjedu najbolje zaobići u ovom dvoboju. Ovo je utakmica za treće mjesto u kojoj treba očekivati mnogo tenzija kao što smo i navikli u Južnoj Americi, mnoštvo grubljih startova i bez dvojbe klađenje na kartone je najbolji izbor u ovom dvoboju.

Tip: Zbroj kartona (-4.5+) @ 1.90


Brann vs. Haugesund – 19:15, 13.07.2024

Ekipa Branna je aktuelni viceprvak Norveške. Nakon nekoliko promjena unutar momčadi dodatno su dobili na kvalitetu. Jasno je da ćemo ih do samog kraja gledati u velikoj borbi za titulu sa Bodo/ Glimtom.

Trenutno su drugoplasirana ekipa Norveške Eliteserien lige sa 28 osvojenih bodova u 15 odigranih susreta. Ipak, trenutno imaju malih problema sa izostancima u posljednjoj trećini terena. Njihovi problemi u posljednjoj trećini terena su do izražaja došli u prošlom kolu u kome su sa 5:1 poraženi od Bodo/Glimta.

Sigurno da su daleko kvalitetnija ekipa od Haugesunda. Ipak, teško je očekivati da i u ovom dvoboju ne dopuste nekoliko gol prilika. Ekipa Haugesunda se trenutno nalazi u zoni ispadanja i do kraja sezone će voditi veliku borbu za ostanak.

Od početka sezone se muče, osvojili su svega 13 bodova u 12 odigranih susreta. Teško je očekivati da mogu do bodova na jednom od najtežih gostovanja u sezoni. Posebno uz suspenziju Sondrea Listeha, jednog od ključnih igrača za posljednju trećinu terena.

Ipak, uz probleme sa izostancima ekipe Branna i uz trenutnu igru njihove posljednje trećine terena mišljenja smo da je klađenje na golove daleko bolji izbor no klađenje na pobjedu Branna.

Tip: Zbroj golova (-2.5+) @ 1.40


Barbora Krejcikova vs. Jasmine Paolini – 14:00, 10.07.2024

U finalu Wimbledona u konkurenciji dama očekuje nas dvoboj Krejcikove i Paolini. One se bore za svoj prvi naslov na Wimbledonu a nakon sjajnih partija obje teniserke na ovogodišnjem izdanju nema dvojbe da je pred nama jedan spektakularan dvoboj.

Kroz karijeru je naravno Barbora Krejcikova imala nešto bolje rezultate na travi. Istina, Krejcikova je značajno i unaprijedila svoju igru na ovoj podlozi no Jasmine Paolini ove godine zaista izgleda fantastično.

Gledali smo je i u finalu French Opena, bila je odlična i na Australin Openu. Pokazala je da bez obzira na podlogu daleko kvalitetniju igru pruža na Grand Slam turnirima. Ovdje je u dvoboju sa Keys kada je imala 2:5 u trećem, odlučujućem setu. Nakon toga se Keys ozljedila jasno da je i fortuna na njenoj strani.

Pobjednicu u ovom dvoboju je zaista teško prognozirati. Zbog nešto većeg iskustva igranja na ovoj podlozi pa i zbog težeg puta ka finalu Wimbledona bookmakeri blagu prednost daju Krejcikovoj.

Krejcikova je sigurno igračica koja sigurno neće ostavljati mnogo prostora za napad. Ona će svaku priliku koristiti da napada snažno. Jasmine Paolini je već pokazala da svoju igru može prilagoditi takvom stilu. Stoga treba očekivati jedan dvoboj koji može i u odlučujući set i meč u kome ćemo gledati veliku bitku za svaki gem.

Tip: Zbroj gemova (-21.5+) @ 1.71



25€
(prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
  • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
  • Kalendar sportskih utakmica uživo
  • Aplikacije za razne operativne sustave
94% Omjer isplate
25€ (prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
  • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
  • Kalendar sportskih utakmica uživo
  • Aplikacije za razne operativne sustave
bet365 Recenzija