Mozzart tiket dana – nedjelja (14.07.2024)

tiket dana mozzart

Osim brojnih prognoza utakmica koje igramo u našoj sekciji za tip dana za danas smo pripremili i mozzart tiket dana kako bi naši posjetioci imali još jedan uvid u najizglednije tipove za danas. Današnji tiket dana se sastoji od tri tipa koje daju ukupnu kvotu od 4.14.

Kao što smo više puta napomenuli najveće šanse za ostvarivanje profita na sportskoj kladionici se ostvaruju igranjem singl oklada. Ipak, ukoliko svakodnevno igrate realni tiket dana dugoročno možete očekivati visok profit. Također, stavljanje kombinirajućih oklada je uvijek jako zanimljivo i onim što igraju na niže uloge jer su potencijalni dobitci jako visoki.

Veliki broj online kladionica dodjeljuje bonus dobrodošlice koji za obrt zahtjeva stavljanje kombinovanih tiketa. Stoga, naše prijedloge za klađenje sa ovog tiketa možete upotrijebiti i u tu svrhu. Koristiti ih za obrt, otključavati bonus sredstva, pretvarati ih u pravi novac te na taj način dodatno povećati vašu zaradu.

Naš današnji mozzart tiket dana se sastoji od tri prognoze koje nemaju dovoljno visoku kvotu ili neki drugi parametar da se nađu u sekciji za tip dana. Na primjer, klađenje na azijski hendikep je daleko pogodnije za kombinirajuće oklade no za singl što može biti samo jedan od brojnih razloga za igranje i današnjeg tiketa.

Naše prijedloge i analize utakmica za tiket dana za danas, 14.07.2024 godine možete pročitati u nastavku teksta.

Mozzart Mozzart Recenzija /100
  • Licenca Malta Gaming Authority
  • Veliki broj sportova u ponudi
  • Cash-out opcija


Španjolska vs. Engleska – 21:00, 14.07.2024

U velikom finalu Europskog Prvenstva u nogometu gledat ćemo dvoboj reprezentacija Španjolske i Engleske. Crvena furija je pod de la Fuenteom sa jednom mladom generacijom najavila fantastične rezultate u narednom periodu. Mnoge je podsjetila na onu generaciju koja je dominirala reprezentativnim nogometom od 2008. godine do 2012. godine.

U svakoj utakmici  od početka EURA su bili sjajni. Dominirali su i u grupnoj fazi iako su bili smješteni u grupi smrti. Prošetali su se do finala, bili domintantni na terenu u svakoj utakmici izuzev dvoboja sa Njemačkom u kome su imali manjih poteškoća.

Sa druge strane Southgate je pretrpio mnoge kritike na ovom EURU zbog igre reprezentacije Engleske. Ona je neatraktivna, ne kreiraju veliki broj gol prilika i njihove utakmice nisu zanimljive.

Ipak, reprezentacija Engleske ni ne dopušta veliki broj gol prilika a Southgate je tri lava doveo u drugo uzastopno finale Europskog Prvenstva. Prošli put su poraženi nakon jedanaesteraca a sada imaju novu priliku da se po prvi put u svojoj historiji popnu na krov Europe.

Naravno, za očekivati je da gledamo jednu rezultatski zanimljivu utakmicu no također ovo će biti jedna utakmica u kojoj nećemo gledati veliki broj gol prilika. Prije svega zbog samog važnosti susreta obje reprezentacije će ući maksimalno oprezno u njega. Za očekivati je da gledamo veliku bitku na sredini terena uz veliki broj dodavanja na tom dijelu terena.

Tip: Zbroj golova (-2.5+) manje @ 1.57


Carlos Alcaraz vs. Novak Đoković – 15:00, 14.07.2024

U finalu ovogodišnjeg Wimbledona gledat ćemo novi okršaj Carlosa Alcaraza i Novaka Đokovića. Nole u ovom dvoboju želi da se revanšira Karlitosu za prošlogodišnji poraz u finalu kojim je prekinuo njegovu dominaciju od čak četiri vezane titule.

Đoković je na ovogodišnji Wimbledon stigao nakon operacije koljena i bilo je veliko pitanje da li će biti na svom maksimumu. Također, ove godine je daleko od najbolje forme i stoga mu nitko nije davao isuviše visoke šanse.

Ipak, Novak Đoković je najbolji igrač današnjice koji svoj najbolji tenis igra na Grand Slam turnirima. Dizao je nivo igre iz meča u meč i sigurno će odigrati na visokom nivou i u velikom finalu. Imao je tokom turnira i problema sa publikom koja će sigurno i danas biti protiv njega no poznato je da to Novaku daje samo dodatni motiv.

I Carlos Alcaraz igra jedan impresivan Wimbledon u kome se bez većih poteškoća plasirao u finale. Imao je Alcaraz nekoliko i padova tokom svojih mečeva no bez obzira na to na jedan sjajan način se plasirao u finale. Jasno je da su ovo dvojica najboljih tenisera na travi u ovom trenutku. Prošle godine su nam priredili spektakl u pet setova a još jedan uzbudljiv i rezultatski neizvjestan susret nas očekuje i danas.

Tip: Zbroj gemova (-40.5+) više @ 1.83


Argentina vs. Kolumbija – 02:00, 15.07.2024

Večeras je pred nama još jedno veliko finale, finale Copa Americe u kome će se na Hard Rock Stadionu za prvaka Južne Amerike boriti reprezentacije Argentine i Kolumbije.

Reprezentacija Argentine je predvođena Messiem osvojila Svjetsko Prvenstvo u Kataru. Sjajnim partijama na ovogodišnjem izdanju Copa Americe su potvrdili da su najbolja reprezentacija Južne Amerike a sjajne igre žele krunisati novom titulom.

Iako su na papiru daleko kvalitetnija reprezentacija jasno je da posao neće biti lagan. Kolumbija igra fantastično od samog početka ovog prvenstva, upisali su četiri pobjede uz remi sa Brazilom i sigurno će i sa reprezentacijom Argentine voditi veliku bitku za titulu.

Primili su svega dva gola od početka prvenstva, oba u grupnoj fazi natjecanja. Jasno je da će i Argentina imati velikih poteškoća da dođe do gol prilika. Sigurno da ni reprezentacija Argentine neće svim silama krenuti ka golu protivnika od samog početka. Jednostavno ulog je velik i samo jedna greška bi ih mogla koštati. Stoga očekujemo jednu utakmicu nešto sporijeg ritma u kojoj ni Argentina ni Kolumbija neće imati veliki broj gol prilika.

Tip: Zbroj golova (-2.5+) manje @ 1.44



400€
(prvi depozit): 100%
Posjeti Mozzart
  • Licenca Malta Gaming Authority
  • Veliki broj sportova u ponudi
  • Cash-out opcija
94% Omjer isplate
400€ (prvi depozit): 100%
Posjeti Mozzart
  • Licenca Malta Gaming Authority
  • Veliki broj sportova u ponudi
  • Cash-out opcija
Mozzart Recenzija