22bet tiket dana – ponedjeljak (15.07.2024)

tiket dana 22bet

Osim brojnih prognoza utakmica koje igramo u našoj sekciji za tip dana za danas smo pripremili i 22bet tiket dana kako bi naši posjetioci imali još jedan uvid u najizglednije tipove za danas. Današnji tiket dana se sastoji od tri tipa koje daju ukupnu kvotu od 4.54.

Kao što smo više puta napomenuli najveće šanse za ostvarivanje profita na sportskoj kladionici se ostvaruju igranjem singl oklada. Ipak, ukoliko svakodnevno igrate realni tiket dana dugoročno možete očekivati visok profit. Također, stavljanje kombinirajućih oklada je uvijek jako zanimljivo i onim što igraju na niže uloge jer su potencijalni dobitci jako visoki.

Veliki broj online kladionica dodjeljuje bonus dobrodošlice koji za obrt zahtjeva stavljanje kombinovanih tiketa. Stoga, naše prijedloge za klađenje sa ovog tiketa možete upotrijebiti i u tu svrhu. Koristiti ih za obrt, otključavati bonus sredstva, pretvarati ih u pravi novac te na taj način dodatno povećati vašu zaradu.

Naš današnji 22bet tiket dana se sastoji od tri prognoze koje nemaju dovoljno visoku kvotu ili neki drugi parametar da se nađu u sekciji za tip dana. Na primjer, klađenje na azijski hendikep je daleko pogodnije za kombinirajuće oklade no za singl što može biti samo jedan od brojnih razloga za igranje i današnjeg tiketa.

Naše prijedloge i analize utakmica za tiket dana za danas, 15.07.2024 godine možete pročitati u nastavku teksta.

22bet 22bet Recenzija 100/100
  • Brza oklada
  • Mobilne aplikacije
  • 100+ načina plaćanja


Constant Lestienne vs. Reilly Opelka – 20:00, 15.07.2024

Constant Lestienne je igrač koga u posljednje tri godine gledamo u društvu 100 najboljih tenisera današnjice. Igrač je koji ponajviše sjajnim rezultatima na Challengerima održava taj ranking dok na turnirima ATP kategorije i nije imao isuviše uspjeha.

Ova godina je daleko od najbolje za Lestiennea. Na 17 odigranih turnira je upisao svega 12 pobjeda i sa igrama koje trenutno pruža brzo će ispasti van top 100.

Sa druge strane Reilly Opelka, igrač koga smo dugo gledali u top 50 se vraća nakon duge pauze. Još od prošle godine Reilly Opelka je bez profesionalnog meča zbog ozljede kuka. To je jako nezgodna ozljeda za svakog tenisera i veliko je pitanje da li će se Reilly ikada ponovo vratiti u sami vrh.

Ipak, Opelka je jedan od najboljih tenisera današnjice. Čak i nakon duge pauze zbog ozljede kuka sigurno da će danas raspaliti mnoštvo as udaraca i u svakom servis gemu sticati ogrmonu prednost servisom.

Igra pred domaćom publikom, turnri na travi, na svojoj omiljenoj podlozi protiv Lestiennea kome return sigurno nije jača strana. Stoga je za očekivati da Lestienne dominira u nešto dužim razmjenama dok će Opelka praviti ogromnu razliku servisom i brzo završavati poene u svojim servis gemovima. Očekujemo jedan dvoboj u kome će obojica imati velikih poteškoća da dođu do break prilike što čini klađenje na over najbolji izbor u ovom dvoboju.

Tip: Zbroj gemova (-22.5+) više @ 1.71


Cameron Norrie vs. Jozef Kovalik – 16:30, 15.07.2024

Cameron Norrie je jedan od najboljih tenisera iz Velike Britanije. Igrač je koga smo navikli gledati u društvu 20 najboljih igrača današnjice no ove godine je daleko od te forme.

Na 15 odigranih turnira Cameron Norrie je upisao svega 17 pobjeda. Ispao je i iz društva 40 najboljih igrača današnjice no iza sebe ima jedan odličan Wimbledon u kome je sa 3:0 izbacivao Diaza Acostu i Drapera nakon čega je očekivano poražen od Zvereva.

Odličnim partijama na Wimbledonu je najavio daleko bolje rezultate do kraja godine. All around je teniser koji može igrati na visokom nivou na svim podlogama i sa tenisom kojeg je pružao na Wimbledonu sigurno da u Bastadu može do samog kraja.

Turnir počinje dvobojem protiv Jozefa Kovalika, igrača van top 100 . Jozef Kovalik je iskusan igrač koga duže od deceniju gledamo na Touru no i igrač koji nema velikih uspjeha na turnirima ATP kategorije. On većinu svojih bodova tokom čitave karijere osvaja na Challengerima na zemlji kojim održava ranking između 100-og i 150-og mjesta na ljestvici.

Sigurno da na zemlji Jozef Kovalik može biti jako nezgodan protivnik. Ipak, ogromna je razlika u kvalitetu ovih igrača, Norrie je na Wimbledonu pokazao da je nešto lošija forma iza njega i sigurno da je veći favorit u ovom meču no što to tečaj pokazuje.

Tip: Cameron Norrie pobjeda @ 1.63


Zachary Svadja vs. Benoit Paire – 21:30, 15.07.2024

Prvo kolo Newporta nam donosi jedan jako zanimljiv dvoboj između Zacharya Svadje i Benoita Pairea. Sa jedne strane velika nada američkog tenisa a sa druge kontroverzni teniser iz Francuske čiji su mečevi uvijek jako interesantni.

Zachary Svadja je 21-godišnji teniser iz Sjedinjenih Američkih Država koji je nakon vrhunskih partija ove godine uspio doći nadomak 100 najboljih. Igrač je koji napada snažno sa obje strane i stoga mu najviše odgovaraju brže podloge na kojim i skuplja najveći broj poena.

Sa druge strane mreže će biti Benoit Paire, iskusni teniser iz Francuske koga smo dugo gledali i u društvu top 20. Ipak, od početka Covid 19 virusa Benoit Paire je u velikom padu. Trenutno je i igrač van top 200 koji zaista djeluje neprepoznatljivo.

Na 17 odigranih turnira Benoit Paire je ove godine upisao svega šest pobjeda. Osim toga on je igrač koji nikada nije pružao najbolje partije na turnirima na travi.

Na posljednjih pet godina je Benoit Paire bez pobjede na ovoj podlozi. Teško je očekivati da do prve dođe protiv sve boljeg Svadje koji igra na svojoj omiljenoj podlozi pred domaćim navijačima.

Tip: Zachary Svadja pobjeda uz hendikep (-4.5) @ 1.63



100/100 Vidi recenziju
122€
Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 22bet
  • Brza oklada
  • Mobilne aplikacije
  • 100+ načina plaćanja
95% Omjer isplate
122€ Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 22bet
  • Brza oklada
  • Mobilne aplikacije
  • 100+ načina plaćanja
22bet Recenzija