22bet tiket dana – nedjelja (28.07.2024)

tiket dana 22bet

Osim brojnih prognoza utakmica koje igramo u našoj sekciji za tip dana za danas smo pripremili i 22bet tiket dana kako bi naši posjetioci imali još jedan uvid u najizglednije tipove za danas. Današnji tiket dana se sastoji od tri tipa koje daju ukupnu kvotu od 4.71.

Kao što smo više puta napomenuli najveće šanse za ostvarivanje profita na sportskoj kladionici se ostvaruju igranjem singl oklada. Ipak, ukoliko svakodnevno igrate realni tiket dana dugoročno možete očekivati visok profit. Također, stavljanje kombinirajućih oklada je uvijek jako zanimljivo i onim što igraju na niže uloge jer su potencijalni dobitci jako visoki.

Veliki broj online kladionica dodjeljuje bonus dobrodošlice koji za obrt zahtjeva stavljanje kombinovanih tiketa. Stoga, naše prijedloge za klađenje sa ovog tiketa možete upotrijebiti i u tu svrhu. Koristiti ih za obrt, otključavati bonus sredstva, pretvarati ih u pravi novac te na taj način dodatno povećati vašu zaradu.

Naš današnji 22bet tiket dana se sastoji od tri prognoze koje nemaju dovoljno visoku kvotu ili neki drugi parametar da se nađu u sekciji za tip dana. Na primjer, klađenje na azijski hendikep je daleko pogodnije za kombinirajuće oklade no za singl što može biti samo jedan od brojnih razloga za igranje i današnjeg tiketa.

Naše prijedloge i analize utakmica za tiket dana za danas, 28.07.2024 godine možete pročitati u nastavku teksta.

22bet 22bet Recenzija 100/100
  • Brza oklada
  • Mobilne aplikacije
  • 100+ načina plaćanja


FC Copenhagen vs. Aarhus – 18:00, 28.07.2024

Ekipa FC Copenhagena je svojim nastupima u Ligi Prvaka prethodne sezone pokazala da je trenutno jedna od najboljih ekipa Europe. Oni su prethodne sezone prošli jednu izuzetno tešku skupinu Lige Prvaka. Gledali smo ih u osmini finala tog natjecanja gdje je ipak Manchester City bio prevelik zalogaj.

Nastupi u Ligi Prvaka su svakako uticali i na njihove igre u domaćem šampionatu. Nisu uspjeli osvojiti domaći šampionat no jasno je da su trenutno najkvalitetnija ekipa Danske, posebno nakon velikih pojačanja za ovu sezonu. Kao velika pojačanja za ovu sezonu su stigli Thomas Delaney i Munashe Garananga te Rodrigo Huescas i Nathan Trott.

Sezona je za FC Copenhagen počela sjajno. Savladali su Lyngby u prvom kolu Superlige a potom su u prvoj utakmici kvalifikacija za Ligu Konferencija savladali Magpies sa visokih 3:0 i već sada su riješili pitanje prolaska u polufinale kvalifikacija.

Ekipu Aarhusa smo prethodne sezone gledali u doigravanju za prvaka. Ipak, sezonu su završili daleko iza najboljih ekipa Danske, jasno je da nemaju kvalitet da se nadigravaju sa Midtjyllandom, Brondbyem, FC Copenhagenom i Nordsjaellandom te je teško očekivati da ih i ove sezone gledamo u utrci za europska natjecanja.

Napravili su nekoliko promjena za ovu sezonu uz koje na papiru izgledaju nešto bolje. Uspjeli su u prvoj utakmici pred domaćim navijačima doći do boda protiv Midtjyllanda no teško je očekivati da protiv ovakvom Copenhagenu mogu parirati na punom Parkenu.

Tip: FC Copenhagen pobjeda @ 1.50


Miloš Raonić vs. Dominik Koepfer – 18:00, 28.07.2024

Miloš Raonić je nekadašnji treći reket svijeta. Igrač je koga smo dugo gledali u društvu 10 najboljih igrača. Specijalista je za igru na travi i na toj podlozi je igrao svoje jedino Grand Slam finale, na Wimbledonu, prije osam godina.

Ipak, posljednjih godina Miloš Raonić ima velikih problema sa ozljedama i trenutno je daleko od svjetskog vrha. Ove godine je zbog povreda igrao tek četiri turnira kao i prethodne dok je prije dvije godine igrao pet turnira.

Na ukupno 13 odigranih turnira u posljednje tri godine Raonić je upisao 18 pobjeda. Zemlja je podloga koja mu nikada kroz karijeru nije odgovarala. Ipak je on visok igrač sa razornim servisom koji mu je i najveća snaga kao i fantastični forehand kada uđe u polje.

Već je tri godine bez ijednog odigranog meča na zemlji i sigurno da će mu trebati neko vrijeme da se prilagodi na podlogu. Sa druge strane mreže će danas biti Dominik Koepfer, top 100 igrač koga već dugo gledamo u tom društvu.

Dominik Koepfer je igrač koji nikada u karijeri nije osvojio niti jedan ATP turnir. Ipak, imao je nekoliko odličnih i na zemlji. Ova podloga mu mnogo više odgovara no Raoniću. Prošle godine je osvojio dva Challengera na ovoj podlozi, Miloš je već tri godine bez meča na zemlji i jasno je da će u ovom dvoboju Koepfer imati potpunu dominaciju u dužim razmjenama sa osnovne linije.

Tip: Dominik Koepfer pobjeda @ 1.45


Srbija vs. SAD – 17:15, 28.07.2024

Prvo kolo košarkaških Olimpijskih Igara donosi nam jedan spektakularan dvoboj reprezentacija Srbije i SAD-a. Ovo je repriza finala Olimpijskih Igara od prije osam godina no mnogo toga se promjenilo u tom periodu.

Dvoboj aktuelnih Olimpijskih prvaka sa jedne i viceprvaka svijeta sa druge će nam bez dileme donijeti pravi košarkaški spektakl. Mnogi su mišljenja da ćemo upravo ove reprezentacije gledati i u velikom finalu.

Naravno, na papiru je reprezentacija SAD-a sa svojim dream teamom favorit protiv svake reprezentacije svijeta. Već su oni u pripremnim utakmicama savladali reprezentaciju Srbije sa velikih 26 poena razlike. Imali su dvije velike serije no Srbija je u prvih 15-ak minuta pokazala da može da se nosi i sa SAD-om.

U toj utkamici nismo gledali ni Bogdana koji će sigurno danas uz Jokića biti nosioc igre reprezentacije Srbije. Pešić je već najavljivao veliki rezultat, napravila je Srbija odličnu pripremu i sigurno je pred nama pravi košarkaški spektakl.

Nema dvojbe da je SAD na papiru no sa sjajnom timskom odbranom Srbija će praviti ozbiljne probleme SAD-u. Sigurno da se reprezentativci Srbije u ovom neće upuštati u trku. Oni će pokušati usporiti ritam što je više moguće. Stoga treba očekivati jednu utakmicu sa nešto dužim posjedima i teško je očekivati da se onaj rezultat iz prijateljskog pripremnog susreta ponovi.

Tip: Zbroj poena (-181.5+) manje @ 1.91



100/100 Vidi recenziju
122€
Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 22bet
  • Brza oklada
  • Mobilne aplikacije
  • 100+ načina plaćanja
95% Omjer isplate
122€ Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 22bet
  • Brza oklada
  • Mobilne aplikacije
  • 100+ načina plaćanja
22bet Recenzija