22bet tiket dana – srijeda (31.07.2024)

tiket dana 22bet

Osim brojnih prognoza utakmica koje igramo u našoj sekciji za tip dana za danas smo pripremili i 22bet tiket dana kako bi naši posjetioci imali još jedan uvid u najizglednije tipove za danas. Današnji tiket dana se sastoji od tri tipa koje daju ukupnu kvotu od 4.98.

Kao što smo više puta napomenuli najveće šanse za ostvarivanje profita na sportskoj kladionici se ostvaruju igranjem singl oklada. Ipak, ukoliko svakodnevno igrate realni tiket dana dugoročno možete očekivati visok profit. Također, stavljanje kombinirajućih oklada je uvijek jako zanimljivo i onim što igraju na niže uloge jer su potencijalni dobitci jako visoki.

Veliki broj online kladionica dodjeljuje bonus dobrodošlice koji za obrt zahtjeva stavljanje kombinovanih tiketa. Stoga, naše prijedloge za klađenje sa ovog tiketa možete upotrijebiti i u tu svrhu. Koristiti ih za obrt, otključavati bonus sredstva, pretvarati ih u pravi novac te na taj način dodatno povećati vašu zaradu.

Naš današnji 22bet tiket dana se sastoji od tri prognoze koje nemaju dovoljno visoku kvotu ili neki drugi parametar da se nađu u sekciji za tip dana. Na primjer, klađenje na azijski hendikep je daleko pogodnije za kombinirajuće oklade no za singl što može biti samo jedan od brojnih razloga za igranje i današnjeg tiketa.

Naše prijedloge i analize utakmica za tiket dana za danas, 31.07.2024 godine možete pročitati u nastavku teksta.

22bet 22bet Recenzija 100/100
  • Brza oklada
  • Mobilne aplikacije
  • 100+ načina plaćanja


Midtjylland vs. UE Santa Coloma – 19:15, 31.07.2024

Ekipa Midtjyllanda je prethodne sezone nakon velike borbe sa Brondbyem osvojila domaći šampionat. Prvak Danske je uoči ove sezone doveo nekoliko velikih pojačanja gdje se izdvaja reprezentativac Poljske, Adam Buksa uz koga imaju ambicije da se domognu grupne faze Lige Prvaka.

Imao je Midtjylland i sreće sa žrijebom s obzirom da su u četvrtfinalu kvalifikacija za protivnike dobili Santa Colomu, ekipu sa Andore koja je u prvom kolu kvalifikacija priredila veliko iznenađenje izbacivanjem Ballkania.

Naravno, UE Santa Coloma je ekipa koja individualnim kvalitetom ni na jednom dijelu terena ne može parirati prvaku Danske. I bilo je za očekivati da u obje utakmice ekipa Midtjyllanda ima potpunu dominaciju i da se bez većih poteškoća plasira u idući krug kvalifikacija.

Pokušala je Santa Coloma sa dvije linije ispred svog gola da se brani u prvoj utakmici no to nije izgledalo najbolje. Primili su tri pogotka i pitanje prolaska dalje je već riješeno.

Sada Midtjylland igra prvu europsku utakmicu ove sezone pred domaćim navijačima. Za očekivati je da krenu agreisvno od samog početka i da sa novom visokom pobjedu odu u polufinale kvalifikacija za najelitnije europsko natjecanje.

Tip: Midtjylland pobjeda uz hendikep (-2.5) @ 1.55


Spartak Trnava vs. Sarajevo – 20:30, 31.07.2024

U revanšu četvrtfinala kvalifikacija za Ligu Konferencija između Spartaka Trnave i Sarajeva očekuje nas prava drama i velika borba za prolaz u treći krug.

Sarajevo je u prvom krugu kvalifikacija nakon lutrije jedanaesteraca izbacilo momčad Aktobea. Već u prvim takmičarskim utakmicama ove sezone su pokazali kvaltietnije partije no prethodne sezone. Sa igrama koje su pružali proteklih tjedana sigurno da nisu autsajderi ni u ovom revanšu.

U prvoj utakmici pred 26.000 gledatelja na Asim Ferhatović Hase stadionu ekipa Sarajeva je u većem dijelu susreta imala terensku incijativu. Ta utakmica je najbolji pokazatelj da imaju kvalitet da se nose sa jednom od najboljih ekipa Slovačke.

Nije Sarajevo uspjelo steći prednost u tom dvoboju. Imali su nekoliko gol prilika koje nisu iskoristili a nisu dopustili niti jedan udarac u okvir gola. Jasno je da Spartak danas mora mnogo bolje ukoliko želi u idući krug.

U ovom dvoboju u Trnavi je izuzetno teško prognozirati pobjednika. Ipak, jasno je da bi i jedan gol mogao odlučiti pobjednika i za očekivati je da obje ekipa uđu maksimalno oprezno u ovu utakmicu. Stoga treba očekivati jedan dvoboj nešto sporijeg ritma u kome će obje ekipe imati poteškoća da dođu do gol prilike.

Tip: Zbroj golova (-2.5+) manje @ 1.69


Francuska vs. Egipat – 19:00, 31.07.2024

Reprezentacija Francuske je početkom ove godine osvojila Europsko Prvenstvo u rukometu. Time su potvrdili da su jedna od najboljih rukometnih reprezentacija Europe.

Naravno, na Olimpijske Igre koje igraju pred domaćom publikom su stigli kao najveći favoriti za osvajanje uz reprezentaciju Danske. Ipak, oni su u prva dva kola reprezentacija koja je najviše razočarala. Pretrpiili su težak poraz na otvaranju od Danske od čak osam golova razlike.

Potom ih je nadigrala i reprezentacija Norveške te je nakon dva uvodna poraza za reprezentaciju Francuske čak upitan i prolaz u knockout fazu natjecanja. Sa druge strane reprezntacija Egipta je trenutno na polovičnom učinku.

Nakon veoma važne pobjede nad Mađarskom, reprezentacija Egipta je sasvim očekivano poražena od Danske. Oni su u dvoboju sa Danskom imali jedno sjajno drugo poluvrijeme. Ukoliko ponove takvu partiju nema sumnje da će voditi veliku bitku za bodove i sa reprezentacijom Francuske.

Francuska zaista za sada ne izgleda najbolje. Jasno je da imaju individualni kvalitet no to nisu pokazali na terenu. Egipat za sada igra jedan odličan Olimpijski turnir i za očekivati je da gledamo jedan neizvjestan meč koji može otići na obje strane. Ima na papiru Francuska kvalitetnije pojedince no nakon prve dvije utakmice tečaj na njih je u ovom dvoboju morao biti znantno visočiji.

Tip: Egipat hendikep (+3.5) @ 1.90



100/100 Vidi recenziju
122€
Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 22bet
  • Brza oklada
  • Mobilne aplikacije
  • 100+ načina plaćanja
95% Omjer isplate
122€ Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 22bet
  • Brza oklada
  • Mobilne aplikacije
  • 100+ načina plaćanja
22bet Recenzija