bet365 tiket dana – četvrtak (01.08.2024)

tiket dana bet365

Osim brojnih prognoza utakmica koje igramo u našoj sekciji za tip dana za danas smo pripremili i bet365 tiket dana kako bi naši posjetioci imali još jedan uvid u najizglednije tipove za danas. Današnji tiket dana se sastoji od tri tipa koje daju ukupnu kvotu od 3.53.

Kao što smo više puta napomenuli najveće šanse za ostvarivanje profita na sportskoj kladionici se ostvaruju igranjem singl oklada. Ipak, ukoliko svakodnevno igrate realni tiket dana dugoročno možete očekivati visok profit. Također, stavljanje kombinirajućih oklada je uvijek jako zanimljivo i onim što igraju na niže uloge jer su potencijalni dobitci jako visoki.

Veliki broj online kladionica dodjeljuje bonus dobrodošlice koji za obrt zahtjeva stavljanje kombinovanih tiketa. Stoga, naše prijedloge za klađenje sa ovog tiketa možete upotrijebiti i u tu svrhu. Koristiti ih za obrt, otključavati bonus sredstva, pretvarati ih u pravi novac te na taj način dodatno povećati vašu zaradu.

Naš današnji bet365 tiket dana se sastoji od tri prognoze koje nemaju dovoljno visoku kvotu ili neki drugi parametar da se nađu u sekciji za tip dana. Na primjer, klađenje na azijski hendikep je daleko pogodnije za kombinirajuće oklade no za singl što može biti samo jedan od brojnih razloga za igranje i današnjeg tiketa.

Naše prijedloge i analize utakmica za tiket dana za danas, 01.08.2024 godine možete pročitati u nastavku teksta.

bet365 bet365 Recenzija 85/100
  • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
  • Kalendar sportskih utakmica uživo
  • Aplikacije za razne operativne sustave


Rijeka vs. Hunedoara – 20:00, 01.08.2024

Rijeka će u četvrtfinalu kvalifikacija za Europsku Ligu ugostiti momčad Hunedoare. Nema sumnje da nas večeras očekuje velika bitka za prolaz u polufinale nakon 0:0 iz prve utakmice.

Ekipa Rijeke je uoči ove sezone ostala bez Pjace i Labrovića i jasno je da su izgubili na kvalitetu no bez obzira na to u ovaj dvomeč su ušli kao apsolutni favoriti.

Hunedoara je ekipa iz drugog ranka nogometa u Rumunjskoj koja je prošle sezone priredila pravu senzaciju. Oni su osvojili domaći kup i na taj način su izborili plasman u kvalifikacije za Europu. Nakon tog uspjeha doveli su nekoliko pojačanja uz koje su daleko najkvalitetnija ekipa u drugom ranku Rumunjske.

Za očekivati je da se ove sezone bez većih poteškoća domognu prvog ranka no u kvalifikacijama za europska natjecanja su naravno apsolutni autsajderi protiv svakog protivnika. Ipak, već u prvom kolu kvalifikacija su napravili veliku senzaciju, izbacili su ekipu Paksa.

Naravno, Rijeka je u ovaj dvomeč ušla kao apsolutni favorit i mnogi su očekivali da već u prvom susretu riješe pitanje prolaska dalje. Iako su imali terensku inicijativu nisu uspjeli kreirati veliki broj gol prilika i taj susret je završen bez pobjednika. Sigurno da su i danas favoriti no Hunedoara će se ponovo braniti sa dvije linije ispred svog gola i sigurno će i danas Rijeka imati poteškoća da dođe do gol prilika.

Tip: Zbroj golova (-3.5+) manje @ 1.50


Novak Đoković vs. Stefanos Tsitsipas – 19:00, 01.08.2024

Četvrtfinale teniskih Olimpijskih Igara donosi nam jedan spektakularan dvoboj između Novaka Đokovića i Stefanosa Tsitsipasa. Nole je stigao na svoje posljednje Olimpijske Igre, ima posljednju priliku da dođe do zlata i stigao je kao jedan od najvećih favorita na OI.

Ne izgleda Novak najbolje ove godine no od početka Olimpijskih Igara je značajno digao nivo igre. U prvom kolu je prepustio svega jedan gem veteranu Ebdenu a nakon toga je bez većih problema izbacio i kralja šljake, Rafu Nadala koji je ipak trenutno daleko od najbolje forme.

Bez izgubljenog seta je izbacio i Koepfera koji mu je pružio i najveći otpor do sada a u četvrtfinalu ga očekuje dvoboj sa Tsitsipasom koji će sigurno biti najteži do sada. Stefanos je na putu ka četvrtfinalu ispustio samo jedan set.

On je specijalista za igru na zemlji gdje nas je u više navrata uvjerio da može izbaciti svakog igrača na Touru. Ovdje se kreće sjajno, u pobjedi nad Baezom se najbolje moglo vidjeti na kom nivou može igrati Stefanos. Sa takvom igrom će sigurno pružiti i veliki otpor Noletu.

U međusonim okršajima sa Stefanosom Novak inače nije imao mnogo problema. Nikada ga Stefanos nije izabcio na jednom turniru na zemlji. Ipak, dva puta su se sastajali na terenima French Opena. Oba meča na terenima French Opena ovih igrača su otišla u peti odlučujući set a nema sumnje da je i večeras pred nama velika borba za finale i jedan spektakularan meč koji može otići na obje strane.

Tip: Zbroj gemova (-21.5+) više @ 1.73


Inter Escaldes vs. AEK – 18:30, 01.08.2024

Inter Escaldes je viceprvak Andore koja je prošle sezone ostala bez titule nakon velike borbe sa Santa Colomom. Jedna su od najboljih ekipa u domaćem šampionatu koji je ipak kvalitetom daleko od većine europskih liga.

Naravno, kao jedni od najvećih autsajdera su ušli u kvalifikacije za europska natjecanja. Priredili su veliku senzaciju u prvom kolu kvalifikacija poprilično uvjerljivo izbacivši ekipu Veleža. Ipak, u dvoboju sa AEK-om nitko im nije davao šanse za prolaz u idući krug.

Već nakon 50-ak minuta prvog dvoboja AEK je imao četiri gola prednosti no Inter Escaldes je u nastavku napravio senzaciju. Uspjeli su postići čak tri pogotka i ostati u igri za prolaz u idući krug.

Pred domaćim navijačima žele večeras doći do senzacije no ipak teško je očekivati da mogu ponoviti onih 30-ak minuta iz prve utakmice. AEK je daleko kvalitetnija momčad koja je za ovu sezonu dovela nekoliko velikih pojačanja i sigurno ćemo ih gledati u borbi za titulu u domaćem šampionatu.

Imaju fantastičnu napadačku zonu i imaju kvalitet i za knockout fazu Lige Konferencija. Inter Escaldes mora večeras pokušati prirediti senzaciju. Oni će od prvog minuta pokušati napasti što će ostaviti mnogo prostora i za sjajnu napadačku zonu AEK-a. Stoga treba očekivati jednu utakmicu brzog ritma sa velikim brojem gol prilika na obje strane.

Tip: Zbroj golova (-2.5+) više @ 1.36



25€
(prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
  • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
  • Kalendar sportskih utakmica uživo
  • Aplikacije za razne operativne sustave
94% Omjer isplate
25€ (prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
  • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
  • Kalendar sportskih utakmica uživo
  • Aplikacije za razne operativne sustave
bet365 Recenzija