bet365 tiket dana – nedjelja (04.08.2024)

tiket dana bet365

Osim brojnih prognoza utakmica koje igramo u našoj sekciji za tip dana za danas smo pripremili i bet365 tiket dana kako bi naši posjetioci imali još jedan uvid u najizglednije tipove za danas. Današnji tiket dana se sastoji od tri tipa koje daju ukupnu kvotu od 4.60.

Kao što smo više puta napomenuli najveće šanse za ostvarivanje profita na sportskoj kladionici se ostvaruju igranjem singl oklada. Ipak, ukoliko svakodnevno igrate realni tiket dana dugoročno možete očekivati visok profit. Također, stavljanje kombinirajućih oklada je uvijek jako zanimljivo i onim što igraju na niže uloge jer su potencijalni dobitci jako visoki.

Veliki broj online kladionica dodjeljuje bonus dobrodošlice koji za obrt zahtjeva stavljanje kombinovanih tiketa. Stoga, naše prijedloge za klađenje sa ovog tiketa možete upotrijebiti i u tu svrhu. Koristiti ih za obrt, otključavati bonus sredstva, pretvarati ih u pravi novac te na taj način dodatno povećati vašu zaradu.

Naš današnji bet365 tiket dana se sastoji od tri prognoze koje nemaju dovoljno visoku kvotu ili neki drugi parametar da se nađu u sekciji za tip dana. Na primjer, klađenje na azijski hendikep je daleko pogodnije za kombinirajuće oklade no za singl što može biti samo jedan od brojnih razloga za igranje i današnjeg tiketa.

Naše prijedloge i analize utakmica za tiket dana za danas, 04.08.2024 godine možete pročitati u nastavku teksta.

bet365 bet365 Recenzija 85/100
  • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
  • Kalendar sportskih utakmica uživo
  • Aplikacije za razne operativne sustave


Španjolska vs. Hrvatska – 21:00, 04.08.2024

Reprezentacije Španjolske i Hrvatske su na Olimpijske Igre stigle kao reprezentacije od kojih se očekivalo da se bore za medalje. Ipak, nakon razočaravajućih igara u prve četiri utakmice sada imaju direktan okršaj za plasman u četvrtfinale.

Reprezentacija Španjolske je imala nekoliko odličnih utakmica. Nakon tri kola su se nalazili zaista u sjajnoj poziciji. Upisali su pobjede nad Slovenijom i Japanom uz poraz od Švedske. Čvrsta odbrana Španjolske je izgledala sjajno u tim utakmicama što je i donijelo odlične rezultate. Bili su u odličnoj poziciji i protiv Njemačke no izostala je koncentracija u posljednjih 10-ak minuta te su ostali bez bodova.

Reprezentacija Hrvatske je i dalje u igri za prolaz u četvrtfinale no daleko od toga da su impresionirali. Oni su imali veliki broj oscilacija u svojim utakmicama i jedna su od reprezentacija koje su najviše razočarale u dosadašnjem toku natjecanja.

Od samog početka ne izgledaju najbolje. Već u prvoj utakmici protiv slabašnog Japana se moglo naslutiti da Hrvatska neće imati najbolje Olimpijske Igre. Oni su u toj utakmici dugo bili i na koljenima i izgledalo je da će pretrpiti težak poraz. Ipak, odbranili su posljednji napad nakon čega je Martinović jednim fantastičnim golom sa devet metara donio važne bodove.

Bez obzira na važnu pobjedu igra nije bila na nivou na kome se očekuje a u tom ritmu su i nastavili, izuzev utakmice sa Njemačkom u kojoj su bili sjajni. Protiv sjajne odbrane Švedske nisu imali rješenja a sigurno će vanjska linija i danas imati poteškoća. U ovoj utakmici nemaju pravo da uđu u neku lošiju seriju kao i u dosadašnjim utakmicama. Mišljenja smo da je Španjolska pokazala više u dosadašnjem toku natjecanja. Uz prikazane igre ovih reprezentacija tečaj na Španjolsku u ovom dvoboju je morao biti znantno niži.

Tip: Španjolska pobjeda @ 1.92


Novak Đoković vs. Carlos Alcaraz – 14:00, 04.08.2024

U velikom finalu teniskih Olimpijskih Igara očekuje nas novi dvoboj Noleta i Karlitosa. Repriza finala Wimbledona će nam sigurno donijeti pravi teniski spektakl. Nole je stigao na svoje posljednje Olimpijske Igre, ima posljednju priliku da dođe do zlata i stigao je kao jedan od najvećih favorita na OI.

Ne izgleda Novak najbolje ove godine no od početka Olimpijskih Igara je značajno digao nivo igre. U prvom kolu je prepustio svega jedan gem veteranu Ebdenu a nakon toga je bez većih problema izbacio i kralja šljake, Rafu Nadala koji je ipak trenutno daleko od najbolje forme.

Bez izgubljenog seta je izbacio i Koepfera a nije imao problema ni u dvobojima sa Tsitsipasom i sa Musettiem. Carlos Alcaraz je u posljednjih nekoliko mjeseci pokazao da je u ovom trenutku najbolji igrač na ATP Touru.

On je osvojio French Open i Wimbledon čime je to i potvrdio. Na Olimpijske Igre koje se igraju na njegovoj omiljenoj podlozi je stigao kao apsolutni favorit, posebno uz činjenicu da je Sinner morao otkazati turnir.

Na putu ka finalu nije imao nikakvih poteškoća. Nije izgubio niti jedan set do finala. Dizao je igru iz meča u meč, demolirao je Augera Aliassimea u polufinalu i sa takvom igrom je na svojoj omiljenoj podlozi apsolutni favorit protiv Novaka protiv koga nije imao problema ni u finalu Wimbledona.

Tip: Carlos Alcaraz pobjeda @ 1.41


Danska vs. Norveška – 19:00, 04.08.2024

Posljednje kolo grupne faze rukometnih Olimpijskih Igara donosi nam nekoliko spektakularnih mečeva. Jedan od njih je dvoboj Danske i Norveške koje će u međusobnom okršaju odlučivati za prvu poziciju u skupini.

Reprezentacija Danske je na Olimpijske Igre stigla kao prvi favorit uz reprezentaciju Francuske. Ipak, u međusobnom okršaju tih reprezentacija još u prvom kolu su pokazali da su trenutno najbolja reprezentacija svijeta.

Za njihovu mladu fantastičnu vanjsku liniju ni jedna odbrana do sada nije imala rješenja. Oni su reprezentacija koja može i nadtrčati svakoga i nakon četiri utakmice u kojim nisu imali poteškoća da dođu do pobjede jasno je da su apsolutni favoriti za osvajanje.

Reprezentacija Norveške je već neko vrijeme bez većih rezultata na velikim natjecanjima. Ipak, jasno je da imaju kvalitet a uz sjajnu odbranu i fantastičnu vanjsku liniju oni igraju jedan sjajan turnir i jedno su od najvećih iznenađenja u dosadašnjem toku turnira.

Jeste reprezentacija Norveške pokazala mnogo. Za očekivati je da ih gledamo u velikoj borbi za medalje. Ipak, reprezentacija Danske je u ovom trenutku najbolja reprezentacija svijeta. Poakazli su najviše, teško je očekivati da Norveška može i trčati sa njima i stoga smo mišljenja da će ovo biti jedna jednosmjerna ulica u kojoj će Danska već na početku uspostaviti kontrolu i doći do nove rutinske pobjede.

Tip: Danska pobjeda uz hendikep (-3.5) @ 1.70



25€
(prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
  • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
  • Kalendar sportskih utakmica uživo
  • Aplikacije za razne operativne sustave
94% Omjer isplate
25€ (prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
  • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
  • Kalendar sportskih utakmica uživo
  • Aplikacije za razne operativne sustave
bet365 Recenzija