Mozzart tiket dana – ponedjeljak (05.08.2024)

tiket dana mozzart

Osim brojnih prognoza utakmica koje igramo u našoj sekciji za tip dana za danas smo pripremili i mozzart tiket dana kako bi naši posjetioci imali još jedan uvid u najizglednije tipove za danas. Današnji tiket dana se sastoji od tri tipa koje daju ukupnu kvotu od 4.26.

Kao što smo više puta napomenuli najveće šanse za ostvarivanje profita na sportskoj kladionici se ostvaruju igranjem singl oklada. Ipak, ukoliko svakodnevno igrate realni tiket dana dugoročno možete očekivati visok profit. Također, stavljanje kombinirajućih oklada je uvijek jako zanimljivo i onim što igraju na niže uloge jer su potencijalni dobitci jako visoki.

Veliki broj online kladionica dodjeljuje bonus dobrodošlice koji za obrt zahtjeva stavljanje kombinovanih tiketa. Stoga, naše prijedloge za klađenje sa ovog tiketa možete upotrijebiti i u tu svrhu. Koristiti ih za obrt, otključavati bonus sredstva, pretvarati ih u pravi novac te na taj način dodatno povećati vašu zaradu.

Naš današnji mozzart tiket dana se sastoji od tri prognoze koje nemaju dovoljno visoku kvotu ili neki drugi parametar da se nađu u sekciji za tip dana. Na primjer, klađenje na azijski hendikep je daleko pogodnije za kombinirajuće oklade no za singl što može biti samo jedan od brojnih razloga za igranje i današnjeg tiketa.

Naše prijedloge i analize utakmica za tiket dana za danas, 05.08.2024 godine možete pročitati u nastavku teksta.

Mozzart Mozzart Recenzija /100
  • Licenca Malta Gaming Authority
  • Veliki broj sportova u ponudi
  • Cash-out opcija


Thanasi Kokkinakis vs. Roberto Bautista Agut – 21:00, 05.08.2024

Thanasi Kokkinakis je igrač koji je još kao 18-godišnjak ušao u društvo 100 najboljih i od tada su očekivanja od njega ogromna. Igrač je sa snažnim servisom, razornim forehandom i koji ima sve predispozicije za sami vrh ljesvice.

Ipak, mnogobrojne ozljede su mu značajno usporile napredak. Stoga Kokkinakisa tokom čitave karijere gledamo oko 100-og mjesta na ljestvici. U karijeri je osvojio samo jedan ATP turnir no bez obzira na to jasno je da je u stanju savladati svakog igrača na Touru kada je u formi.

Ove godine je na jednom osvojenom Challengeru i to na zemlji čime je pokazao da je kretanje daleko bolje no prethodne godine. Na omjeru je 24-17 uz nekoliko odličnih ATP turnira. Ovdje je izgledao sjajno u prvom kolu. Savladao je Carballes Baenu sa 2:0 u meču u kome je zaista dominirao u razmjenama sa osnovne linije i sa takvom igrom je bez dileme favorit i danas.

Roberto Bautista Agut je veteran iz Španjolske koji je svojevremeno bio u društvu 10 najboljih igrača. Ipak, godine čine svoje, polahko njegova forma opada i jasno je da će brzo i van top 100.

Poznato je da je Bautista Agut svojevremeno dubokim lopticama i sjajnom kretnjom crpio svoje protivnike. To više nije na nivou od prije nekoliko godina i sa igrama koje trenutno pruža neće moći parirati sve boljem Kokkinakisu.

Tip: Thanasi Kokkinakis pobjeda @ 1.61


Francuska vs. Egipat – 21:00, 05.08.2024

Polufinale Olimpijskih Igara u nogometu donosi nam dvoboj reprezentacija Francuske i Egipta. Mlada reprezentacija Francuske uz Matetu, Lacazettea i Olisea zaista izgleda fantastično na ovim Olimpijskim Igrama.

Uz četiri pobjede u posljednje četiri utakmice u kojim nisu primili niti jedan gol su potvrdili da su trenutno najbolja ekipa na olimpijadi. Zaista su izgledali dominantno na terenu u ta četiri dvoboja i sa takvom igrom su apsolutni favoriti i u ovom polufinalu.

Sa druge strane reprezentacija Egipta je dizala nivo igre kako turnir odmiče. Uspjeli su sa prve pozicije proći grupnu fazu natjecanja a potom u četvrtfinalu savladati reprezentaciju Paragvaja nakon lutrije jedanaesteraca.

Ova mlada reprezentacija uz iskusnog Elnenya je zaista imala nekoliko odličnih perioda. Potvrdili su da imaju jednu od najboljih mladih reprezentacija na svijetu.

Ipak, teško je očekivati da mogu parirati ovoj reprezentaciji Francuske. Reprezentacija Francuske ima nekoliko superzvijezda u svojoj momčadi. Najkvalitetnija su reprezentacija na Olimpijskim Igrama. Izgledaju odlično na terenu i za očekivati je da i u ovom dvoboju uspostave kontrolu već na samom otvaranju susreta.

Tip: Francuska pobjeda @ 1.40


Brandon Nakashima vs. Billy Harris – 18:30, 05.08.2024

Finale kvalifikacija ATP Montreala donosi nam nekoliko zaista interesantnih dvoboja. Jedan od njih je okršaj Brandona Nakashime i Billya Harrisa koji je napravio ogroman skok na ATP ljestvici ove godine.

Brandon Nakashima je već dugo igrač koga gledamo oko 50-og mjesta na ATP ljestvici. Imao je Nakashima i malih problema sa ozljedama u posljednjoj godini no jasno je da su ti problemi iza njega.

Igrač je koji može napasti izuzetno snažno i ravno i sa forehand i sa backhand strane. Kreće se odlično i na turnirima na hardu je velika prepreka i za najbolje igrače na Touru kada je u top formi.

Ovdje je Brandon Nakashima imao odlično prvo kolo kvalifikacija u kome je izgubio svega pet gemova od domaćeg tenisera Arseneaulta. Ni Billy Harris nije imao velikih poteškoća u prvom kolu.

Ipak, Billy Harris je igrač koga smo navikli gledati na Challengerima. On je došao nadomak top 100 ponajviše zbog pozivnica i nekoliko odličnih turnira na travi ove godine. Teško je očekivati da na hardu može parirati Nakashimi od koga danas očekujemo potpunu dominaciju u razmjenama sa osnovne linije.

Tip: Brandon Nakashima pobjeda uz azijski hendikep (- @ 1.62



400€
(prvi depozit): 100%
Posjeti Mozzart
  • Licenca Malta Gaming Authority
  • Veliki broj sportova u ponudi
  • Cash-out opcija
94% Omjer isplate
400€ (prvi depozit): 100%
Posjeti Mozzart
  • Licenca Malta Gaming Authority
  • Veliki broj sportova u ponudi
  • Cash-out opcija
Mozzart Recenzija