22bet tiket dana – utorak (06.08.2024)

tiket dana 22bet

Osim brojnih prognoza utakmica koje igramo u našoj sekciji za tip dana za danas smo pripremili i 22bet tiket dana kako bi naši posjetioci imali još jedan uvid u najizglednije tipove za danas. Današnji tiket dana se sastoji od tri tipa koje daju ukupnu kvotu od 4.07.

Kao što smo više puta napomenuli najveće šanse za ostvarivanje profita na sportskoj kladionici se ostvaruju igranjem singl oklada. Ipak, ukoliko svakodnevno igrate realni tiket dana dugoročno možete očekivati visok profit. Također, stavljanje kombinirajućih oklada je uvijek jako zanimljivo i onim što igraju na niže uloge jer su potencijalni dobitci jako visoki.

Veliki broj online kladionica dodjeljuje bonus dobrodošlice koji za obrt zahtjeva stavljanje kombinovanih tiketa. Stoga, naše prijedloge za klađenje sa ovog tiketa možete upotrijebiti i u tu svrhu. Koristiti ih za obrt, otključavati bonus sredstva, pretvarati ih u pravi novac te na taj način dodatno povećati vašu zaradu.

Naš današnji 22bet tiket dana se sastoji od tri prognoze koje nemaju dovoljno visoku kvotu ili neki drugi parametar da se nađu u sekciji za tip dana. Na primjer, klađenje na azijski hendikep je daleko pogodnije za kombinirajuće oklade no za singl što može biti samo jedan od brojnih razloga za igranje i današnjeg tiketa.

Naše prijedloge i analize utakmica za tiket dana za danas, 06.08.2024 godine možete pročitati u nastavku teksta.

22bet 22bet Recenzija 100/100
  • Brza oklada
  • Mobilne aplikacije
  • 100+ načina plaćanja


Srbija vs. Australija – 14:30, 06.08.2024

Reprezentacija Srbije je nakon uvodnog poraza od Sjedinjenih Američkih Država razmontirala reprezentaciju Portorika a nakon uvjerljive pobjede nad Južnim Sudanom obezbjeduli su drugu poziciju koja im je donijela i drugi šešir. Ipak, nisu imali sreće sa žrijebom. Za protivnike su dobili jednu od najboljih reprezentacija svijeta, reprezentaciju Australije.

Izabranici Svetislava Pešića zaista izgledaju odlično od početka Olimpijskih Igara. Nisu izdržali do samog kraja protiv Sjedinjenih Američkih Država no u nastavku su pokazali svoj kvalitet. Predvođeni sjajnim Jokićem te Bogdanom koji je postao najbolji strijelac u historiji reprezentacije su u stanju savladati svakoga na ovim Olimpijskim Igrama.

Ipak, već u četvrtfinalu imaju izuzetno težak zadatak. Za završnicu igraju sa Australijom koja je upisala samo jednu pobjedu u tri utakmice grupne faze. Bez obzira na to ova generacija predvođena Giddeyom, Landaleom i iskusnim Millsom je u stanju savladati svaku reprezentaciju svijeta.

Australija je u stanju svakoj reprezentaciji postići 90-ak poena što su i pokazali dosadašnjem toku natjecanja. Oni su reprezentacija koja voli ući u trku. Igraju run & gun košarku no primarni problem su defanzivne zadaće. To je i najveći razlog što su nakon važne uvodne pobjede nad Španjolskom pretrpili poraze od Kanade i Grčke.

Sigurno da je reprezentacija Srbije apsolutni favorit i klađenje na njih je odličan izbor. Ipak, Australija je izuzetno kvalitetna reprezentacija. Za očekivati je da gledamo jednu utakmicu brzog ritma, sa velikim brojem posjeda i stoga smo mišljenja da je klađenje na veliki zbroj poena daleko bolji izbor.

Tip: Zbroj poena (-172.5+) više @ 1.74


Alexander Bublik vs. Ben Shelton – 16:00, 06.08.2024

Prvo kolo ATP Montreala nam donosi jedan jako interesantan okršaj dvojice top 30 igrača koji su specijalisti za igru na bržim podlogama. Alexander Bublik, kontroverzni teniser iz Kazahstana je igrač koji sigurno ima predispozicije za sam vrh ATP ljestvice.

Ipak, njegovi trik udarci i neozbiljan pristup su ga značajno udaljili od samog vrha. Igrač je koji uživa na terenu i protiv koga je izuzetno nezgodno igrati jer je jako nepredvidljiv. Kada ima svoj dan u stanju je savladati i najbolje igrače na svijetu.

Ima izuzetno snažan servis koji je i njegovo primarno oružje. Svaku kraću lopticu kažnjava snažnim forehandom a odlično se snalazi i na mreži. Ben Shelton ima jednu odličnu godinu u kojoj je na omjeru 26-17 a također je stigao nadomak 10 najboljih igrača današnjice.

Ovdje stiže nakon polufinala Washinghtona gdje je razočarao domaće navijače ispadanjem od Cobollia. Konstantniji je od Bublika i uz igre koje trenutno pokazuje je bez dileme favorit u ovom meču.

Alexander Bublik može biti jako nezgodan protivnik i inače je klađenje na pobjedu u njegovim mečevima najbolje zaobići. Ovo će biti okršaj dvojice igrača čija se igra u velikoj mjeri oslanja na servis. Stoga očekujemo da obojica imaju poteškoća da dođu do break prilika. Treba očekivati bar jedan produženi set i jedan jako neizvjestan meč u kome je klađenje na veliki zbroj gemova najbolji izbor.

Tip: Zbroj gemova (-21.5+) više @ 1.66


Noah vs. AEK – 18:00, 06.08.2024

Noah je viceprvak Armenije i ekipa od koje se očekuje da i ove sezone vodi veliku bitku za titulu u Premier League Armenije. Sezona je za Noah počela zaista odlično, izbacili su Shkendiju i Silemu iz kvalifikacija za Konferencijsku Ligu.

Izgledali su zaista odlično na terenu u sva četiri susreta ove sezone. Shkendiju su izbacili sa 4:1 a Silemu sa visokih 7:0. Ipak, nisu imali sreće sa žrijebom. Dobili su najtežeg mogućeg protivnika u trećem pretkolu, ekipu AEK-a.

Ekipa AEK-a je nakon dva poraza u posljednja tri kola domaćeg šampionata izgubila bitku sa PAOK-om za titulu. Bez na to izgledali su dominantno u većini utakmica domaćeg šampionata i jasno je da su jedna od najkvalitetnijih ekipa Grčke.

Za ovu sezonu su doveli nekoliko velikih pojačnja među kojim se izdvajaju Erik Lamela, Roberto Pereyra i Thomas Strakosha, igrači koje smo dugo gledali u najjačim europskim ligama.

U sezonu ulaze sa ogromnim ambicijama. Na papiru su najbolja ekipa Grčke, već su odigrali dvije utakmice ove sezone i nema sumnje da su apsolutni favoriti u ovom dvomeču. Za očekivati je da uspostave kontrolu već na samom početku susreta, da kreiraju pregršt gol prilika i da pokušaju riješiti pitanje prolaska već u ovoj utakmici.

Tip: AEK pobjeda @ 1.41



100/100 Vidi recenziju
122€
Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 22bet
  • Brza oklada
  • Mobilne aplikacije
  • 100+ načina plaćanja
95% Omjer isplate
122€ Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 22bet
  • Brza oklada
  • Mobilne aplikacije
  • 100+ načina plaćanja
22bet Recenzija