22bet tiket dana – petak (09.08.2024)

tiket dana 22bet

Osim brojnih prognoza utakmica koje igramo u našoj sekciji za tip dana za danas smo pripremili i 22bet tiket dana kako bi naši posjetioci imali još jedan uvid u najizglednije tipove za danas. Današnji tiket dana se sastoji od tri tipa koje daju ukupnu kvotu od 5.17.

Kao što smo više puta napomenuli najveće šanse za ostvarivanje profita na sportskoj kladionici se ostvaruju igranjem singl oklada. Ipak, ukoliko svakodnevno igrate realni tiket dana dugoročno možete očekivati visok profit. Također, stavljanje kombinirajućih oklada je uvijek jako zanimljivo i onim što igraju na niže uloge jer su potencijalni dobitci jako visoki.

Veliki broj online kladionica dodjeljuje bonus dobrodošlice koji za obrt zahtjeva stavljanje kombinovanih tiketa. Stoga, naše prijedloge za klađenje sa ovog tiketa možete upotrijebiti i u tu svrhu. Koristiti ih za obrt, otključavati bonus sredstva, pretvarati ih u pravi novac te na taj način dodatno povećati vašu zaradu.

Naš današnji 22bet tiket dana se sastoji od tri prognoze koje nemaju dovoljno visoku kvotu ili neki drugi parametar da se nađu u sekciji za tip dana. Na primjer, klađenje na azijski hendikep je daleko pogodnije za kombinirajuće oklade no za singl što može biti samo jedan od brojnih razloga za igranje i današnjeg tiketa.

Naše prijedloge i analize utakmica za tiket dana za danas, 09.08.2024 godine možete pročitati u nastavku teksta.

22bet 22bet Recenzija 100/100
  • Brza oklada
  • Mobilne aplikacije
  • 100+ načina plaćanja


Slovenija vs. Danska – 21:30, 09.08.2024

Polufinale rukometnog izdanja Olimpijskih Igara donosi nam dvoboj reprezentacija Slovenije koja igra svoje prvo polufinale OI-a u historiji i prvog favorita turnira, reprezentacije Danske. Slovenija je na EURU ove godine pokazala kakvom momčadi raspolaže. Završili su ga kao šestoplasirana reprezentacija a na Olimpijskim Igrama su dodatno digli nivo igre.

Vlah i Janz su prva imena, napadački pokretači uz Doleneca i Bombača. Specijaliste za odbranu Mačkovček i Blagotinsek izgledaju zaista sjajno te u ovom trenutku izgleda kao da većina igrača Slovenije igra najbolji turnir u svojoj karijeri. Posebno su opasni kada Janz sa desnog krila prijeđe na desnog beka. Tada dobijaju dodatno na pokretljivosti a Janz je pokazao da šutem ispod ruke može biti izuzetno opasan i iz vana.

Imali su nekoliko fantastičnih utakmica na Olimpijskim Igrama. U četvrtfinalu su bili impresivni, sve je funkcioniralo sjajno. Odbrana je bila na visokom nivou. Pravili su višak iz napada u napad i sasvim zasluženo su se plasirali u polufinale. Sa druge strane reprezentacija Danske je od početka ovog turnira pokazala da je u ovom trenutku najbolja reprezentacija svijeta.

Nošeni fantastičnim vanjskim igračima Pytlickom i Gidselom jasno je da su prvi favoriti za osvajanje. Imaju najbolju vanjsku liniju a u posljednjih nekoliko utakmica su i njihova krila i pivoi pokazali na kom nivou mogu igrati.

Bili su zaista dominantni u grupnoj fazi no u četvrtfinalu su imali malih problema. Vratari nisu bili na nivou što je bio i najveći razlog tome. Teško je očekivati da se nešto takvo ponovi i danas. Osim toga jasno je da će Slovenija imati velikih poteškoća da brani tranziciju Danske te stoga očekujemo da u ovom dvoboju Danska uspostavi kontrolu na samom početku i da se bez većih poteškoća domogne finala.

Tip: Danska pobjeda uz hendikep (-4.5) @ 1.59


St. Liege vs. KV Mechelen – 20:45, 09.08.2024

Ekipa Standard Liegea ima jednu katastrofalnu sezonu iza sebe. Završili su ju tek kao 12-toplasirana ekipa Jupiler Pro League. Naravno, ostali su bez plasmana u Europu a bez zvučnijih pojačanja teško je očekivati bolje rezultate i ove sezone.

Sezona je za njih počela odlično. Osvojili su četiri boda u dvobojima sa Genkom i Club Bruggeom. Nisu primili niti jedan pogodak u tim utakmicama i sigurno da mogu biti zadovoljni rezultatima. Ipak, u obje utakmice su u potpunosti nadigrani i sa takvom igrom je samo pitanje vremena kada će upasti u neki crni niz rezultata.

KV Mechelen je sezonu završio kao sedmoplasirana ekipa Jupiler Pro League. I oni su ostali bez plasmana u Europu. Uoči ove sezone su ostali i bez Garange, ključnog igrača posljednje linije uz koje sigurno odbrana neće igrati na prošlosezonskom nivou.

Istina, doveo je Mechelen nekoliko pojačanja no teško je očekivati da mogu više od borbe za Ligu Konferencija. U novu sezonu su ušli odlično. Osvojili su bod na izuzetno teškom gostovanju kod Bruggea no nakon toga je uslijedio razočaravajući poraz od 4:2 od Westerloa.

Već u prve dvije utakmice se osjetio izostanak Garange. Nije izgledao Mechelen najbolje u tim utakmicama. Na početku sezone  je Liege pokazao mnogo više i za očekivati je da danas pred domaćim navijačima budu daleko kvalitetnija ekipa na terenu.

Tip: St. Liege DNB (draw no bet) @ 1.59


Njemačka vs. Španjolska – 16:30, 09.08.2024

Malo je tko uoči početka Olimpijskih Igara mogao očekivati dvoboj Njemačke i Španjolske za finale. Ipak, obje reprezentacije su odigrale nekoliko fantastičnih utakmica. I jedni i drugi su napravili veliki preokret u četvrtfinalu, pokazali kakvom momčadi raspolažu i sasvim zasluženo su se našli u borbi za finale.

Španjolska je dugo bila u podrjeđenom položaju protiv Egipta u četvrtfinalu. Ova iskusna reprezentacija je izdržala do samog kraja, uspjeli su obezbjediti produžetke kroz koje su kasnije i slavili iako su u većem dijelu susreta imali nekoliko pogodaka zaostatka.

Njemačka je u četvrtfinalu napravila jednu od najvećih rukometnih senzacija. Imali su jedan gol zaostatka šest sekundi prije kraja. Francuska je imala i napad no Koster je uspio presjeći jedno dodavanje. Proslijedio je loptu do Uscinsa koji igra turnir života, predvodi ovu mladu reprezentaciju i koji je golom i odveo Njemačku u dodatnih 10 minuta.

U produžetcima je Njemačka na krilima tog gola dobila dodatnu adrenalinsku injekciju. Dodatno su digli nivo igre i uspjeli su izbaciti domaćine sa turnira te poslati Karabatića u zasluženu penziju. Imala je Španjolska nekoliko odličnih utakmica no Njemačka je pokazala mnogo veću širinu i konstantnost te je uz prikazane igre tečaj na njih u ovom dvoboju morao biti znantno niži.

Tip: Njemačka pobjeda @ 1.87



100/100 Vidi recenziju
122€
Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 22bet
  • Brza oklada
  • Mobilne aplikacije
  • 100+ načina plaćanja
95% Omjer isplate
122€ Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 22bet
  • Brza oklada
  • Mobilne aplikacije
  • 100+ načina plaćanja
22bet Recenzija