Gdje gledati Monchengladbach – Bayer Leverkusen | TV prijenos, Analiza, Sastavi i dr.!

Monchengladbach - Bayer LeverkusenNakon prekida dominacije Bayerna svi ljubitelji nogometa s nestrpljenjem očekuju nove utakmice apotekara. Već smo ih imali priliku gledati u Super Cupu a sigurno da je pred nama još jedan spektakularan dvoboj, na Borussia Parku u prvom kolu Bundeslige u kome će odmjeriti snage sa Monchengladbachom. Ako se pitate gdje gledati Monchengladbach – Bayer Leverkusen na pravom ste mjestu!

U nastavku teksta možete pronaći TV kanale koji su zaduženi za prijenos kao i najbolje besplatne platforme za stream. Također, naš tim sportskih analitačara je napravio potpunu analizu ove utakmice. U nastavku teksta možete pročitati i našu najavu ovog dvoboja, najvažnije informacije o momčadima a ljubiteljima sportske kladionice smo dali i naš prijedlog za klađenje.


Monchengladbach – Bayer Leverkusen najava utakmice

Ovo će biti dvoboj ekipa koje imaju ogromne ambicije u ovoj sezoni. Monchengladbach ima jednu razočaravajuću sezonu iza sebe no oni su ekipa koja je kvalitetom u gornjoj polovici tablice Bundeslige te tek u ovoj utakmici treba vidjeti koliko mogu u novoj sezoni.

Bayer Leverkusen je prethodne sezone prekinuo dominaciju Bayerna i to u sezoni koju su odigrali bez poraza u Bundesligi. Xabi je ostao na klupi još jednu sezonu i sigurno da sa šampionskim ambicijama ulaze u sezonu a na Borussia Parku žele pobjedom otvoriti sezonu. Sigurno da nas očekuje jedna zanimljiva utakmica, brzog ritma u kojoj će uživati svaki ljubitelj nogometa. U nastavku možete pročitati gdje gledati Monchengladbach – Bayer Leverkusen dvoboj. Također možete pročitati našu analizu ovih momčadi kao i savjete za klađenje.

Ivibet Ivibet Recenzija 98/100
  • Gledanje prijenosa i klađenje uživo
  • VIP program za najaktivnije igrače
  • Kriptovalute i mnoge druge metode plaćanja


Monchengladbach – Bayer Leverkusen: TV prijenos i stream

  • Utakmica: Monchengladbach – Bayer Leverkusen
  • Natjecanje: Njemačka Bundesliga, 1. kolo
  • Datum: 23.08.2024
  • Vrijeme: 20:30h
  • Lokacija: Borussia Park, Monchengladbach
  • TV prijenos: SportKlub
  • Stream: 22bet, bet365, 20bet

Forma Borussia Monchengladbach

MonchengladbachEkipa Borussia Monchengladbach je u posljednjem desetljeću imala nekoliko zaista sjajnih sezona. Prije sedam godina smo ih gledali i u grupnoj fazi Lige Prvaka.

Navikli smo ih gledati u gornjoj polovici tablice Bundeslige, u borbi za mjesta koja vode u europska natjecanja no prethodna sezona nije bila najbolja za Monchengladbach.

Završili su ju u donjoj polovici tablice Bundeslige. Čak im je i status prvoligaša bio pod znakom pitanja no na kraju su se uspjeli zadržati u društvu najboljih, sa svega jednim bodom viška u odnosu na ekipe iz zone ispadanja.

Za ovu sezonu je Monchengladbach doveo Tima Kleindiesta, Philippa Sandera, Johnatana Fossa i Charlesa Hermana uz koje ih treba očekivati daleko iznad mjesta koje ćemo gledati u borbi za ostanak.

Odigrao je Monchengladbach nekoliko pripremnih utakmica za novu sezonu u kojim su izgledali zaista sjajno. Sa sedam pobjeda u sedam pripremnih utakmica su na sjajan način najavili novu sezonu. Osim toga Seoaneova momčad je u prvoj takmičarskoj utakmici, u DFB Pokalu bila bolja od Auea i sa igrama koje trenutno pružaju treba očekivati odlične rezultate Monchengladbacha na početku sezone.

Timske vijesti Monchengladbach

Gerardo Seoane na početku sezone nema problema sa izostancima. Može računati na sve prvotimce.


Forma Bayer Leverkusen

Bayer LeverkusenBayer Leverkusen se prije svega dvije sezone nalazio u ozbiljnim problemima. Apotekari su imali drugi najgori početak sezone u svojoj historiji. Nakon osam odigranih kola bili su na svega pet osvojenih bodova, pretposljednja ekipa Bundeslige te je Xabi Alonso dobio šansu na klupi.

To se ispostavio kao jedan od najbljih poteza u historiji Leverkusena. Već nakon nekoliko utakmica Levera pod njegovim vodstvom ekipa je izgledala mnogo boolje na terenu. Od ekipe iz zone ispadanja Alonso je sa Leverom uspio izboriti plasman u Europa League. Uz nekoliko pojačanja prethodne sezone Bayer Leverkusena je bio najveća nogometna senzacija u svijetu.

U posljednjem desetljeću smo u Njemačkoj navikli na dominaciju Bayerna no Lever je prethodne sezone prekinuo njihovu dominaciju. I to na kakav način, u sezoni u kojoj nisu pretrpili niti jedan poraz. Imali su priliku postati i prvi klub u historiji koji je sezonu u svim natjecanjima završio bez poraza.

U tome ih je spriječila Atalanta koja im je nanijela poraz u finalu Europa League. Bez obzira na to uz osvojenu Bundesligu, kup Njemačke i plasman u finale Europa League sigurno da mogu biti jako zadovoljni sezonom. To je bila sezona u kojoj su pretrpili tek jedan poraz i daleko najbolja sezona u historiji kluba.

Nakon jedne takve sezone je bilo upitno da li mogu zadržati momčad. Ipak i Alonso i svi ključni igrači su ostali u Leverkusenu. Osim toga apotekari su za ovu sezonu doveli nekoliko pojačanja. Kao najveća su stigli Martin Terrier, Aleix Garcia i Jeanuel Belocian uz koje su ponovo među najvećim favoritima na svim frontovima.

Odigrao je Lever nekoliko pripremnih utakmica za ovu sezonu u kojim su izgledali odlično. U prvoj takmičarskoj utakmici, finalu Super Cupa vidjeli smo prošlosezonski recept. Izgledali su sjajno na terenu i uz crveni karton. Kasni gol ih je spasio poraza a na kraju su nakon lutrije jedanaesteraca došli do prve ovosezonske titule.

Timske vijesti Bayer Leverkusen

Ekipa Leverkusena na početku sezone nema problema sa izostancima. Xabi Alonso u ovom dvoboju može računati na sve prvotimce.


Međusobni susreti Monchengladbach – Bayer Leverkusen

Ekipa Bayer Leverkusena ne zna za poraz od Monchengladbacha na posljednjih devet međusobnih susreta. Apotekari su bili bolji i u prošlosezonskim okršajima. Osvojili su četiri boda u dva međusobna okršaja. Dominirali su u obje utakmice a osim toga u tim dvobojima su uspjeli sačuvati svoju mrežu netaknutom.


150€
(prvi depozit): 100%
Posjeti Ivibet
  • Gledanje prijenosa i klađenje uživo
  • VIP program za najaktivnije igrače
  • Kriptovalute i mnoge druge metode plaćanja
94% Omjer isplate
150€ (prvi depozit): 100%
Posjeti Ivibet
  • Gledanje prijenosa i klađenje uživo
  • VIP program za najaktivnije igrače
  • Kriptovalute i mnoge druge metode plaćanja
Ivibet Recenzija