Gdje gledati Portugal – Hrvatska | TV prijenos, Analiza, Sastavi i dr.!

Portugal - HrvatskaTijekom ove reprezentativne pauze očekuje nas nekoliko spektakularnih okršaja u Ligi Nacija. Jedan od najinteresantnijih se igra na de Luzu u Lisbonu gdje će reprezentacija Portugala ugostiti reprezentaciju Hrvatske. Ako se pitate gdje gledati Portugal – Hrvatska na pravom ste mjestu!

U nastavku teksta možete pronaći TV kanale koji su zaduženi za prijenos kao i najbolje besplatne platforme za stream. Također, naš tim sportskih analitačara je napravio potpunu analizu ove utakmice. U nastavku teksta možete pročitati i našu najavu ovog dvoboja, najvažnije informacije o momčadima a ljubiteljima sportske kladionice smo dali i naš prijedlog za klađenje.


Portugal – Hrvatska najava utakmice

Reprezentacije Portugala i Hrvatske su bile jedna od najvećih razočarenja EURA. Portugal je imao ambicije da ode do samog kraja no zaustavljeni su u četvrtfinalu dok je Hrvatska ispala još u grupnoj fazi.

Bez obzira na to jasno je da su ove reprezentacije jedne od najkvalitetnijih u Europi. Nešto lošije rezultate na EURU žele iza sebe ostaviti u ovoj utakmici u kojoj nas očekuje novi nogometni spektakl.

22bet 22bet Recenzija 100/100
  • Brza oklada
  • Mobilne aplikacije
  • 100+ načina plaćanja


Portugal – Hrvatska: TV prijenos i stream

  • Utakmica: Portugal – Hrvatska
  • Natjecanje: Liga Nacija, 1. kolo
  • Datum: 05.09.2024
  • Vrijeme: 20:45h
  • Lokacija: de Luz, Lisbon
  • TV prijenos: Arena Sport
  • Stream: 22bet, bet365, 20bet

Forma Portugal

PortugalReprezentacija Portugala nas je u posljednje dvije decenije navikla da igra završnicu najvećih natjecanja. Prije osam godina su se popeli i na vrh Europe no Cristiano Ronaldo na svom posljednjom Europskom Prvenstvu nije uspio ponoviti taj rezultat.

Roberto Martinez je, pomalo i iznenađujuće i za utakmice Lige Nacija pozvao Cristiana Ronalda. On će biti vođa navale i u Ligi Nacija no teško je očekivati da ga gledamo na još nekom velikom natjecanju.

Reprezentacija Portugala je na EURU u Njemačkoj igrala svoje prvo veliko natjecanje pod Roberto Martinezom. Pod njegovim vodstvom je Portugal odigrao najbolji kvalifikacioni ciklus u svojoj historiji. Naravno da su nakon toga i na EURU imali ogromne ambicije.

Sam početak EURA je bio sjajan za Portugal. Nakon dva kola su pobjedama nad Češkom i Turskom obezbjedili prvu poziciju u skupini. U osmini finala reprezentacija Portugala nije uspjela slomiti otpor reprezentacije Slovenije. Slovenija se odlično branila, Portugal se mučio da uđe u gol priliku.

Utakmica je otišla na lutriju jedanaesteraca u kojoj je fortuna bila na strani Portugala. U velikom četvrtfinalu su vodili veliku bitku sa Francuskom no tada fortuna jedanaesteraca nije bila na njihovoj strani. Igra Portugala jeste bila na visokom nivou što je i zadržalo Martineza na klupi no daleko od toga da su zadovoljni ovim rezultatom.

Bez obzira na to jasno je da su jedna od najkvalitetnijih reprezentacija Europe. Nakon EURA Pepe se oprostio od reprezentacije. Osim toga zbog ozljede u prvoj utakmici Lige Nacija nećemo gledati ni Goncala Ramosa no on svakako i ne bi imao veliku ulogu u ovim dvobojima.

Portugal igrački kadar

Vratari: Diogo Costa (Porto), Jose Sa (Wolves), Rui Patricio (Roma)

Odbrana: Nelson Semedo (Wolves), Antonio Silva (Benfica), Danilo Pereira (PSG), Joao Cancelo (Barcelona), Ruben Dias (Manchester City), Goncalo Inacio (Sporting Lisbon), Diogo Dalot (Manchester United), Nuno Mendes (PSG), Tiago Santos (Lille)

Vezni red: Bruno Fernandes (Manchester United), Joao Palhinha (Fulham), Ruben Neves (Al Hilal), Vitinha (PSG), Joao Neves (Benfica), Matheus Nunes (Manchester City), Bernardo Silva (Manchester City)

Napad: Joao Felix (Barcelona), Rafael Leao (AC Milan), Francisco Conceicao (Porto), Cristiano Ronaldo (Al Nassr), Diogo Jota (Liverpool), Pedro Neto (Wolves), Geovany Quenda (Sporting)

Izbornik: Roberto Martinez


Forma Hrvatska

HrvatskaReprezentacija Hrvatske je na ovogodišnjem EURU u Njemačkoj igrala svoje posljednje veliko natjecanje sa svojom najboljom generacijom u historiji. Ova generacija igrača je već dugo na okupu. Imali su nekoliko velikih rezultata.

Zlatko Dalić je zaista uradio sjajan posao. Ono što je jako važno za reprezentativni nogomet Hrvatska ima sistem igre koji funkcionira uz igrače koje posjeduju. Ipak, na EURU to nije izgledalo najbolje.

Jeste Hrvatska bila u jednoj izuzetno teškoj skupini sa Španjolskom, Italijom i Albanijom. Ipak, EURO su okončali u grupnoj fazi, bez upisane pobjede. Naravno da je takav rezultat jedno veliko razočarenje.

Nakon takvog Europskog prvenstva na kome nisu na terenu pokazali mnogo Domagoj Vida i Marcelo Brozović su se oprostili od reprezentacije.

Osim toga Dalić u ovoj utakmici ne može računati ni na Josipa Juranovića, Josipa Stanšića, Martina Erlića, Duje Ćaleta Cara i Lovru Majera koji su van stroja zbog ozljeda.

Nakon jednog katastrofalnog rezultata na EURU pritisak na Dalića je ogroman. Sigurno da kao i svaki igrač ima veliku želju da u ovom dvoboju ostavi iza sebe nešto lošije partije sa Europskog prvenstva no uz ovakve izostanke protiv jedne od najboljih reprezentacija Europe će biti izuzetno teško.

Hrvatska igrački kadar

Vratari: Dominik Livaković (Fenerbahce), Dominik Kotarski (PAOK), Nedjeljko Labrović (Rijeka), Ivica Ivušić (Pafos)

Odbrana: Borna Barišić (Rangers), Joško Gvardiol (Manchester City), Josip Stanišić (Bayer Leverkusen), Borna Sosa (Ajax), Josip Šutalo (Ajax), Marin Pongračić (Lecce), Niko Kristian Sigur (Hajduk Split)

Vezni red: Luka Modić (Real Madrid), Mateo Kovačić (Manchester City), Mario Pašalić (Atalanta), Nikola Vlašić (Torino), Petar Sučić (Dinamo Zagreb), Toni Fruk (Rijeka), Martin Baturina (Dinamo Zagreb), Kristijan Jakić (Augsburg), Luka Sučić (Red Bull Salzburg), Luka Ivanušec (Feyenoord),

Napad: Andrej Kramarić (Hoffenheim), Bruno Petković (Dinamo Zagreb), Marko Pjaca (Rijeka), Ante Budimir (Osasuna), Marco Pašalić (Rijeka), Marin Ljubičić (LASK), Igor Matanović (Karlsruher SC)

Izbornik: Zlatko Dalić


Međusobni susreti Portugal – Hrvatska

Posljednji međusobni okršaj reprezentacije Portugala i Hrvatske su imale prije tri mjeseca. Tada je u sklopu pripremnih utakmica za EURO Hrvatska savladala reprezentaciju Portugala rezultatom 2:1. Posljednje takmičarske međusobne okršaje ove reprezentacije su imale u Ligi Nacija prije četiri godine. U oba međusobna okršaja grupne faze Lige Nacija prije četiri godine je slavila reprezentacija Portugala.


100/100 Vidi recenziju
122€
Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 22bet
  • Brza oklada
  • Mobilne aplikacije
  • 100+ načina plaćanja
95% Omjer isplate
122€ Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 22bet
  • Brza oklada
  • Mobilne aplikacije
  • 100+ načina plaćanja
22bet Recenzija