Gdje gledati Francuska – Italija | TV prijenos, Analiza, Sastavi i dr.!

Francuska - ItalijaReprezentativna pauza nam donosi nekoliko spektakularnih dvoboja. Jedan od najinteresantnih se igra na Parku Prinčeva u Parizu gdje će trikolori ugostiti azzurre. Ako se pitate gdje gledati Francuska – Italija na pravom ste mjestu!

U nastavku teksta možete pronaći TV kanale koji su zaduženi za prijenos kao i najbolje besplatne platforme za stream. Također, naš tim sportskih analitačara je napravio potpunu analizu ove utakmice. U nastavku teksta možete pročitati i našu najavu ovog dvoboja, najvažnije informacije o momčadima a ljubiteljima sportske kladionice smo dali i naš prijedlog za klađenje.


Francuska – Italija najava utakmice

Ni reprezentacija Francuske a posebno reprezentacije Italije nisu oduševile na Europskom Prvenstvu u Njemačkoj. Ipak, ovo je dvoboj prvaka svijeta iz 2018. godine te prvaka Europe iz 2020. godine.

I trikolori i azzurri u svojoj momčadi imaju pregršt zvijezda. Nema sumnje da će ove reprezentacije na Parku Prinčeva prirediti jednu od najzanimljivjih utakmica Lige Nacija. U nastavku možete pročitati gdje gledati Francuska – Italija susret. Također možete pročitati našu analizu ovih momčadi kao i savjete za klađenje.

Ivibet Ivibet Recenzija 98/100
  • Gledanje prijenosa i klađenje uživo
  • VIP program za najaktivnije igrače
  • Kriptovalute i mnoge druge metode plaćanja


Francuska – Italija: TV prijenos i stream

  • Utakmica: Francuska – Italija
  • Natjecanje: Liga Nacija, 1. kolo
  • Datum: 06.09.2024
  • Vrijeme: 20:45h
  • Lokacija: Park Prinčeva, Pariz
  • TV prijenos: Arena Sport
  • Stream: 22bet, bet365, 20bet

Forma Francuska

FrancuskaReprezentaciju Francuske smo prije osam godina gledali u finalu Europskog Prvenstva. Trikolori su prije šest godina u Rusiji osvojili Svjetsko Prvenstvo čime su potvrdili svoj kvalitet.

Od tada je reprezentacija Francuske dobila još nekoliko vrhunskih pojedinaca. Imaju vjerovatno i najkvalitetniju reprezentaciju u svojoj historiji.

Predvođeni Didierom Deschampsom koji već dugo vremena vodi sa klupe ovu momčad i sa velikim brojem superzvijezda na svako natjecanje stižu kao jedni od favorita. Prvo ime je bez dvojbe Mbappe no imaju na svakoj poziciji vrhunske pojedince. Trikolori su imali jedne fantastične kvalifikacije za EURO i u Njemačku su stigli sa ogromnim ambicijama.

Ipak, ni na terenu nisu oduševili a svakako da nisu ni ispunili očekivanja. Grupu sa Austrijom, Nizozemskom i Poljskom su završili sa jednom pobjedom i pet osvojenih bodova. Sa druge pozicije su prošli u knockout fazu i već u prvoj rundi su imali zahtjevnog protinvnika.

Uspjeli su u osmini finala u jednoj nogometnoj uspavanci izbaciti reprezentaciju Belgije. Nakon toga u četvrtfinalu nisu ništa pokazali u dvoboju sa reprezentacijom Portugala no fortuna jedanaesteraca je bila na njihovoj strani. U polufinalu ih je čekala reprezentacija Španjolske koja ih je nadigrala i izbacila sa Europskog Prvenstva.

Francuska igrački kadar

Vratari: Mike Maignan (AC Milan), Alphonse Areola (West Ham), Brice Samba (Lens)

Odbrana: William Saliba (Arsenal), Ibrahima Konate (Liverpool), Jules Kounde (Barcelona), Dayot Upamecano (Bayern Munich), Jonathan Clauss (Marseille), Benjamin Pavard (Inter Milan), Theo Hernandez (AC Milan), Ferland Mendy (Real Madrid)

Vezni red: N’Golo Kante (Al-Ittihad), Eduardo Camavinga (Real Madrid), Adrien Rabiot (Juventus), Warren Zaire-Emery (PSG), Youssouf Fofana (Monaco), Aurelien Tchouameni (Real Madrid)

Napad: Olivier Giroud (AC Milan), Kylian Mbappe (PSG), Antoine Griezmann (Atletico Madrid), Ousmane Dembele (PSG), Randal Kolo Muani (PSG), Marcus Thuram (Inter Milan), Bradley Barcola (PSG), Kingsley Coman (Bayern Munich)

Izbornik: Didier Deschamps


Forma Italija

ItalijaReprezentacija Italije je tradicionalno jedna od najboljih reprezentacija svijeta. Oni su četvorostruki svjetski prvaci a u dva navrata su se penjali na vrh Europe. Osvojili su EURO 2020 no od tada su u velikom padu.

Nakon razočarenja u kvalifikacijama za Svjetsko Prvenstvo i u Rusiji razočarali su i u kvalifikacionom ciklusu za mundijal u Kataru. Nisu isuviše oduševili ni u kvalifikacijama za EURO a na Europskom Prvenstvu su bili najveće razočarenje.

Istina, na EURU su se nalazili u jednoj izuzetno teškoj skupini sa Španjolskom, Hrvatskom i Italijom. Ipak, nadigrani su u svakom susretu a Europsko Prvenstvo su završili sa svega jednim osvojenim bodom.

Napadački zaista nisu ništa napravili tokom čitavog Europskog Prvenstva. Donnarumma ih je spasio i većeg poniženja. Jasno je da trenutno stvari u reprezentaciji Italije ne funkcioniraju najbolje. Osim toga jasno je da im je neophodno nekoliko osvježenja u napadačkoj zoni.

Nije to ona reprezentacija Italije koju smo navikli gledati da u svako veliko natjecanje ulazi u užem krugu favorita. Jednostavno već dugo vremena nedostaje kvaltieta i za očekivati je da ubrzo vidimo velike promjene unutar reprezentacije.

Italija igrački kadar

Vratari: Gianluigi Donnarumma (PSG), Alex Meret (Napoli), Ivan Provedel (Lazio), Guglielmo Vicario (Tottenham)

Odbrana: Alessandro Bastoni (Inter Milan), Federico Gatti (Juventus), Gianluca Mancini (Roma), Federico Dimarco (Inter Milan), Giovanni Di Lorenzo (Napoli), Matteo Darmian (Inter Milan), Andrea Cambiaso (Juventus), Riccardo Calafiori (Bologna), Alessandro Buongiorno (Torino), Raoul Bellanova (Torino)

Vezni red: Jorginho (Arsenal), Nicolo Barella (Inter Milan), Bryan Cristante (Roma), Nicolo Fagioli (Juventus), Michael Folorunsho (Verona), Davide Frattesi (Inter Milan), Lorenzo Pellegrini (Roma), Samuele Ricci (Torino)

Napad: Federico Chiesa (Juventus), Giacomo Raspadori (Napoli), Stephan El Shaarawy (Roma), Mateo Retegui (Genoa), Mattia Zaccagni (Lazio), Riccardo Orsolini (Bologna), Gianluca Scamacca (Atalanta)

Izbornik: Luciano Spalletti


Međusobni susreti Francuska – Italija

Na posljednjih pet međusobnih okršaja ovih reprezentacija uspješnija je Francuska sa tri pobjede. Italija je u tom periodu upisala jednu dok je jedan dvoboj završen bez pobjednika. Ipak, u posljednjem takmičarskom međusobnom okršaju, na EURU 2008. godine je slavila reprezentacija Italije.


150€
(prvi depozit): 100%
Posjeti Ivibet
  • Gledanje prijenosa i klađenje uživo
  • VIP program za najaktivnije igrače
  • Kriptovalute i mnoge druge metode plaćanja
94% Omjer isplate
150€ (prvi depozit): 100%
Posjeti Ivibet
  • Gledanje prijenosa i klađenje uživo
  • VIP program za najaktivnije igrače
  • Kriptovalute i mnoge druge metode plaćanja
Ivibet Recenzija