Gdje gledati Atletico Madrid – Valencia | TV prijenos, Analiza, Sastavi i dr.!

Atletico Madrid - GranadaNakon kraće reprezentativne pauze klupski nogomet se vraća na male ekrane. Mnoštvo je zanimljivih dvoboja ovog vikenda a jedan od njih je dvoboj Atletico Madrida, ekipe koja je uložila mnogo u ovu sezonu i koja će na Metropolitanu ugostiti momčad Valencie. Ako se pitate gdje gledati Atletico Madrid – Valencia na pravom ste mjestu!

U nastavku teksta možete pronaći TV kanale koji su zaduženi za prijenos kao i najbolje besplatne platforme za stream. Također, naš tim sportskih analitačara je napravio potpunu analizu ove utakmice. U nastavku teksta možete pročitati i našu najavu ovog dvoboja, najvažnije informacije o momčadima a ljubiteljima sportske kladionice smo dali i naš prijedlog za klađenje.


Atletico Madrid – Valencia najava utakmice

Atletico Madrid i Valencia su tradicionalno ekipe koje gledamo u gornjoj polovici La Lige. U dvobojima ovih ekipa smo navikli na vrhunski nogomet i nogometne poslastice te nema sumnje da je još jedan spektakularan okršaj pred nama.

Na početku nove sezone Atletico Madrid izgleda mnogo bolje od Valencie no traidiconalno je Valencia ozbiljna prepreka za kopljanike te je i u ovom dvoboju pred njima jako težak zadatak. U nastavku možete pročitati gdje gledati Atletico Madrid – Valencia susret. Također možete pročitati našu analizu ovih momčadi kao i savjete za klađenje.

Ivibet Ivibet Recenzija 98/100
  • Gledanje prijenosa i klađenje uživo
  • VIP program za najaktivnije igrače
  • Kriptovalute i mnoge druge metode plaćanja


Atletico Madrid – Valencia: TV prijenos i stream

  • Utakmica: Atletico Madrid – Valencia
  • Natjecanje: La Liga, 5. kolo
  • Datum: 15.09.2024
  • Vrijeme: 21:00h
  • Lokacija: Metropolitano Stadium, Madrid
  • TV prijenos: Arena Sport
  • Stream: 22bet, bet365, 20bet

Forma Atletico Madrid

Atletico MadridMomčad Atletico Madrida predvođena legendarnim Čolom Simeoneom je u posljednjem desetljeću imala mnogo uspjeha i u domaćem šampionatu kao i u europskim natjecanjima. Uz Real Madrid i Barcelonu su najkvalitetnija ekipa La Lige u tom periodu.

Prethodna sezona nije bila najbolja za kopljanike. Završili su ju daleko i od borbe za prvaka Španjolske a ni u Ligi Prvaka nisu izgledali najbolje. Sezona je završena daleko ispod očekivanja nakon čega su, sasvim očekivano uslijedila mnogobrojna pojačanja.

Fantastične igre Robina Le Normanda na EURU nisu prošle nezapaženo. Diego Simeone ga je doveo u Atletico što će sigurno biti ozbiljno pojačanje za posljednju trećinu terena. Conor Gallagher iza sebe ima tri sjajne sezone u Premier League. S razlogom je reprezentativac Engleske. Od ove sezone je novi igrač Atletico Madrida i sigurno da će dati veliku sigurnost u sredini terena.

Alvaro Morata i Joao Felix su napustili Atletico Madrid a kao njihove zamjene su na Metropolitano stigli Alexander Sorloth i Julian Alvarez uz koje napadačka zona na papiru izgleda mnogo bolje u ovoj sezoni.

U novu sezonu je ekipa Atletico Madrida ušla sjajno. Nakon četiri odigrane utakmice i dalje su neporaženi. Imaju osam osvojenih bodova a samo su u prvom kolu od Villareala primali pogodak.

Jasno je da se Atletico Madrid na početku sezone nalazi u sjajnoj formi. Ukoliko nastave sa ovakvim partijama do kraja ćemo ih gledati u velikoj utrci za prvaka Španjolske.

Timske vijesti Atletico Madrid

Čolo Simeone na početku sezone nema velikih problema sa izostancima. Ne može računati samo na Marcosa Paula koji svakako ne bi imao veliku ulogu u igri momčadi.


Forma Valencia

ValenciaEkipa Valencie iza sebe ima nekoliko teških sezona u kojim smo vidjeli mnoštvo promjena i na klupi i u igračkom kadru no u svakoj od tih sezona su bili daleko od samog vrha.

U ovom stoljeću smo od Valencie navikli da budu momčad iz vrha tablice koja je redovni učesnik europskih natjecanja. Ipak, sada se nalaze u jednoj teškoj poziciji.

Posljednjih godina su značajno izgubili na kvalitetu. Imali su i financijskih problema i jedan jako težak period je pred njima. Za ovu sezonu Valencia nije pravila veći broj promjena. Ostali su bez Eraya Cometa a nisu dovodili zvučnija pojačanja te ih mnogi čak vide u velikoj bitci za ostanak u društvu najboljih.

Prethodnu sezonu je Valencia završila kao devetoplasirana ekipa La Lige. Imali su nekoliko odličnih ali i očajnih perioda. Ovu sezonu su otvorili očajno. Iz susreta sa Barcelonom, Celtom, Bilbaom i Villarealom su izašli sa svega jednim osvojenim bodom.

Trenutno su zakovani za dno tablice La Lige. Na početku sezone se nalaze u očajnoj formi. Ukoliko brzo ne dignu nivo igre naći će se u ozbilnom problemu. Reprezentativna pauza bi im mogla odgovarati no tek u ovom dvoboju treba vidjeti da li mogu dići nići nivo igre ili će nastaviti u očajnom ritmu.

Timske vijesti Valencia

Ruben Baraja na početku sezone ima malih problema sa izostancima u napadačkoj zoni. Ne može računati na Dania Gomeza, Huga Dura i Sergia Canosa, tri jako važna igrača za napadačku zonu.


Međusobni susreti Atletico Madrid – Valencia

Atletico Madrid posljednjih godina nema većih problema u dvobojima sa Valenciom. Na posljednjih 19 međusobnih okršaja ovih ekipa Valencia je upisala svega jednu pobjedu. Prethodne seezone su ove ekipe imale dva međusobna okršaja. U oba su slavile domaće momčadi.


150€
(prvi depozit): 100%
Posjeti Ivibet
  • Gledanje prijenosa i klađenje uživo
  • VIP program za najaktivnije igrače
  • Kriptovalute i mnoge druge metode plaćanja
94% Omjer isplate
150€ (prvi depozit): 100%
Posjeti Ivibet
  • Gledanje prijenosa i klađenje uživo
  • VIP program za najaktivnije igrače
  • Kriptovalute i mnoge druge metode plaćanja
Ivibet Recenzija