bet365 tiket dana – nedjelja (15.09.2024)

tiket dana bet365

Osim brojnih prognoza utakmica koje igramo u našoj sekciji za tip dana za danas smo pripremili i bet365 tiket dana kako bi naši posjetioci imali još jedan uvid u najizglednije tipove za danas. Današnji tiket dana se sastoji od tri tipa koje daju ukupnu kvotu od 4.17.

Kao što smo više puta napomenuli najveće šanse za ostvarivanje profita na sportskoj kladionici se ostvaruju igranjem singl oklada. Ipak, ukoliko svakodnevno igrate realni tiket dana dugoročno možete očekivati visok profit. Također, stavljanje kombinirajućih oklada je uvijek jako zanimljivo i onim što igraju na niže uloge jer su potencijalni dobitci jako visoki.

Veliki broj online kladionica dodjeljuje bonus dobrodošlice koji za obrt zahtjeva stavljanje kombinovanih tiketa. Stoga, naše prijedloge za klađenje sa ovog tiketa možete upotrijebiti i u tu svrhu. Koristiti ih za obrt, otključavati bonus sredstva, pretvarati ih u pravi novac te na taj način dodatno povećati vašu zaradu.

Naš današnji bet365 tiket dana se sastoji od tri prognoze koje nemaju dovoljno visoku kvotu ili neki drugi parametar da se nađu u sekciji za tip dana. Na primjer, klađenje na azijski hendikep je daleko pogodnije za kombinirajuće oklade no za singl što može biti samo jedan od brojnih razloga za igranje i današnjeg tiketa.

Naše prijedloge i analize utakmica za tiket dana za danas, 15.09.2024 godine možete pročitati u nastavku teksta.

bet365 bet365 Recenzija 85/100
  • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
  • Kalendar sportskih utakmica uživo
  • Aplikacije za razne operativne sustave


Tottenham vs. Arsenal – 15:00, 15.09.2024

Kao i svakog vikenda i danas se igra mnoštvo zanimljivih nogometnih susreta no bez dvojbe derbi Sjevernog Londona je današnji highlight nogometnih dešavanja.

Ekipa Tottenhama već dugo ubrajamo u momčadi iz “velike šestorke” no oni nikada nisu osvojili naslov prvaka Engleske. Bez obzira na to navikli smo ih gledati u vrhu tablice Premier League a imali su i nekoliko odličnih rezultata u Europi u posljednja dva desetljeća. Već nekoliko sezona je Tottenham u padu.

Legenda spursa, Harry Kane je prije dvije sezone otišao u Bayern i njegov izostanak je teško nadomjestiti. Ipak, već u prvoj sezoni bez njega, nakon nekoliko pojačanja Tottenham je izgledao mnogo bolje na terenu. Nisu uspjeli obezbjediti plasman u Ligu Prvaka, sezonu su završili sa svega dva boda zaostatka za Villom no bez obzira na to mogu biti zadovoljni prikazanim igrama.

Uoči ove sezone su doveli nekoliko velikih pojačanja. Dominic Solanke je stigao kao najveće te sada imaju i vrhunsku klasičnu devetku. Osim njega su stigli i Archie Gray i Wilson Odobert uz koje imaju ambicije da se domognu Lige Prvaka. U sezonu su ušli sa četiri osvojena boda u tri odigrane utakmice a sigurno da mogu biti zadovoljni svojim igrama na terenu.

Prije svega njihova napadačka zona djeluje sjajno. Sa druge strane topnici su uz građane i ove sezone prvi favoriti za osvajanje titule. Izgledaju dominantno na početku sezone i s razlogom imaju ulogu favorita u ovom dvoboju. Ipak, danas će biti bez nekoliko važnih igrača. Izostanci kapetana Odegaarda te Ricea će se sigurno osjetiti i u igri i klađenje na pobjedu je najbolje zaobići. I jedni i drugi žele u ovom dvoboju do punog plijena što će značajno ubrzati ritam i ostaviti sjajnim napadačkim zonama više prostora.

Tip: BTTS (oba tima daju gol) @ 1.50


Atletico Madrid vs. Valencia – 21:00, 15.09.2024

Ekipa Atletico Madrida je već dugo jedna od najboljih ekipa Španjolske. Jedina su ekipa koja u posljednja dva desetljeća koliko toliko parira velikanima, Barceloni i Real Madridu.

Jedna su od ekipa koje su najviše uložile za ovu sezonu. Kao ogromna pojačanja su stigli Robin Le Normand, Alexander Sorloth, Julian Alvarez i Conor Gallagher. Oni su već u nekoliko ovosezonskih utakmica pokazali da će nositi Atletico Madrid do velikih rezultata ove sezone.

Osim njih stigao je i Clement Lenglet koji će dati dodatnu širinu posljednjoj trećini terena. Sve je to već na početku sezone odlično ukomponovao Čolo Simeone. Nakon četiri odigrane utakmice La Lige njegova momčad je i dalje bez poraza. Iz utakmice u utakmicu izgledaju sve bolje na terenu a na posljednje tri nisu primili niti jedan pogodak.

I protiv izuzetno kvaltietnih protivnika kao što su Girona i Bilbao smo gledali potpunu dominaciju Atletica. Jedna su od ekipa koje su najviše pokazale na početku ove sezone. Ukoliko nastave sa ovakvim partijama jasno je da ćemo ih gledati u utrci za prvaka Španjolske a osim toga igrat će ozbiljnu ulogu u Ligi Prvaka.

Valencia je na početku nove sezone najveće razočarenje La Lige. U četiri odigrane utakmice su osvojili svega jedan bod. Svojim igrama na terenu su pokazali da su ozbiljan kandidat za ispadanje u Segundu. Osim toga na Metropolitano stižu uz nekoliko problema sa izostancima. Stoga očekujemo potpunu dominaciju Atletica danas i njihovu visoku pobjedu.

Tip: Atletico Madrid pobjeda @ 1.39


Wolves vs. Newcastle – 17:30, 15.09.2024

Ekipa Wolvesa je 2018. godine, od povratka u društvo najboljih ekipa koju gledamo na sredini tablice Premier League. U nekoliko navrata smo ih gledali i u borbi za europska natjecanja a igrali su i Europa League.

Navikli smo da bez većih poteškoća ostaju u društvu najboljih, iako su protekle tri sezone završili daleko iza mjesta koja vode u Europu.Uoči ove sezone su ostali bez Pedra Neta i Maxa Kilmana, dvojice ponajboljih igrača. Iako su doveli nekoliko pojačanja jasno je da su izgubili na kvalitetu i ne treba se iznenaditi ni ukoliko ih budemo gledali u velikoj borbi za ostanak.

Sezona za Wolves nije počela najbolje. Otvorili su ju teškim porazima od Arsenala i Chelsea. Nakon toga su uspjeli doći do prvog boda, na gostovanju kod Nottinghama no devet primljenih pogodaka u tri odigrane utakmice je najbolji pokazatelj da trenutno ne igraju na najvećem nivou.

Newcastle se nakon dolaska novih vlasnika brzo izgradio u jednu od najboljih ekipa Engleske. Ekipa su koja je i za ovu sezonu dovela nekoliko vrhunskih pojačanja, koja izgleda sjajno na terenu na početku sezone i koju očekujemo u velikoj utrci za plasman u Ligu Prvaka. Bez dvojbe, individualni kvalitet u ovom dvoboju je na njihovoj strani. Igraju na mnogo većem nivou na početku sezone od Wolvesa. Stoga smo mišljenja da je tečaj na svrake morao biti znantno niži.

Tip: Newcastle pobjeda @ 2.00



25€
(prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
  • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
  • Kalendar sportskih utakmica uživo
  • Aplikacije za razne operativne sustave
94% Omjer isplate
25€ (prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
  • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
  • Kalendar sportskih utakmica uživo
  • Aplikacije za razne operativne sustave
bet365 Recenzija