22bet tiket dana – ponedjeljak (16.09.2024)

tiket dana 22bet

Osim brojnih prognoza utakmica koje igramo u našoj sekciji za tip dana za danas smo pripremili i 22bet tiket dana kako bi naši posjetioci imali još jedan uvid u najizglednije tipove za danas. Današnji tiket dana se sastoji od tri tipa koje daju ukupnu kvotu od 3.82.

Kao što smo više puta napomenuli najveće šanse za ostvarivanje profita na sportskoj kladionici se ostvaruju igranjem singl oklada. Ipak, ukoliko svakodnevno igrate realni tiket dana dugoročno možete očekivati visok profit. Također, stavljanje kombinirajućih oklada je uvijek jako zanimljivo i onim što igraju na niže uloge jer su potencijalni dobitci jako visoki.

Veliki broj online kladionica dodjeljuje bonus dobrodošlice koji za obrt zahtjeva stavljanje kombinovanih tiketa. Stoga, naše prijedloge za klađenje sa ovog tiketa možete upotrijebiti i u tu svrhu. Koristiti ih za obrt, otključavati bonus sredstva, pretvarati ih u pravi novac te na taj način dodatno povećati vašu zaradu.

Naš današnji 22bet tiket dana se sastoji od tri prognoze koje nemaju dovoljno visoku kvotu ili neki drugi parametar da se nađu u sekciji za tip dana. Na primjer, klađenje na azijski hendikep je daleko pogodnije za kombinirajuće oklade no za singl što može biti samo jedan od brojnih razloga za igranje i današnjeg tiketa.

Naše prijedloge i analize utakmica za tiket dana za danas, 16.09.2024 godine možete pročitati u nastavku teksta.

22bet 22bet Recenzija 100/100
  • Brza oklada
  • Mobilne aplikacije
  • 100+ načina plaćanja


Birmingham vs. Wrexham – 21:00, 16.09.2024

Ovo će biti dvoboj ekipa od kojih se očekuje da se bore za promociju u Championship te iako se radi o dvoboju sa početka sezone jasno je da će ovo biti jedan jako važan susret za obje ekipe.

Sa jedne strane Birmingham, ekipa koja je nakon dugo vremena ispala u League One. Druga strana donosi jednu od najlješhip priča u Engleskoj, ekipu Wrexhama koja je u posljednje dvije godine od petog ranka uspjela doći do League One.

Nakon promjene vlasnika Birmingham je ispao u treći rank i trenutno prolazi kroz jako težak period. Sa druge strane Wrexham je nakon promjene vlasnika dobio velike financijske injekcije te trenutno sve izgleda sjajno. Ipak, Birmingham je nakon ispadanja iz Championshipa doveo nekoliko zaista vrhunskih pojačanja.

Prvi su favoriti za promociju i sigurno da će ovo biti jedno izuzetno teško gostovanje za momčad Wrexhama. Ni Birmingham ni Wrexham još uvijek ne znaju za poraz u novoj sezoni. Birmingham je u četiri utakmice League One upisao tri pobjede uz jedan remi. Wrexham je nakon četiri pobjede uz jedan remi prvoplasirana ekipa trećeg ranka.

Stoga je i klađenje na pobjedu izuzetno teško prognozirati. Ipak, napadačke zone kod obje ekipe funkcioniraju sjajno na početku sezone. Birmigham je u četiri odigrane utakmice postigao osam pogodaka, Wrexham je sa 11 postignutih pogodaka najbolji napad League One te i u ovom dvoboju očekujemo veliki broj gol prilika na obje strane.

Tip: Zbroj golova (-2.5+) @ 1.83


Nordsjaelland vs. Randers – 19:00, 16.09.2024

Ekipu Nordsjaellanda smo prethodne sezone gledali u Championship Playoffu, u doigravanju za prvaka Danske. Sezonu su završili kao četvrtoplasirana ekipa Superlige. Završili su ju sa svega jednim bodom zaostatka za mjestima koja vode u europska natjecanja.

To je vjerovatno imalo i veliki uticaj da nekoliko jako važnih igrača napusti momčad uoči ove sezone. To se osjeti i na igrama Nordsjaellanda na početku nove sezone. Prije svega imaju ozbiljnih problema u posljednjoj trećini terena.

Sa 13 primljenih pogodaka oni su jedna od najlošijih odbrana Superlige Danske. Takve igre posljednje trećine terena su i najveći razlog svega 11 osvojenih bodova u sedam odigranih susreta ove sezone. Također, ovaj dvoboj dočekuju u očajnom raspoloženju. Na posljednje četiri utakmice su upisali samo jednu pobjedu.

Randers je prethonde sezone bio najbolja ekipa donje polovice tablice. Čak su igrali i doigravanje za kvalifikacije za Ligu Konferencija gdje je ipak FC Copenhagen bio prevelik zalogaj. Uoči ove sezone su imali sjajan transfer rok. Doveli su nekoliko sjajnih pojačanja. Svakako se izdvajaju Mohamed Toure, Norman Campbell i Florian Danho.

Uz njih napadačka zona Randersa izgleda mnogo opasnije. To potvrđuje i 11 postignutih pogodaka u dosadašnjem toku sezone. Uz igre koje pokazuju na početku ove sezone za očekivati je da i na ovom gostovanju kreiraju nekoliko gol prilika te da bar jednom zatresu mrežu favorizovanog Nordsjaellanda.

Tip: BTTS (oba tima daju gol) @ 1.52


Rayo Vallecano vs. Osasuna – 21:00, 16.09.2024

Ekipa Rayo Vallecana je prethodne sezone vodila veliku bitku za ostanak u društvu najboljih. Na kraju su sezonu završili sa svega pet bodova viška u odnosu na ekipe iz zone ispadanja te su na taj način zadržali status prvoligaša.

Nakon jedne razočaravajuće sezone uslijedile su i brojne promjene unutar momčadi. Iako nisu ulagali mnogo doveli su nekoliko odličnih igrača na posudbu. Također su potpisali i nekoliko slobodnih igrača među kojim se izdvaja James Rodriguez od koga se očekuje da već u ovoj utakmici po prvi zaigra za Rayo Vallecano.

Bez obzira na promjene ekipa Rayo Vallecanoa ne izgleda najbolje na početku sezone. U četiri odigrane utakmice su osvojili svega četiri boda. Napadačka zona u posljednja tri kola ima velikih poteškoća da uđe u gol priliku. Morat će danas mnogo bolje ukoliko žele do novih važnih bodova.

Momčad Osasune je prethodnu sezonu završila čvrsto na sredini tablice La Lige. S obzirom da su zadržali većinu ključnih prvotimaca te se pojačali sa Flavienom Boyomom i Abelom Bretonesom za očekivati je da ponovo bez većih poteškoća obezbjede ostanak u društvu najboljih.

U novu sezonu su ušli odlično. Nakon četiri odigrane utakmice Osasuna je na sedam osvojenih bodova. Od početka sezone su pretrpili samo jedan poraz, na gostovanju kod Girone. Na terenu su pokazali mnogo više no Rayo Vallecano. Stoga smo mišljenja da je tečaj na njih u ovom dvoboju morao biti znantno niži.

Tip: Osasuna azijski hendikep (+1) @ 1.33



100/100 Vidi recenziju
122€
Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 22bet
  • Brza oklada
  • Mobilne aplikacije
  • 100+ načina plaćanja
95% Omjer isplate
122€ Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 22bet
  • Brza oklada
  • Mobilne aplikacije
  • 100+ načina plaćanja
22bet Recenzija