bet365 tiket dana – utorak (17.09.2024)

tiket dana bet365

Osim brojnih prognoza utakmica koje igramo u našoj sekciji za tip dana za danas smo pripremili i bet365 tiket dana kako bi naši posjetioci imali još jedan uvid u najizglednije tipove za danas. Današnji tiket dana se sastoji od tri tipa koje daju ukupnu kvotu od 4.17.

Kao što smo više puta napomenuli najveće šanse za ostvarivanje profita na sportskoj kladionici se ostvaruju igranjem singl oklada. Ipak, ukoliko svakodnevno igrate realni tiket dana dugoročno možete očekivati visok profit. Također, stavljanje kombinirajućih oklada je uvijek jako zanimljivo i onim što igraju na niže uloge jer su potencijalni dobitci jako visoki.

Veliki broj online kladionica dodjeljuje bonus dobrodošlice koji za obrt zahtjeva stavljanje kombinovanih tiketa. Stoga, naše prijedloge za klađenje sa ovog tiketa možete upotrijebiti i u tu svrhu. Koristiti ih za obrt, otključavati bonus sredstva, pretvarati ih u pravi novac te na taj način dodatno povećati vašu zaradu.

Naš današnji bet365 tiket dana se sastoji od tri prognoze koje nemaju dovoljno visoku kvotu ili neki drugi parametar da se nađu u sekciji za tip dana. Na primjer, klađenje na azijski hendikep je daleko pogodnije za kombinirajuće oklade no za singl što može biti samo jedan od brojnih razloga za igranje i današnjeg tiketa.

Naše prijedloge i analize utakmica za tiket dana za danas, 17.09.2024 godine možete pročitati u nastavku teksta.

bet365 bet365 Recenzija 85/100
  • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
  • Kalendar sportskih utakmica uživo
  • Aplikacije za razne operativne sustave


Real Madrid vs. Stuttgart – 21:00, 17.09.2024

Ekipa Real Madrida kreće u odbranu titule prvaka Europe. Prvi dvoboj nove sezone Lige Prvaka igraju na Bernabeu gdje će ugostiti momčad Stuttgarta. Prethodne sezone im u ovom natjecanju stručnjaci i nisu davali isuviše visoke šanse.

Ipak, Real Madrid nas je još jednom uvjerio da je ovo njihovo natjecanje i da nikada nisu autsajderi, bez obzira kakvom momčadi raspolagali, u kakvoj se formi nalazili i bez obzira tko je sa druge strane. Uoči ove sezone je završen posao sa Mbappeom, jednim od najboljih igrača današnjice. Uz njega napadačka zona Real Madrida zaista izgleda zastrašujuće.

Također su doveli i Endricka, jednu veliku nogometnu nadu koja će u budućnosti imati veliku ulogu u ovoj momčadi. Uz njih su u novu sezonu ušli kao jedni od najvećih favorita na svim frontovima. Sezonu su otvorili osvajanjem Super Cupa gdje su nadigrali Atalantu.

Nakon toga su nanizali i nekoliko odličnih rezultata u La Ligi te se na početku sezone nalaze u sjajnoj formi. Sigurno da su favoriti u ovom dvoboju no uz trenutni tečaj mišljenja smo da je klađenje na pobjedu najbolje zaobići. Stuttgart je prethodne sezone potvrdio da je trenutno jedna od najboljih ekipa Bundeslige.

Uz nekoliko velikih pojačanja na početku sezone izgledaju sjajno. Sigurno da će i za jednu od najboljih ekipa Europe biti ozbiljna prepreka. Napadačka zona Stutgarta izgleda odlično u dosadašnjem toku sezone. Oni nisu ekipa koja će se povući i braniti rezultat, nadigravat će se i sa Real Madridom te smo stoga mišljenja da je klađenje na golove najbolji izbor u ovom dvoboju.

Tip: BTTS (oba tima daju gol) @ 1.60


Sporting vs. Lille – 21:00, 17.09.2024

Ekipa Sportinga je prethodne sezone došla do nove, 20-te titule prvaka Portugala. Izgledali su zaista sjajno tokom čitave sezone, igrali su i knockout fazu Lige Europe a u ovoj sezoni su spremni i za velike rezultate u najvećem klupskom nogometnom natjecanju.

Uz nekoliko promjena i velikih pojačanja poput Debasta, Arauja i Hardera izgledaju sjajno u dosadašnjem dijelu sezone. Ona i nije počela najbolje, pretrpili su poraz u Super Cupu od Porta no ubrzo su digli nivo igre. Uspjeli su nanizati pet pobjeda u Ligi Portugal uz nestvarnu gol razliku od 19:2.

Na početku sezone igraju daleko najkvalitetniji nogomet u Portugalu a ukoliko nastave sa takvim igrama i u Ligi Prvaka će igrati veliku ulogu. Sa druge strane ekipa Lillea nas je prethodne sezone još jednom uvjerila da je trenutno jedna od najboljih momčadi Ligue 1.

Iako su uspjeli izbaciti Slaviu Prag i domoći se ligaške faze Lige Prvaka na početku sezone ne igraju na prošlosezonskom nivou. Trenutno su u nizu od tri vezana poraza i uz igre koje trenutno pružaju neće moći parirati Sportingu na Jose Alvaladeu. Individualni kvalitet je na strani Sportinga koji će pred 50.000 domaćih navijača krenuti agresivno od samog početka po prvu pobjedu u ovoj sezoni Lige Prvaka.

Tip: Sporting pobjeda @ 1.61


AC Milan vs. Liverpool – 21:00, 17.09.2024

Prvo kolo Lige Prvaka donosi nam i jedan spektakularan okršaj i reprizu finala ovog natjecanja iz 2005. i 2007. godine. I Milan i Liverpool su tradicionalno jedne od najboljih ekipa Europe i nema sumnje da će nam ovaj dvoboj donijeti pravi nogometni spektakl.

AC Milan je aktuelni viceprvak Italije. Ipak, prethodnu sezonu su završili sa čak 19 bodova zaostatka za gradskim rivalom, Interom. To je samo jedan pokazatelj da prethodna sezona i nije najbolje prošla za njih. Da, doveli su nekoliko pojačanja poput Morate, Emersona i Pavlovića uoči ove sezone.

Bez obzira na to teško je očekivati da ih gledamo u utrci za prvaka Italije. Da kvalitetom zaostaju za najboljim ekipama Italije može se zaključiti i uz dosadašnje četiri odigrane utakmice. Oni su tek za vikend, u dvoboju sa Veneziom došli do prve pobjede u novoj sezoni. Sa druge strane Liverpool je za ovu sezonu doveo Slota na klupu.

To za sada izgleda kao sjajan potez. U svakoj utakmici ove sezone Liverpool je dominirao na terenu. Da, nakon tri vezane pobjede za vikend su pretrpili prvi ovosezonski poraz. Ipak, i u tom porazu su dominirali na terenu i najveći razlog poraza je veliki broj promašenih gol prilika. Primili su svega jedan pogodak od početka sezone. Igraju na daleko većem nivou od Milana na početku sezone te je za očekivati da i u većem dijelu ove utakmice imaju terensku inicijativu.

Tip: Liverpool pobjeda @ 2.01



25€
(prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
  • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
  • Kalendar sportskih utakmica uživo
  • Aplikacije za razne operativne sustave
94% Omjer isplate
25€ (prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
  • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
  • Kalendar sportskih utakmica uživo
  • Aplikacije za razne operativne sustave
bet365 Recenzija