bet365 tiket dana – subota (21.09.2024)

tiket dana bet365

Osim brojnih prognoza utakmica koje igramo u našoj sekciji za tip dana za danas smo pripremili i bet365 tiket dana kako bi naši posjetioci imali još jedan uvid u najizglednije tipove za danas. Današnji tiket dana se sastoji od tri tipa koje daju ukupnu kvotu od 4.68.

Kao što smo više puta napomenuli najveće šanse za ostvarivanje profita na sportskoj kladionici se ostvaruju igranjem singl oklada. Ipak, ukoliko svakodnevno igrate realni tiket dana dugoročno možete očekivati visok profit. Također, stavljanje kombinirajućih oklada je uvijek jako zanimljivo i onim što igraju na niže uloge jer su potencijalni dobitci jako visoki.

Veliki broj online kladionica dodjeljuje bonus dobrodošlice koji za obrt zahtjeva stavljanje kombinovanih tiketa. Stoga, naše prijedloge za klađenje sa ovog tiketa možete upotrijebiti i u tu svrhu. Koristiti ih za obrt, otključavati bonus sredstva, pretvarati ih u pravi novac te na taj način dodatno povećati vašu zaradu.

Naš današnji bet365 tiket dana se sastoji od tri prognoze koje nemaju dovoljno visoku kvotu ili neki drugi parametar da se nađu u sekciji za tip dana. Na primjer, klađenje na azijski hendikep je daleko pogodnije za kombinirajuće oklade no za singl što može biti samo jedan od brojnih razloga za igranje i današnjeg tiketa.

Naše prijedloge i analize utakmica za tiket dana za danas, 22.09.2024 godine možete pročitati u nastavku teksta.

bet365 bet365 Recenzija 85/100
  • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
  • Kalendar sportskih utakmica uživo
  • Aplikacije za razne operativne sustave


West Ham vs. Chelsea – 13:30, 21.09.2024

Danas je pred nama još jedan londonski derbi u kome će West Ham ugostiti momčad Chelsea. Ekipu West Hama smo posljednjih godina navikli gledati u gornjoj polovici tablice Engleske Premier League, u velikoj borbi za plasman u europska natjecanja.

Imali su i nekoliko odličnih sezona u Europi gdje se naravno izdvaja osvajanje naslova prvaka Lige Konferencija. Prethodne sezone nisu uspjeli izboriti plasman u Europu no imali su nekoliko odličnih perioda. Sezonu su završili u gornjoj polovici tablice a uz nekoliko promjena unutar momčadi za očekivati je da ove sezone budu uključeni u bitku za Europu.

Sezonu su otvorili sa svega jednom upisanom pobjedom u četiri odigrane utakmice Premier League. Istina, imali su težak raspored na početku sezone no ne mogu biti zadovoljni svojim dosadašnjim partijama. Chelsea je prethodne sezone bila jedna od ekipa koje su najviše razočarale.

Stvari nisu funkcionirale najbolje no jasno je da imaju kvalitet za sami vrh, posebno nakon velikih pojačanja za ovu sezonu. U dosadašnje četiri utakmice plavci su pokazali da su spremni za velike rezultate. Izuzev utakmice sa Cityem na otvaranju sezone dominirali su u dvobojima sa Wolvesom, Palaceom i Bournemouthom.

Njihova napadačka zona sa Palmerom, Netom, Maudekeom i Jacksonom zaista izgleda zastrašujuće. Kreiraju pregršt gol prilika iz utakmice u utakmicu. Igraju na većem nivou od čekićara na početku sezone i uz prikazane igre u dosadašnjem toku sezone tečaj na Chelsea je morao biti znantno niži.

Tip: Chelsea pobjeda @ 2.07


Anderlecht vs. Charleroi – 20:45, 21.09.2024

Ekipa Anderlechta je tradicionalno jedna od najboljih ekipa Jupiler Pro League. Oni su 34-struki prvaci Belgije no posljednji put su digli naslov prvaka Belgije prije sedam godina.

Imali su nekoliko zaista teških sezona u tom periodu ali iz sezone u sezonu izgledaju sve bolje. Vraćaju se u sami vrh što potvrđuje i prethodna sezona u kojoj su bez titule ostali u samom finišu. Uoči ove sezone su ostali bez svog ponajboljeg igrača, Zeno Debasta koji je otišao u Sporting a doveli su nekoliko vrhunskih pojačanja koja će sigurno nadomjestiti njegov odlazak.

Mogu biti zadovoljni svojim ovosezonskim partijama. Pretrpili su svega jedan poraz u Jupiler Pro League a osim toga preko Dinamo Minska su se plasirali u Europsku Ligu. Charleroi smo prethodne sezone gledali u skupini za ispadanje a nakon velikih pojačanja ove sezone se od Charleroia očekuju daleko kvalitetnije partije.

Već na početku sezone izgledaju mnogo bolje. Upisali su četiri pobjede u sedam odigranih susreta te će sigurno biti ozbiljna prepreka i za Anderlecht. Ekipa Anderlechta nema problema sa Charleroiom posljednjih godina no Charleoroi dugo nije izgledao bolje. Sigurno se ni na ovom zahtjevnom gostovanju neće povući što će značajno ubrzati ritam utakmice. Imaju sjajnu napadačku zonu te očekujemo da i na Lotto Parku kreiraju nekoliko gol prilika.

Tip: BTTS (oba tima daju gol) @ 1.70


Liverpool vs. Bournemouth – 16:00, 21.09.2024

Jurgen Klop je napustio ekipu Liverpoola uoči ove sezone. Napravio je zaista velike rezultate sa redsima no nakon jedne razočaravajuće sezone promjena na klupi bi mogla i dobro i doći.

Arne Slot je preuzeo ovu momčad. Nije dovodio neka zvučnija pojačanja. Ekipu je pojačao samo Federico Chiesa koji je odigrao tek jedan minut ove sezone. Sa istom momčadi je Slot igrao kao i prethodne sezone no na terenu to izgleda mnogo bolje. Prije svega, posljednja trećina terena igra na većem nivou.

Osim toga stavljanje Jote u početnih 11 se ispostavio kao sjajan potez. Liverpool je u prve tri utakmice Premier League savladao Ipswich, Brentford i Manchester United. Nakon toga je uslijedio razočaravajući poraz od Nottinghama u susretu u kome je Liverpool dominirao na terenu no nedostajalo je koncentracije u završnici.

Upravo su od Nottinghama primili i jedini pogodak u Premier League ove sezone što je najbolji pokazatelj na kom nivou igra njihova posljednja linija. Sredinom tjedna su savladali i AC Milan na San Siru, došli su do prvih bodova u Ligi Prvaka te za mogu biti zadovoljni i rezultatima i igrama u dosadašnjem toku sezone.

Bournemouth posljednjih godina nije velika prepreka za Liverpool. Redsi su savladali Borunemouth na posljednjih pet međusobnih okršaja na Anfieldu a ukupna gol razlika u tim susretima je 20:2. Osim toga Borunemotuh je uoči ove sezone izgubio na kvalitetu, jedni su od kandidata za ispadanje u Championship a na početku sezone i nisu oduševili svojim igrama.

Tip: Liverpool pobjeda @ 1.33



25€
(prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
  • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
  • Kalendar sportskih utakmica uživo
  • Aplikacije za razne operativne sustave
94% Omjer isplate
25€ (prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
  • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
  • Kalendar sportskih utakmica uživo
  • Aplikacije za razne operativne sustave
bet365 Recenzija