22bet tiket dana – srijeda (02.10.2024)

tiket dana 22bet

Osim brojnih prognoza utakmica koje igramo u našoj sekciji za tip dana za danas smo pripremili i 22bet tiket dana kako bi naši posjetioci imali još jedan uvid u najizglednije tipove za danas. Današnji tiket dana se sastoji od tri tipa koje daju ukupnu kvotu od 3.41.

Kao što smo više puta napomenuli najveće šanse za ostvarivanje profita na sportskoj kladionici se ostvaruju igranjem singl oklada. Ipak, ukoliko svakodnevno igrate realni tiket dana dugoročno možete očekivati visok profit. Također, stavljanje kombinirajućih oklada je uvijek jako zanimljivo i onim što igraju na niže uloge jer su potencijalni dobitci jako visoki.

Veliki broj online kladionica dodjeljuje bonus dobrodošlice koji za obrt zahtjeva stavljanje kombinovanih tiketa. Stoga, naše prijedloge za klađenje sa ovog tiketa možete upotrijebiti i u tu svrhu. Koristiti ih za obrt, otključavati bonus sredstva, pretvarati ih u pravi novac te na taj način dodatno povećati vašu zaradu.

Naš današnji 22bet tiket dana se sastoji od tri prognoze koje nemaju dovoljno visoku kvotu ili neki drugi parametar da se nađu u sekciji za tip dana. Na primjer, klađenje na azijski hendikep je daleko pogodnije za kombinirajuće oklade no za singl što može biti samo jedan od brojnih razloga za igranje i današnjeg tiketa.

Naše prijedloge i analize utakmica za tiket dana za danas, 02.10.2024 godine možete pročitati u nastavku teksta.

22bet 22bet Recenzija 100/100
  • Brza oklada
  • Mobilne aplikacije
  • 100+ načina plaćanja


Lille vs. Real Madrid – 21:00, 02.10.2024

Lille će na Pierre-Mauroyu ugostiti Real Madrid u okviru drugog kola Lige Prvaka. Lille je jedna od ekipa koja se ove sezone pokazuje kao tvrd orah u domaćem prvenstvu, no susret protiv giganta poput Reala bit će pravi test njihovih mogućnosti. Jasno je da je Lille nakon nekoliko velikih pojačanja ušao u sezonu s velikim ambicijama ali ne izgledaju najbolje u dosadašnjem dijelu sezone.

U šest utakmica Ligue 1 su na svega 10 osvojenih bodova. Osim toga pretrpili su poraz od Sportinga u prvom kolu Lige Prvaka i jasno je da večeras moraju mnogo bolje ukoliko žele do prvih bodova u novoj sezoni najelitnijeg klupskog europskog natjecanja.

Real Madrid iza sebe ima još jednu briljantnu sezonu. Osvojili su titulu prvaka Španjolske i Lige Prvaka što potvrđuje njihov status europskog velikana. Iako je legendarni Toni Kroos završio karijeru, momčad je značajno pojačana s nekoliko zvučnih imena. Posebno se ističe dolazak mladog Endricka iz Palmeirasa, u transferu vrijednom 47,5 milijuna eura, koji se smatra jednim od najperspektivnijih mladih igrača.

Naravno, najviše pažnje privuklo je dovođenje Kyliana Mbappéa, uz koga napadačka zona Real Madrida zaista izgleda zastrašujuće. Već u prvoj službenoj utakmici ove sezone, u Superkupu protiv Atalante, Mbappé je svojim pogotkom pokazao koliko će biti važan za momčad.

Real je u La Ligi vezao sedam utakmica bez poraza, a u Ligi Prvaka su već slavili protiv Stuttgarta. Trenutno su u nizu od pet pobjeda i postepeno dižu razinu igre te smatramo da su veći favoriti u ovom dvoboju no što to tečaj sugerira.

Tip: Real Madrid pobjeda @ 1.60


Girona vs. Feyenoord – 21:00, 02.10.2024

Ekipa Girone je prošle sezone priredila najveće iznenađenje u La Ligi. Od početka sezone su, na iznenađenje mnogih bili ekipa iz vrha tablice. Čak je u jednom trenutku izgledalo da bi do kraja mogli biti uključeni u borbu za titulu. Ipak, nisu izdržali do samog kraja i na kraju se moraju zadovoljiti plasmanom u Ligu Prvaka, bez osvojene titule.

Ovakvi rezultati su i doveli da nekoliko igrača koji su imali ključnu ulogu napusti ovu momčad. Stoga je teško očekivati da ponove prošlosezonske paritije. Trenutno ne izgledaju najbolje, upali su u jedan crni niz od pet vezanih utakmica bez pobjede. Osim toga nisu navikli igrati na dva fronta.

Feyenoord prethodne sezone nije uspio obraniti titulu prvaka Nizozemske te su se zadržali na 16 osvojenih naslova. Iako su bili među najboljim momčadima Eredivisie momčad iz Rotterdama ipak nije uspjela doći do knockout faze Lige Prvaka prošle sezone, zbog nedostatka koncentracije u najvažnijim trenucima.

U ovoj sezoni napravili su značajne promjene – nakon odlaska izbornika Arnea Slota u Liverpool, na klupu je sjeo Brian Priske. Bez obzira na tu promjenu na početku ove sezone izgledaju sjajnu. Feyenoord je zadržao većinu svojih ključnih igrača, poput Geertruide i Wieffera i doveo nekoliko pojačanja poput Jordana Lotombe i Huega Bunoa.

Jedini poraz ove sezone su pretrpili u prvom kolu Lige Prvaka od Bayern Leverkusena. Imali su nekoliko odličnih perioda i u tom teškom porazu i jasno je da igraju na većem nivou od Girone na početku ove sezone.

Tip: Feyenoord azijski hendikep (+1) @ 1.48


Aston Villa vs. Bayern – 21:00, 02.10.2024

Aston Villa, pod vodstvom Unaija Emerya, izrasla je u jednu od najkvalitetnijih momčadi Engleske Premier Lige. Nakon fantastične prošle sezone koju su završili na četvrtom mjestu čime su i osigurali plasman u Ligu Prvaka Villa je i u ovoj sezoni nastavila u istom ritmu. Dovođenje igrača poput Dobbina, Maatsena, Barkleya, Archera, Philogenea i Onane dodatno je pojačalo njihov sastav.

Emery sada ima širu klupu a i kvalitet da se natječe na više frontova. U dosadašnjem dijelu sezone pretrpjeli su samo jedan poraz, od Arsenala što potvrđuje da igraju na visokom nivou. Natjecanje u Ligi Prvaka su otvorili uvjerljivom pobjedom 3:0 nad Young Boysima. U nizu su od šest utakmica bez poraza a u tom periodu su upisali pet pobjeda uz jedan remi.

To je samo jedna potvrda da se nalaze u fantastičnoj formi a i na terenu izgledaju sjajno. S druge strane, Bayern München, tradicionalno najbolja momčad Njemačke, doživio je pad prošle sezone, prepuštajući titulu Bayer Leverkusenu. Iako su ostali bez trofeja prošle godine, Bayern je klub koji je nakon takvih sezona uvijek dodatno snažniji.

Nakon nekoliko promjena u ekipi, Bavarci su u novu sezonu ušli dominantno, upisavši četiri pobjede u Bundesligi te remi protiv Leverkusena u kome su zaslužili sva tri boda. U Ligi Prvaka su savladali Dinamo s nevjerojatnih 9:2. Time su potvrdili da i ove sezone konkuriraju za trofeje na svim frontovima. Unatoč sjajnoj formi Aston Ville, Bayern dolazi na Villa Park kao favorit ali se očekuje vrlo uzbudljiv i neizvjestan susret uz brz ritam i mnoštvo kreiranih gol prilika na obje strane.

Tip: Zbroj golova (-2.5+) više @ 1.44



100/100 Vidi recenziju
122€
Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 22bet
  • Brza oklada
  • Mobilne aplikacije
  • 100+ načina plaćanja
95% Omjer isplate
122€ Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 22bet
  • Brza oklada
  • Mobilne aplikacije
  • 100+ načina plaćanja
22bet Recenzija