Gdje gledati Aston Villa – Manchester United | TV prijenos, Analiza, Sastavi i dr.!

Aston Villa - ArsenalCrveni đavoli stižu na Villa Park sa ciljem da pokažu da zaslužuju mjesto u top 4, da su jedna od najboljih engleskih ekipa i sa ciljem da dođu do važnih bodova. Ipak, pod Emeryem je Villa Park jedno od najtežih gostovanja u Engleskoj. Nema sumnje da je pred nama pravi nogometni spektakl i velika bitka za bodove. Ako se pitate gdje gledati Aston Villa – Manchester United na pravom ste mjestu!

U nastavku teksta možete pronaći TV kanale koji su zaduženi za prijenos kao i najbolje besplatne platforme za stream. Također, naš tim sportskih analitačara je napravio potpunu analizu ove utakmice. U nastavku teksta možete pročitati i našu najavu ovog dvoboja, najvažnije informacije o momčadima a ljubiteljima sportske kladionice smo dali i naš prijedlog za klađenje.


Aston Villa – Manchester United najava utakmice

Aston Villa i Manchester United su ekipe od kojih se ove sezone očekuje da budu uključene u borbu za top 4 koje donosi mjesto u najelitnijem europskom natjecanju.

Ovo su ekipe koje su kvalitetom u samom vrhu Premier League. Bez obzira što je riječ utakmici sedmog kola jasno je da bi ovo mogao biti dvoboj koji će direktno odlučiti plasman u Ligu Prvaka. To će dodatno uzburkati strasti na terenu. Sigurno da će Aston Villa – Manchester United biti jedan od najzanimljivijih i najpraćenijih dvoboja ovog tjedna.

22bet 22bet Recenzija 100/100
  • Brza oklada
  • Mobilne aplikacije
  • 100+ načina plaćanja


Aston Villa- Manchester United: TV prijenos i stream

  • Utakmica: Aston Villa – Manchester United
  • Natjecanje: Engleska, Premier League, 7. kolo
  • Datum: 06.10.2024
  • Vrijeme: 15:00h
  • Lokacija: Villa Park, Birmingham
  • TV prijenos: Arena Sport
  • Stream: 22bet, bet365, 20bet

Forma Aston Villa

Aston Villa

Ekipa Aston Ville je od dolaska Emerya na klupu izrasla u jednu od najboljih ekipa Engleske Premier League. Aston Villa iza sebe ima jednu fantastičnu sezonu koju su završili kao četvrtoplasirana ekipa EPL-a čime su obezbjedili plasman u Ligu Prvaka.

Ipak, finiš prethodne sezone nije bio najbolji. Ni na početku ove ni nakon velikih pojačanja u vidu Dobbina, Maatsena, Barkleya, Archera, Philogenea i Onane nisu oduševili.

Pretrpili su težak poraz od topnika u drugom kolu u kome nisu izgledali najbolje na terenu. Taj poraz nije ostavio veliki uticaj na Aston Villu koja je brzo digla nivo igre. Emeryeva momčad iz utakmice u utakmicu zaista izgleda sve bolje i niže sjajne rezultate. Trenutno su u nizu od sedam vezanih utakmica bez poraza.

U tom periodu su upisali čak šest pobjeda uz jedan remi. Svoj kvalitet su potvrdili i u Ligi Prvaka. U prvom kolu su savladali Young Boys sa visokih 3:0 a potom su pobjedom nad Bayernom, sredinom ovog tjedna, pokazali na kom nivou mogu igrati na Villa Parku. Trenutno sve djeluje sjajno. Osim toga ta pobjeda nad Bayernom će sigurno biti veliki vjetar u leđa za Villu.

Timske vijesti Aston Villa

Unai Emery u ovom dvoboju ne može računati samo na Kamaru, McGinna i Mingsa.


Forma Manchester United

Manchester United

Još prethodne sezone je Manchester United užio velika sredstva i doveo velika pojačanja s ciljem da se vrate u vrh Premier League. Međutim, crveni đavoli su u potpunosti razočarali. Sezona je završila kao jedna od najgorih u novijoj povijesti kluba – ne samo da su bili jedno od najvećih razočarenja u Premier ligi, već je i Erik ten Hag bio na rubu otkaza.

Potpuni debakl doživjeli su i u Ligi prvaka, gdje nisu uspjeli osigurati ni plasman u europska natjecanja kroz domaći šampionat. U grupi s Copenhagenom i Galatasarayem, završili su kao posljednjeplasirana momčad, što je dodatno produbilo krizu.

Jedina pozitivna stvar prethodne sezone je bio FA Cup, koga su osvojili savladavši Manchester City u finalu. Ta pobjeda, koja je donijela i plasman u Europsku Ligu, pomogla je i da ten Hag zadrži svoje mjesto na klupi. Ipak, sezona je bila daleko ispod očekivanja koje ima jedan velikan.

Očekivano, nakon te sezone za zaborav, uslijedile su velike promjene. Klub se riješio usluga Varanea, koji je imao ogromna primanja, ali nije opravdao svoje nastupe na terenu. Slična sudbina zadesila je i van de Beeka te Amrabata.

Kao nova pojačanja, za ukupno 100 milijuna eura, stigli su Joshua Zirkzee i Leny Yoro, koji su već u prvim utakmicama ove sezone pokazali da mogu biti ključni igrači ne samo ove, nego i budućih sezona. Osim toga, iz Bayerna su stigli Noussair Mazraoui i Matthijs de Ligt, čime je United, barem na papiru, dobio značajno jaču momčad.

Ipak, od početka sezone ne mogu da pronađu pravi ritam. Odigraju nekoliko odličnih utakmica a potom upadnu u neku crnu seriju. Trenutno su u očajnom nizu od četiri vezane utakmice bez pobjede. Ukoliko žele do bodova na Villa Parku moraju odigrati značajno kvalitetniji susret.

Timske vijesti Manchester United

Erik ten Hag će u ovom dvoboju biti bez Lindelofa, Maguirea, Malacie, Shawa i Yoroa.


Međusobni susreti Aston Villa – Manchester United

Manchester United je tradicionalno daleko uspješniji u međusobnim okršajima sa Aston Villom. Na posljednja četiri međusobna okršaja su ih i savladali. Aston Villa u ovom dvoboju, u nikad boljoj formi, protiv trenutno očajnog Uniteda želi prekinuti taj niz.


100/100 Vidi recenziju
122€
Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 22bet
  • Brza oklada
  • Mobilne aplikacije
  • 100+ načina plaćanja
95% Omjer isplate
122€ Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 22bet
  • Brza oklada
  • Mobilne aplikacije
  • 100+ načina plaćanja
22bet Recenzija