Gdje gledati Real Sociedad – Atletico Madrid | TV prijenos, Analiza, Sastavi i dr.!

Real Sociedad - Atletico MadridMnoštvo je zanimljivih nogometnih dvoboja ovog vikenda a jedan od dvoboja koji privlači najviše pažnje je dvoboj na na Reale Areni, u San Sebastianu gdje će Sociedad ugostiti kopljanike. Ako se pitate gdje gledati Real Sociedad – Atletico Madrid na pravom ste mjestu!

U nastavku teksta možete pronaći TV kanale koji su zaduženi za prijenos kao i najbolje besplatne platforme za stream. Također, naš tim sportskih analitačara je napravio potpunu analizu ove utakmice. U nastavku teksta možete pročitati i našu najavu ovog dvoboja, najvažnije informacije o momčadima a ljubiteljima sportske kladionice smo dali i naš prijedlog za klađenje.


Real Sociedad – Atletico Madrid najava utakmice

Real Sociedad nije impresionirao svojim dosadašnjim igrama ove sezone. Bez obzira na to oni su ekipa koja je kvalitetom u gornjoj polovici tablice a Reale Arena je posljednjih godina jedno od najtežih gostovanja La Lige.

Sa druge strane kopljanici su u ovu sezonu ušli sa velikim pojačanjima. Izgledaju mnogo bolje u dosadašnjem dijelu sezone no jasno je da je izuzetno težak posao pred njima. U nastavku možete pročitati gdje gledati Real Sociedad – Atletico Madrid susret. Također možete pročitati našu analizu ovih momčadi kao i savjete za klađenje.

Ivibet Ivibet Recenzija 98/100
  • Gledanje prijenosa i klađenje uživo
  • VIP program za najaktivnije igrače
  • Kriptovalute i mnoge druge metode plaćanja


Real Sociedad – Atletico Madrid: TV prijenos i stream

  • Utakmica: Real Sociedad – Atletico Madrid
  • Natjecanje: La Liga, 9. kolo
  • Datum: 06.10.2024
  • Vrijeme: 21:00h
  • Lokacija: Reale Arena, San Sebastian
  • TV prijenos: Arena Sport
  • Stream: 22bet, bet365, 20bet

Forma Real Sociedad

Real Sociedad

Ekipu Real Sociedada je jedna od najboljih ekipa La Lige posljednjih godina. Imali su i nekoliko odličnih nastupa u Ligi Prvaka u posljednjem desetljeću a i navikli su nas da ih gledamo u europskim natjecanjima.

Prethodna sezona i nije bila najbolja. Istina, dugo su bili u odličnoj poziciji i u domaćem šampionatu i u Ligi Prvaka no nekoliko problema sa ozljedama je značajno uticalo na njihov finiš sezone.

Na kraju su sezonu završili tek kao šestoplasirana ekipa La Lige dok su svoj nastup u Ligi Prvaka završili u osmini finala. Za ovu sezonu su napravili nekoliko promjena. Iako su doveli neke vrhunske igrače poput mladog Orria Oskarssona jasno je da su izgubili na kvalitetu, prije svega u posljednjoj trećini terena gdje će najviše i nedostajati Le Normand i Merino.

Bez obzira što su na papiru bili nešto kvalitetniji prethodne sezone nitko nije mogao očekivati ovako loše rezultate Sociedada u dosadašnjem toku sezone. U osam utakmica La Lige su upisali svega dvije pobjede dok su u Europa League osvojili svega jedan bod u dva susreta. Jasno je da stvari ne funkcioniraju najbolje na početku sezone. Ukoliko brzo ne dignu nivo igre naći će se u velikom bodovnom zaostatku za mjestima koja vode u Europu.

Timske vijesti Real Sociedad

Imanol Alguacil u ovom dvoboju ne može računati na Arsena Zakharyana koji je van stroja od početka sezone te na Hamaria Traorea koji je zbog ozljede koljena propustio posljednjih šest utakmica Sociedada.


Forma Atletico Madrid

Atletico Madrid

Momčad Atletico Madrida, predvođena legendarnim Diegom Simeoneom, posljednje desetljeće obilježila je nizom uspjeha, kako u domaćem prvenstvu, tako i na europskoj sceni. Uz Real Madrid i Barcelonu, Atletico se profilirao kao jedna od najjačih ekipa La Lige u tom razdoblju.

Ipak, prethodna sezona nije bila na očekivanoj razini za rojiblancose. Završili su daleko od borbe za titulu u Španjolskoj a ni u Ligi Prvaka nisu uspjeli ostvariti veći rezultat. Očekivanja su bila visoka, ali rezultatima su razočarali, što je dovelo do brojnih pojačanja u ljetnom prijelaznom roku.

Jedno od ključnih pojačanja je dolazak Robina Le Normanda koji je došao upravo iz Sociedada. Njegove sjajne igre na Europskom Prvenstvu privukle Simeoneovu pozornost. Njegov dolazak će bez sumnje pojačati obranu Atletica. Conor Gallagher, nakon tri impresivne sezone u Premier Ligi također je stigao na Metropolitano i očekuje se da će donijeti stabilnost i kvalitetu u veznom redu.

Na napadačkom planu, Atletico je ostao bez Alvara Morate i Joaa Felixa, ali su dovedeni Alexander Sorloth i Julian Alvarez, koji na papiru čine napadačku liniju znatno jačom za ovu sezonu.

Sve je za Atletico izgledalo sjajno do sredine ovog tjedna kada su pretrpili težak poraz od Benfice u LP. Ipak, to je bio prvi poraz u sezoni, nakon devet takmičarskih utakmica. Jasno je da Atletico Madrid na početku ove sezone izgleda odlično i ako zadrže ovakvu formu, mogli bismo ih gledati u velikoj borbi za titulu prvaka Španjolske.

Timske vijesti Atletico Madrid

Diego Simeone u ovom dvoboju ne može računati na usluge Azpilicuete i Le Normanda koji su van stroja zbog ozljede dok Llorente odrađuje suspenziju.


Međusobni susreti Real Sociedad – Atletico Madrid

Atletico Madrid posljednjih godina i nema velikih problema u međusobnim sa Sociedadom. Posljednji poraz od Sociedada su pretrpili prije dvije godine, u Copa Del Rey. To je ujedno i jedina pobjeda Sociedada u posljednjih 11 međusobnih okršaja ovih ekipa. Prošle sezone je Atletico slavio u oba međusobna okršaja.


150€
(prvi depozit): 100%
Posjeti Ivibet
  • Gledanje prijenosa i klađenje uživo
  • VIP program za najaktivnije igrače
  • Kriptovalute i mnoge druge metode plaćanja
94% Omjer isplate
150€ (prvi depozit): 100%
Posjeti Ivibet
  • Gledanje prijenosa i klađenje uživo
  • VIP program za najaktivnije igrače
  • Kriptovalute i mnoge druge metode plaćanja
Ivibet Recenzija