bet365 tiket dana – ponedjeljak (07.10.2024)

tiket dana bet365

Osim brojnih prognoza utakmica koje igramo u našoj sekciji za tip dana za danas smo pripremili i bet365 tiket dana kako bi naši posjetioci imali još jedan uvid u najizglednije tipove za danas. Današnji tiket dana se sastoji od tri tipa koje daju ukupnu kvotu od 4.08.

Kao što smo više puta napomenuli najveće šanse za ostvarivanje profita na sportskoj kladionici se ostvaruju igranjem singl oklada. Ipak, ukoliko svakodnevno igrate realni tiket dana dugoročno možete očekivati visok profit. Također, stavljanje kombinirajućih oklada je uvijek jako zanimljivo i onim što igraju na niže uloge jer su potencijalni dobitci jako visoki.

Veliki broj online kladionica dodjeljuje bonus dobrodošlice koji za obrt zahtjeva stavljanje kombinovanih tiketa. Stoga, naše prijedloge za klađenje sa ovog tiketa možete upotrijebiti i u tu svrhu. Koristiti ih za obrt, otključavati bonus sredstva, pretvarati ih u pravi novac te na taj način dodatno povećati vašu zaradu.

Naš današnji bet365 tiket dana se sastoji od tri prognoze koje nemaju dovoljno visoku kvotu ili neki drugi parametar da se nađu u sekciji za tip dana. Na primjer, klađenje na azijski hendikep je daleko pogodnije za kombinirajuće oklade no za singl što može biti samo jedan od brojnih razloga za igranje i današnjeg tiketa.

Naše prijedloge i analize utakmica za tiket dana za danas, 07.10.2024 godine možete pročitati u nastavku teksta.

bet365 bet365 Recenzija 85/100
  • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
  • Kalendar sportskih utakmica uživo
  • Aplikacije za razne operativne sustave


Frances Tiafoe vs. Roman Safiullin – 04:00, 08.10.2024

Teniska sezona se polahko privodi kraju, najveći turniri, Grand Slam su iza nas a do kraja godine je ostalo još nekoliko ATP 500 turnira i Masters koji će odlučiti putnike za turnir gdje ćemo gledati najboljih osam igrača svijeta.

Frances Tiafoe je gotovo bez šansi za plasman na završni turnir, 17-i je igrač svijeta no može biti jako zadovoljan svojim igrama ove godine. Odigrao je nekoliko vrhunskih turnira ove godine, na pozitivnom je omjeru te iako nije osvojio niti jedan turnir može biti zadovoljan svojim igrama.

Naravno najbolje partije je pružao na hardu, većinom na domaćem tlu a i u Shanghai je stigao kao jedan od igrača od koga se očekuje da dođe do same završnice. Ovdje je stigao nakon razočaravajućeg Tokya gdje je poražen od Nakashime no nakon nekoliko tjedana pauze značajno je digao nivo igre u Kini.

U prvom kolu je sa 2:0, uz svega šest prepuštenih gemova bio bolji od Zhoua, domaćeg tenisera. Sada je pred njim nešto teži zadatak, Roman Safiullin koji može biti jako nezgodan protivnik na hardu.

Ipak, Safiullin je trenutno daleko od najbolje forme. Problemi van terena su ostavili veliki trag te je trenutno daleko od nivoa igre kojim bi mogao napraviti veću štetu jednom top 20 igraču.

Tip: Frances Tiafoe pobjeda uz hendikep (-2.5) @ 1.67


Tallon Griekspoor vs. Alexander Zverev – 04:00, 08.10.2024

Tallon Griekspoor je top 50 igrač koji nas je u više navrata uvjerio da svojom agresivnom igrom sa osnovne linije može napraviti veće probleme i najboljim igračima na Touru, posebno kada je riječ o igrama na bržim podlogama.

Već dugo ga, s razlogom, gledamo u ovom odabranom društvu. U Shangai je stigao kao nenosioc i morao je igrati dva meča. Imao je manjih problema u prvom kolu sa Diaz Acostom. Meč drugog kola sa Thompsonom u kome je imao potpunu dominaciju sa osnovne linije je najbolji pokazatelj da se privikao na uslove.

Sa druge strane Alexander Zverev, dugo već igrač iz samog vrha ATP ljestvice. Trenutno je treći igrač svijeta a jasno je da mu malo nedostaje da u jednom momentu bude i na vrhu ljestvice. Igrač je koga ćemo još dugo gledati u samom vrhu i koji ima još jednu sjajnu godinu iza sebe.

Jeste na posljednjem Grand Slamu, US Openu pomalo i razočarao. Ispao je od domaćeg igrača, Fritza, u četvrtfinalu. Ovdje je odigrao jedan odličan meč sa Belluciem. Izbacio ga je kroz dva seta no sada je pred njim daleko teži zadatak.

Sa druge strane mreže će biti Griekspoor, daleko kvalitetniji igrač u ovim uslovima igre. Namučio ga je Griekspoor ove godine i na French Openu. Tada je Zverev slavio tek kroz pet setova a sigurno će i danas u svakom setu voditi veliku bitku.

Tip: Zbroj gemova (-21.5+) više @ 1.72


Roberto Carballes Baena vs. Ben Shelton – 04:00, 08.10.2024

Roberto Carballes Baena je iskusni, 31-godišnji igrač iz Španjolske. Dugo ga gledamo u top 100 igrača a uz sjajne partije ove godine je došao i nadomak 50 najboljih. Naravno da želi ući i u to odabrano društvo no s obzirom da su turniri do kraja godine na bržim podlogama teško je očekivati da uspije u tome.

On je igrač koji većinu svojih bodova svake godine skuplja na turnirima na zemlji. Nije imao većih uspjeha na hardu tokom karijere. Navikao nas je da svaku godinu na ovoj podlozi završi na negativnom omjeru. Ipak, ove je uspio da digne nivo igre, odigra nekoliko boljih turnira i na hardu i da upiše 10 pobjeda na ovoj podlozi. To mu je ujedno i najveći broj pobjeda u jednoj kalendarskoj godini u toku karijere.

Ipak, i dalje je daleko od kvaliteta igre igrača iz vrha ljestvice, na ovoj podlozi. Ben Shelton je igrač koji svojim karakterističnim spuštanjem slušalice “gasi” često i top 10 igrače na hardu. Trenutno je 16-ti reket svijeta a najbolji tenis pruža upravo na ovoj podlozi.

Svojim razornim forehandom i snažnim servisima najčešće pravi ključnu razliku. Na omjeru je 24-14 na hardu ove godine. Ovdje je izbacio Shapovalova, bez izgubuljenog seta. Kretao se odlično, pogađao je veliki broj vinera. Sa takvom igrom je za očekivati da i danas kroz dva seta prođe dalje.

Tip: Ben Shelton pobjeda uz hendikep (-3.5) @ 1.42



25€
(prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
  • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
  • Kalendar sportskih utakmica uživo
  • Aplikacije za razne operativne sustave
94% Omjer isplate
25€ (prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
  • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
  • Kalendar sportskih utakmica uživo
  • Aplikacije za razne operativne sustave
bet365 Recenzija