Gdje gledati Liverpool – Chelsea | TV prijenos, Analiza, Sastavi i dr.!

Liverpool ChelseaReprezentativna pauza je gotova i sada se vraćamo najboljem što klupski nogomet može ponudit. Ovog vikenda se na Anfieldu igra jedan spektakularan susret, dvoboj redsa i plavaca. Ako se pitate gdje gledati Liverpool – Chelsea na pravom ste mjestu!

U nastavku teksta možete pronaći TV kanale koji su zaduženi za prijenos kao i najbolje besplatne platforme za stream. Također, naš tim sportskih analitačara je napravio potpunu analizu ove utakmice. U nastavku teksta možete pročitati i našu najavu ovog dvoboja, najvažnije informacije o momčadima a ljubiteljima sportske kladionice smo dali i naš prijedlog za klađenje.


Liverpool – Chelsea najava utakmice

Uz sjajne partije koje Liverpool pruža od početka sezone jasno je da se vraćaju u sami vrh, nakon jedne nešto lošije sezone. Chelsea nije izgledao najbolje posljednjih godina no i oni su uspjeli značajno dići nivo igre te će sigurno igrati veliku ulogu ove sezone u EPL-u.

Dvoboji ovih momčadi su uvijek jako uzbudljivi. Sada su i jedni i drugi u sjajnoj formi i nema sumnje da nas na Anfieldu očekuje pravi nogometni spektakl. U nastavku možete pročitati gdje gledati Liverpool – Chelsea susret. Također možete pročitati našu analizu ovih momčadi kao i savjete za klađenje.

Ivibet Ivibet Recenzija 98/100
  • Gledanje prijenosa i klađenje uživo
  • VIP program za najaktivnije igrače
  • Kriptovalute i mnoge druge metode plaćanja


Liverpool – Chelsea: TV prijenos i stream

  • Utakmica: Liverpool – Chelsea
  • Natjecanje: Premier League, 8. kolo
  • Datum: 20.10.2024
  • Vrijeme: 17:30h
  • Lokacija: Anfield, Liverpool
  • TV prijenos: Arena Sport
  • Stream: 22bet, bet365, 20bet

Forma Liverpool

Liverpool

Jurgen Klopp je jedna od omiljenih osoba u svijetu nogometa. Naravno, najveći razlog tome su sjajni rezultati sa Liverpoolom koga je vratio u vrh engleskog nogometa. Kada je sredinom prethodne sezone najavio da će napustiti Liverpool uslijedio je šok među navijačima.

Bez obzira na odlazak on ostaje miljenik publike a već sada je jasno da je promjena na klupi i dobro došla. Liverpool i nije imao najbolju prethodnu sezonu. Prije svega, očajan drugi dio sezone je najveći razlog što su bili daleko od titule na svim frontovima.

Iako su se redsi prethodne sezone borili sa problemima sa izostancima, dugo su držali korak sa Manchester Cityem i Arsenalom. U drugom dijelu sezone smo gledali jedan u potpunosti drugi Liverpool, najlošiji od dolaska Kloppa na klupu. Na njegovo mjesto je stigao Arne Slot koji se već sada ispostavio kao sjajno rješenje.

I bez većeg broja zvučnijih pojačanja Liverpool ove sezone izgleda mnogo bolje. Kao najveće pojačanje Liverpoola doveden je Federico Chiesa koji je odigrao tek nekoliko minuta sa ovom momčadi. Ipak, uz taktičke promjene ova momčad izgleda daleko bolje. Liverpool je pod Slotom imao početak sezone iz snova. U prve tri utakmice su savladali Ipswich, Brentford i Manchester United. Nisu primili niti jedan pogodak u tim dvobojima i u svakom su slavili sa bar dva pogotka razlike.

Prve probleme smo vidjeli u utakmici sa Nottinghamom koji ih je sa 1:0 savladao na Anfieldu. Jeste Liverpool i u tom dvoboju bio bolja ekipa na terenu, imali su loptu u nogama no imali su velikih poteškoća da dođu do gol prilike. Da je ta utakmica samo slučajnost najbolje potvrđuju rezultati redsa nakon tog dvoboja.

Uspjeli su vezati tri ligaške pobjede a u Ligi Prvaka su savladali AC Milan i Bolognu. Potvrdili su da su jedna od najboljih ekipa Europe koja se nalazi u sjajnoj formi u prvom dijelu sezone.

Timske vijesti Liverpool

Arne Slot u ovaj dvoboj ulazi bez većih problema sa izostancima. Ne može računati samo na Chiesu, Elliotta i Alissona.


Forma Chelsea

ChelseaEkipa Chelsea je u ovom stoljeću jedna od najboljih ekipa u Engleskoj. Ipak, posljednjih nekoliko sezona nisu bile najbolje što je i dovelo do ogromnih ulaganja od strane Todda Boehlya.

I nakon velikih ulaganja plavci iza sebe imaju jednu od najlošijih sezona iza sebe. U sezonu su ušli sa ogromnim ambicijama no završili su ju tek kao ekipa sa sredine tablice EPL-a.

Jedna takva sezona je naravno kumulirala i mnoštvom promjena. Veliko pojačanje iz prethodne sezone, Nkunku je napokon spreman za igru i za očekivati je da do kraja sezone ima veliku ulogu u igri plavaca. Osim toga, uložili su mnogo u ovu sezonu i doveli su nekoliko vrhunskih igrača. Tu se izdvajaju Filip Jorgensen, Aaron Anselmnio, Renato Viega, Caleb Wiley, Kiley Dewsbury Hall i Omari Kellyman.

Stoga je za očekivati da Chelsea ima daleko bolju sezonu. U dosadašnjem dijelu ove sezone je vidljiv ogroman napredak. Sa 14 osvojenih bodova su trenutno četvrtoplasirana ekipa EPL-a. Postigli su čak 16 pogodaka u sedam odigranih utakmica i trenutno su uz Manchester City najbolji napad lige. Također, u ovaj dvoboj ulaze nakon sedam vezanih utakmica bez poraza što je još jedna potvrda sjajne forme.

Timske vijesti Chelsea

Enzo Maresca na Anfield stiže bez problema sa izostancima. Može računati na sve svoje prvotimce.


Međusobni susreti Liverpool – Chelsea

Chelsea nije savladao ekipu Liverpoola na posljednjih devet međusobnih okršaja. Ipak, i Liverpool je u tom periodu upisao samo jednu pobjedu. Čak osam susreta u tom periodu je završeno bez pobjednika.


150€
(prvi depozit): 100%
Posjeti Ivibet
  • Gledanje prijenosa i klađenje uživo
  • VIP program za najaktivnije igrače
  • Kriptovalute i mnoge druge metode plaćanja
94% Omjer isplate
150€ (prvi depozit): 100%
Posjeti Ivibet
  • Gledanje prijenosa i klađenje uživo
  • VIP program za najaktivnije igrače
  • Kriptovalute i mnoge druge metode plaćanja
Ivibet Recenzija