22bet tiket dana – srijeda (16.10.2024)

tiket dana 22bet

Osim brojnih prognoza utakmica koje igramo u našoj sekciji za tip dana za danas smo pripremili i 22bet tiket dana kako bi naši posjetioci imali još jedan uvid u najizglednije tipove za danas. Današnji tiket dana se sastoji od tri tipa koje daju ukupnu kvotu od 4.21.

Kao što smo više puta napomenuli najveće šanse za ostvarivanje profita na sportskoj kladionici se ostvaruju igranjem singl oklada. Ipak, ukoliko svakodnevno igrate realni tiket dana dugoročno možete očekivati visok profit. Također, stavljanje kombinirajućih oklada je uvijek jako zanimljivo i onim što igraju na niže uloge jer su potencijalni dobitci jako visoki.

Veliki broj online kladionica dodjeljuje bonus dobrodošlice koji za obrt zahtjeva stavljanje kombinovanih tiketa. Stoga, naše prijedloge za klađenje sa ovog tiketa možete upotrijebiti i u tu svrhu. Koristiti ih za obrt, otključavati bonus sredstva, pretvarati ih u pravi novac te na taj način dodatno povećati vašu zaradu.

Naš današnji 22bet tiket dana se sastoji od tri prognoze koje nemaju dovoljno visoku kvotu ili neki drugi parametar da se nađu u sekciji za tip dana. Na primjer, klađenje na azijski hendikep je daleko pogodnije za kombinirajuće oklade no za singl što može biti samo jedan od brojnih razloga za igranje i današnjeg tiketa.

Naše prijedloge i analize utakmica za tiket dana za danas, 16.10.2024 godine možete pročitati u nastavku teksta.

22bet 22bet Recenzija 100/100
  • Brza oklada
  • Mobilne aplikacije
  • 100+ načina plaćanja


Tallon Griekspoor vs. Jacob Fearnley – 15:00, 16.10.2024

Osmina finala ATP Stockholma donosi nam okršaj Tallona Griekspoora i Jacoba Fearnleya. Tallon Griekspoor je igrač koji je eksplodirao prošle godine. Uspio je osvojiti prve ATP turnire u karijeri i došao je nadomak top 20. Teško je bilo očekivati da ponovi takvu godinu ali i ove igra na zaista visokom nivou.

Trenutno je top 40 igrač, na pozitivnom je omjeru a njegovom stilu igre najviše odgovaraju uslovi na hardu. Najbolje rezultate kroz karijeru i pruža upravo na hardu, u dvoranskim uvjetima te i u Stockholmu može biti jako nezgodan protivnik za svakoga.

Sa druge strane mreže će biti Jacob Fearnley, 23-godišnji teniser iz Ujedinjenog Kraljevstva koji je napravio najveći skok na Touru ove godine. On je do početka ove godine bio ITF igrač, igrač van top 500. I kao takav je dobijao pozivinice na domaće najveće turnire što je maksimalno iskoristio.

Kao kvalifikant je igrao finale Challengera Nottingham nakon čega je dobio i pozivnicu za Eastbourne, Wimbledon i Newport. Uspio je i na Wimbledonu i u Newportu proći prvo kolo što je mnogo značilo za ranking te se u potpunosti prebacio na Challenger Tour. Nakon toga je uspio osvojiti tri Challengera te je ušao u top 100.

Zaista je nevjerovatan njegov napredak a trenutno igra najbolji tenis u karijeri. Ovdje je stigao nakon 10 vezanih pobjeda, osvojenih Challengera Rennes i Orleans uspio je ovdje proći kvalifikacije preko Pokornya i Majchrzaka a potom je u prvom kolu izbacio Mouteta sa 2:0. Nalazi se u strašnoj formi, 12 vezanih pobjeda mnogo znači i za samopouzdanje te će sigurno voditi veliku bitku i sa favorizovanim Griekspoorom za četvrtfinale.

Tip: Zbroj gemova (-22.5+) više @ 1.71


Barcelona vs. Monaco – 20:30, 16.10.2024

Košarkaši Barcelone su u novu sezonu Euroleague ušli sa po jednom pobjedom i jednim porazom, u dva odigrana kola. Poraz od Žalgirisa u Kaunasu, 74-67, je bio pomalo i neočekivan no brzo su se uspjeli vratiti. Uspjeli su savladati Lleidu i Tenerife u domaćem šampionatu te Albu sa velikih 15 poena razlike u Euroleague što je samo potvrda da trenutno igraju na zavidnom nivou.

Jeste ekipa ALBE u prvom poluvremenu pružila veliki otpor no postepeno su izbranici Joana Penarroye preuzimali kontrolu i povećavali prednost. Najveće ovosezonsko pojačanje, Kevin Punter je prvi strijelac Barcelone u prva dva kola, s prosjekom od 12.5 poena po utakmici. Jasno je da će sa njim Barcelona biti daleko opasnija ove sezone.

Osim njega, Dario Bizuela, koji je propustio utakmicu sa Žalgirisom je blistao protiv ALBE. Upisao je 18 poena za svega 15 minuta što je samo potvrda da Barcelona ima i široku rotaciju. Sa druge strane Monaco je jedna od četiri neporažene ekipe Euroleague nakon dva odigrana kola.

Ekipa Saše Obradovića zaista ima sjajan početak nove sezone no suočavaju se i sa problemima sa ozljedama. Furkan Korkmaz i Nick Calathes su i dalje van pogona. Mike James se oporavio i njegovo prisustvo na terenu je svakako i bilo ključ u dosadašnjim utakmicama.

U domaćem prvenstvu Obradović odmara ključne igrača te stoga ni rezultati nisu najbolji. Ipak, za vikend su u kombinovanom sastavu, sa 20 poena razlike savladali La Rochelle. Njihovi ključni igrači su odmorni što će sigurno imati veliku ulogu u ovoj utakmici. Monaco je u prve dvije utakmice pokazao da će biti jedna od najboljih ekipa Euroleague. Očekujemo da i na ovom teškom gostovanju vode veliku bitku za pobjedu.

Tip: Monaco hendikep (+6.5) @ 1.56


Magdeburg vs. Nantes – 20:45, 16.10.2024

Peto kolo rukometne Lige Prvaka nam donosi mnoštvo zanimljivih dvoboja. Prvak Europe iz pretprošle sezone, ekipa Magdeburga će ugostiti trenutno fantastični Nantes u GETEC Areni gdje nas očekuje pravi rukometni spektakl.

Sve je za Magdeburg djelovalo sjajno prošle sezone, osvojili su Bundesligu, bez većih poteškoća su se domogli Final Foura no na njemu nisu impresionirali. Aalborg ih je nadigrao a potom i Kiel u borbi za treće mjesto. Bez obzira na dvije lošije utakmice na Final Fouru jasno je da su jedna od najboljih ekipa Europe.

I ove sezone su vođeni vrhunskim pojedincima poput Magnussona, Mertensa, Saugstrupa, Webera, Lagergena i ostalih među favoritima na svim frontovima. Ipak, na početku nove sezone nisu impresionirali. Upisali su tek jednu pobjedu u četiri odigrane utakmice Lige Prvaka. Daleko su od svog maksimuma a ukoliko ubrzo značajno ne dignu nivo igre čak bi mogao pod znak pitanja doći i prolaz u knockout fazu natjecanja.

Ekipa Nantesa je nošena Danielom Dujshebaevom, Karačićem, Morytom, Karalekom, Gebalom, Nahiom, Kounkoudom i ostalim uspjela upisati po dvije pobjede i dva poraza u prve četiri utakmice. Nakon uvodnog poraza od Aalborga bez većih poteškoća su savladali Kielce doma.

Nakon toga je uslijedila velika bitka na gostovanju kod Szegeda. U posljednjoj minuti su ostali bez bodova u tom dvoboju nakon čega je uslijedio dvoboj sa Kolstadom. Najviše su i impresionirali u tom dvoboju sa Kolstadom, u prošlom kolu. Postigli su čak 44 pogotka i sa čak 17 pogodaka razlike su slavili čime su na sjajan način najavili i ovu utakmicu ali i čitavu sezonu.

Tip: Nantes (+4.5) @ 1.58



100/100 Vidi recenziju
122€
Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 22bet
  • Brza oklada
  • Mobilne aplikacije
  • 100+ načina plaćanja
95% Omjer isplate
122€ Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 22bet
  • Brza oklada
  • Mobilne aplikacije
  • 100+ načina plaćanja
22bet Recenzija