bet365 tiket dana – četvrtak (17.10.2024)

tiket dana bet365

Osim brojnih prognoza utakmica koje igramo u našoj sekciji za tip dana za danas smo pripremili i bet365 tiket dana kako bi naši posjetioci imali još jedan uvid u najizglednije tipove za danas. Današnji tiket dana se sastoji od tri tipa koje daju ukupnu kvotu od 6.66.

Kao što smo više puta napomenuli najveće šanse za ostvarivanje profita na sportskoj kladionici se ostvaruju igranjem singl oklada. Ipak, ukoliko svakodnevno igrate realni tiket dana dugoročno možete očekivati visok profit. Također, stavljanje kombinirajućih oklada je uvijek jako zanimljivo i onim što igraju na niže uloge jer su potencijalni dobitci jako visoki.

Veliki broj online kladionica dodjeljuje bonus dobrodošlice koji za obrt zahtjeva stavljanje kombinovanih tiketa. Stoga, naše prijedloge za klađenje sa ovog tiketa možete upotrijebiti i u tu svrhu. Koristiti ih za obrt, otključavati bonus sredstva, pretvarati ih u pravi novac te na taj način dodatno povećati vašu zaradu.

Naš današnji bet365 tiket dana se sastoji od tri prognoze koje nemaju dovoljno visoku kvotu ili neki drugi parametar da se nađu u sekciji za tip dana. Na primjer, klađenje na azijski hendikep je daleko pogodnije za kombinirajuće oklade no za singl što može biti samo jedan od brojnih razloga za igranje i današnjeg tiketa.

Naše prijedloge i analize utakmica za tiket dana za danas, 17.10.2024 godine možete pročitati u nastavku teksta.

bet365 bet365 Recenzija 85/100
  • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
  • Kalendar sportskih utakmica uživo
  • Aplikacije za razne operativne sustave


Frances Tiafoe vs. Daniel Evans – 16:00, 17.10.2024

Frances Tiafoe će u osmini finala Almatya odmjeriti snage sa Danielom Evansom. Teniser iz SAD-a igra još jednu odličnu sezonu, 15-ti je reket svijeta no jasno je da je Tiafoe bez šansi za završni turnir, najboljih osam.

I ove godine je Frances Tiafoe igrao polufinale US Opena u kome je čak imao i prednost od 2:1 u setovima. Na tom turniru je pokazao na kom nivou može igrati te da kada je u formi da je jedan od najboljih tenisera današnjice. Igrač je koji inače najbolje partije pruža na hardu na kome je i ove godine skupio najviše bodova.

Trenutno je Tiafoe na omjeru 23-15 na hardu no u Almaty je stigao nakon razočaravajućeg poraza od Nakashime u prvom kolu Tokya te poraza u drugom kolu Shanghaia od Safiulina. Daniel Evans je dugo bio igrač koga smo gledali u društvu top 50 no jasno je da je trenutno u velikom padu. Vjerovatno i godine čine svoje i ukoliko nastavi u ovom ritmu jasno je da ga nećemo još dugo gledati na Touru.

Ove godine je Daniel Evans na omjeru 18-25 a većina pobjeda je došla na Challengerima. Dugo je bez jednog boljeg ATP turnira te je čak ispao i iz društva 150 najboljih. Ovdje je uspio proći kvalifikacije i savadati Daniela u prvom kolu. Ipak, uz igre koje pruža ove godine teško je očekivati da može biti ozbiljna prepreka za jednog top 20 igrača koji je specijalista za igru na hardu.

Tip: Frances Tiafoe (-3.5) @ 1.98


Maccabi Tel Aviv vs. Partizan – 20:05, 17.10.2024

Jedan jako zanimljiv susret nas očekuje u dvorani Aleksandar Nikolić gdje Partizan “gostuje” kod Maccabi Tel Aviva. Zbog problema u državi Maccabi Tel Aviv svoje domaće utakmice Euroleague igra u ovoj dvorani što naravno ide na ruku i beogradskim klubovima.

I na ovim “gostovanjima” će imati daleko veću šansu no na nekim drugim gostovanjima što je samo jedan od benefita ustupanja dvorane Maccabi Tel Avivu. Maccabi je odlično ušao u novu sezonu Euroleague. Upisali su dvije domaće pobjede, nad Lyonom i Efesom, uz poraz na gostovanju kod Monaca.

U posljednjoj utakmici smo mogli vidjeti da su u vidu Sabena Leea dobili strašno pojačanje. Ovaj sjajni poenter je postigao čak 23 poena Efesu a sigurno će biti velika prijetnja i za crno bele. Sa druge strane, nakon uvodnih poraza od Baskonie i Real Madrida, ekipa Partizana je prije dva dana uspjela doći do domaće pobjede nad Bayernom.

I sa Baskoniom i sa Realom su vodili veliku bitku. U ovim utakmicama su pokazali da imaju i širinu. Bez obzira što su na omjeru 1-2, ukoliko nastave sa ovakvim partijama za očekivati je da se domognu doigravanja. Mišljenja smo da su pokazali više od Maccabia. Imaju kvalitetniji roster te su u dvorani Aleksandar Nikolić sigurno veći favoriti no što to tečaj sugerira.

Tip: Partizan pobjeda @ 1.61


Sporting vs. Fuchse Berlin – 20:45, 17.10.2024

Mnoštvo je zanimljivih dvoboja u okviru rukometne Lige Prvaka ovog tjedna. Najveća pažnja svih ljubitelja ovog sporta će svakako biti usmjerena u Lisbon, gdje će snage odmjeriti Sporting i Fuchse Berlin, ekipe koje se ubrajaju u sami vrh favorita za osvajanje ovog natjecanja.

Sporting je prethodne sezone, nošen fantastičnom braćom Costa u kojim i ima budućnost, uspio prekinuti dominaciju Porta u domaćem šampionatu. Od početka sezone su bili najbolja ekipa Portugala. Osim toga do četvrtfinala i dvoboja sa Rhen Neckar Lowenom izgledali su dominantno i u European League.

Za ovu sezonu je Sporting zadržao sve svoje ključne igrače kao što su braća Costa, Salvador Salvador, Portela i ostali. Igraju već neko vrijeme zajedno što je u rukometu jako važno. Odlično se poznaju i u ovoj sezoni izgledaju daleko i iskusnije. Imaju furiozan početak nove sezone. Nižu pobjede u domaćem šampionatu dok su u Ligi Prvaka nakon visokih pobjeda nad Wislom, Fredericiom i Veszpremom podjelili bodove sa Eurofarm Pelisterom.

I Fuchse Berlin je zaista fantastična momčad. Na krilima Gidsela i Anderssona su dugo vodili i veliku bitku prethodne sezone za titulu u domaćem šampionatu. Izgubili su ju, kao i finale European League. Bez obzira na to jasno je da su jedna od najboljih ekipa Europe, posebno nakon nekoliko pojačanja poput Herburgera i Reichmanna.

Da, Fuchse Berlin je nakon uvodnog poraza od Veszprema uspio nanizati tri pobjede. Ipak, ni protiv Veszprema kao ni protiv Wisle u posljednjem kolu nisu oduševili. Odbrana Sportinga izgleda mnogo bolje. Osim toga jedna su od rijetkih ekipa koja može nadrčati i Fuchse Berlin. Pred domaćim navijačima Sporting uvijek dobije dodatni motiv. Stoga smo mišljenja da je tečaj na njih u ovom dvoboju trebao biti niži.

Tip: Sporting pobjeda @ 2.09



25€
(prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
  • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
  • Kalendar sportskih utakmica uživo
  • Aplikacije za razne operativne sustave
94% Omjer isplate
25€ (prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
  • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
  • Kalendar sportskih utakmica uživo
  • Aplikacije za razne operativne sustave
bet365 Recenzija