22bet tiket dana – petak (18.10.2024)

tiket dana 22bet

Osim brojnih prognoza utakmica koje igramo u našoj sekciji za tip dana za danas smo pripremili i 22bet tiket dana kako bi naši posjetioci imali još jedan uvid u najizglednije tipove za danas. Današnji tiket dana se sastoji od tri tipa koje daju ukupnu kvotu od 7.05.

Kao što smo više puta napomenuli najveće šanse za ostvarivanje profita na sportskoj kladionici se ostvaruju igranjem singl oklada. Ipak, ukoliko svakodnevno igrate realni tiket dana dugoročno možete očekivati visok profit. Također, stavljanje kombinirajućih oklada je uvijek jako zanimljivo i onim što igraju na niže uloge jer su potencijalni dobitci jako visoki.

Veliki broj online kladionica dodjeljuje bonus dobrodošlice koji za obrt zahtjeva stavljanje kombinovanih tiketa. Stoga, naše prijedloge za klađenje sa ovog tiketa možete upotrijebiti i u tu svrhu. Koristiti ih za obrt, otključavati bonus sredstva, pretvarati ih u pravi novac te na taj način dodatno povećati vašu zaradu.

Naš današnji 22bet tiket dana se sastoji od tri prognoze koje nemaju dovoljno visoku kvotu ili neki drugi parametar da se nađu u sekciji za tip dana. Na primjer, klađenje na azijski hendikep je daleko pogodnije za kombinirajuće oklade no za singl što može biti samo jedan od brojnih razloga za igranje i današnjeg tiketa.

Naše prijedloge i analize utakmica za tiket dana za danas, 18.10.2024 godine možete pročitati u nastavku teksta.

22bet 22bet Recenzija 100/100
  • Brza oklada
  • Mobilne aplikacije
  • 100+ načina plaćanja


Borussia Dortmund vs. St. Pauli – 20:30, 18.10.2024

Ekipa Borussie Dortmund je i prošle sezone ostala bez titule. Milioneri su sezonu u Bundesligi završili tek kao petoplasirana momčad. Bez obzira što su igrali finale Lige Prvaka, u kome ih je nadigrao Real Madrid, Terziću je uručen otkaz.

Legendarni Nuri Sahin je preuzeo momčad što je dovelo i do podjeljenih mišljenja žute armije. Ipak, imao je fantastičan start sezone, u prvih pet utakmica je upisao četiri pobjede uz jedan remi te je najavio jednu mnogo bolju sezonu Dortmunda. Nakon toga su uslijedili i problemi. U potpunosti su nadigrani od Stuttgarta u četvrtom kolu Bundeslige.

Poraženi su na tom gostovanju sa visokih 5:1 nakon čega su uslijedile dvije rutinske pobjede, nad Bochumom u Bundesligi te nad Celticom u Ligi Prvaka. U posljednjoj utakmici pred pauzu su gostovali kod Union Berlina. Pretrpili su poraz od 2:1 na tom gostovanju i potvrdili da imaju problema da zadrže visok nivo igre u kontinuitetu.

Pauza je za Dortmund zbog toga i došla u odličnom trenutku. U prvoj utakmici nakon pauze će na Signal Iduna Parku ugostiti povratnike u društvo najboljih, ekipu St. Paulia, jednog od najvećih kandidata za ispadanje u cvajtu. St. Pauli je uspio prethodne sezone obezbjediti promociju no Hurzeler je preuzeo Brighton a nisu dovodili zvučnija pojačanja. Jasno je da će imati težak zadatak da se zadrže u društvu najboljih.

U prvih šest kola su upisali svega jednu pobjedu. Sa četiri postignuta pogotka su najbolji napad cvajte. Osim toga, u Dortmund stižu bez čak osam prvotimaca koji su van stroja. Teško je očekivati da uz takve izostanke uspiju pružiti veći otpor jednoj od najboljih ekipa Njemačke.

Tip: Borussia Dortmund pobjeda uz azijski hendikep (-1.25) @ 1.55


Crvena Zvezda vs. Barcelona – 20:00, 18.10.2024

Crveno beli su sa nekoliko novih velikih imena poput Mikea Dauma, Codia Miller-McIntyrea i Isaiaha Canaana najavili jednu daleko bolju sezonu u Euroleague. Za izabranike Ioannisa Sfairopoulosa trenutno sve funkcionira sjajno.

Jedina su ekipa koja je nakon tri odigrane utakmice i dalje neporažena u Euroleague. Prvo su nakon velike drame na krilima Nedovića slavili na gostovanju kod Parisa. Nakon toga su u Beogradskoj Areni savladali i Baskoniu gdje su najveću ulogu igrali Canaan, Bolomoy i Kalinić. Prije nekoliko dana su odigrali i najbolju utakmicu od početka sezone.

Slavili su u Ulker Sports Areni, sa čak 19 poena razlike, na jednom od najtežih gostovanja sezone. U toj utakmici su i Daum i Miller-McIntyre igrali veliku ulogu, uz sjajnog Bolomboya i Nedovića. Time su potvrdili da se nalaze u sjajnoj formi ali i da imaju neophodnu širinu za velike rezultate.

Košarkaši Barcelone su u novu sezonu Euroleague ušli sa dvije pobjede i jednim porazom, u tri odigrana kola. Poraz od Žalgirisa u Kaunasu, 74-67, je bio pomalo i neočekivan no brzo su se uspjeli vratiti. Uspjeli su savladati Lleidu i Tenerife u domaćem šampionatu te Albu sa velikih 15 poena razlike u Euroleague što je samo potvrda da trenutno igraju na zavidnom nivou.

Jeste ekipa ALBE u prvom poluvremenu pružila veliki otpor no postepeno su izbranici Joana Penarroye preuzimali kontrolu i povećavali prednost. Prije dva dana su savladali, doduše neprepoznatljivo loš Monaco, sa visokih 15 razlike. Jasno je da se i oni nalaze u sjajnoj formi. S razlogom su ove dvije ekipe trenutno na vrhu tablice Euroleague.

Najveće ovosezonsko pojačanje, Kevin Punter je prvi strijelac Barcelone u prva tri kola, s prosjekom od 15.3 poena po utakmici. Jasno je da će sa njim Barcelona biti daleko opasnija ove sezone. Osim njega, Dario Bizuela, koji je propustio utakmicu sa Žalgirisom je blistao protiv ALBE a odigrao je vrhunsku utakmicu i protiv Monaca.

Upisao je 18 poena za svega 15 minuta protv Albe. Dodao je devet poena, uz istu minutažu u dvoboju sa Monacom što je samo potvrda da Barcelona ima i široku rotaciju. Jasno je da će ovo biti jedan spektakularan susret, u kome je pobjednika izuzetno teško prognozirati. Ipak, obje momčadi imaju mnoštvo sjajnih napadačkih rješenja. I Zvezda i Barcelona vole ubrzati ritam te je stoga pred nama jedan uzbudljiv dvoboj, sa velikim brojem posjeda, mnoštvom sjajnih poteza a za očekivati je da vidimo i veliki zbroj poena.

Tip: Zbroj poena (-156.5+) više @ 1.91


Beerschot VA vs. Anderlecht – 20:45, 18.10.2024

Ekipa Beerschota se nakon dvije sezone provedene u drugom ranku vratila u društvo najboljih. Za ovu momčad je, ipak, i dalje vrlo upitno da li imaju kvalitet za najviši rank.

Uoči ove sezone nisu dovodili veći broj zvučnijih pojačanja. To je i kumuliralo očajnim početkom ove sezone i ukoliko u zimskom prelaznom roku ne dovedu neko veće pojačanje teško je očekivati da ih i iduće godine gledamo u Jupiler Pro League.

Imaju zaista očajan početak sezone, jedan od najgorih u historiji. I dalje su bez pobjede. Sa svega dva remija nakon 10 odigranih kola su zakucani za dno tablice. Problemi su vidljivi na svim dijelovima terena. Prijenos lopte ne funkcionira najbolje. Loše se nose sa visokim presingom.

To je i dovelo do očajnih rezultata te činjenice da su trenutno i najlošiji napad kao i najlošija odbrana lige. Anderlecht prethodne sezone nije uspio prekinuti sušu i osvojiti domaći šampionat. Već sedam sezona su bez titule no jasno je da su i dalje kvalitetom u samom vrhu. Prethodne sezone su ih svega četiri boda dijelila od titule koju su izgubili u samom finišu.

Jasno je da ćemo ih i ove sezone gledati u velikoj utrci za prvaka Belgije. Imaju zaista odličan početak nove sezone. Pretrpili su svega jedan poraz u Jupiler Pro League. Tome su dodali i dvije velike pobjede u Europa League koje su ih već sada stavile na korak od knockout faze natjecanja. Imaju daleko kvalitetu momčad od Beerschota i nalaze se u daleko boljoj formi. Očekujemo njihovu potpunu dominaciju od samog početka i visoku pobjedu.

Tip: Anderlecht pobjeda uz hendikep (-1.5) @ 2.38



100/100 Vidi recenziju
122€
Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 22bet
  • Brza oklada
  • Mobilne aplikacije
  • 100+ načina plaćanja
95% Omjer isplate
122€ Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 22bet
  • Brza oklada
  • Mobilne aplikacije
  • 100+ načina plaćanja
22bet Recenzija