bet365 tiket dana – subota (19.10.2024)

tiket dana bet365

Osim brojnih prognoza utakmica koje igramo u našoj sekciji za tip dana za danas smo pripremili i bet365 tiket dana kako bi naši posjetioci imali još jedan uvid u najizglednije tipove za danas. Današnji tiket dana se sastoji od tri tipa koje daju ukupnu kvotu od 3.80.

Kao što smo više puta napomenuli najveće šanse za ostvarivanje profita na sportskoj kladionici se ostvaruju igranjem singl oklada. Ipak, ukoliko svakodnevno igrate realni tiket dana dugoročno možete očekivati visok profit. Također, stavljanje kombinirajućih oklada je uvijek jako zanimljivo i onim što igraju na niže uloge jer su potencijalni dobitci jako visoki.

Veliki broj online kladionica dodjeljuje bonus dobrodošlice koji za obrt zahtjeva stavljanje kombinovanih tiketa. Stoga, naše prijedloge za klađenje sa ovog tiketa možete upotrijebiti i u tu svrhu. Koristiti ih za obrt, otključavati bonus sredstva, pretvarati ih u pravi novac te na taj način dodatno povećati vašu zaradu.

Naš današnji bet365 tiket dana se sastoji od tri prognoze koje nemaju dovoljno visoku kvotu ili neki drugi parametar da se nađu u sekciji za tip dana. Na primjer, klađenje na azijski hendikep je daleko pogodnije za kombinirajuće oklade no za singl što može biti samo jedan od brojnih razloga za igranje i današnjeg tiketa.

Naše prijedloge i analize utakmica za tiket dana za danas, 19.10.2024 godine možete pročitati u nastavku teksta.

bet365 bet365 Recenzija 85/100
  • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
  • Kalendar sportskih utakmica uživo
  • Aplikacije za razne operativne sustave


Newcastle vs. Brighton – 16:00, 19.10.2024

Osmo kolo Engleske Premier League donosi nam jedan jako interesantan dvoboj. Na St. James Parku se sastaju Newcastle i Brighton, ekipe koje imaju kvalitet za vrh i koje se žele uključiti i u borbu za Ligu Prvaka.

Svrake su i igrale Ligu Prvaka prethodne sezone. Nisu uspjele ponoviti taj uspjeh, ponajviše zbog brojnih ozljeda sa kojim su imali problema. Kako su nas i navikli proteklih godina, uz nekoliko promjena i jedno ili dva velika pojačanja su ušli u sezonu. To su ove sezone Lewis Hall i William Osula.

Jasno je da Eddie Howe polahko gradi jednu od najboljih ekipa u Engleskoj. I Brighton je imao neke odlične sezone pod De Zerbiem no prethodna sezona je bila očajna. Ostali su uoči prethodne sezone bez nekih važnih igrača. To se osjetilo i u igri, i u rezultatima a na kraju je kumuliralo odlaskom De Zerbia.

Na njegovo mjesto je stigao perspektivni Hurzeler koji je postao najmlađi izbornik u Engleskoj. Već je jasno da je to bio sjajajn potez. Doveo je mnoštvo pojačanja i već ih je uspio sjajno uklopiti. Brighton je ekipa koja ima kvalitet, ima glavu i rep a i izgleda odlično na početku sezone.

U prvih sedam utakmica Engleske Premier League Brighton je pretrpio svega jedan poraz. Upisao je neke velike pobjede poput one nad Manchester Unitedom ili pak ove iz posljednjeg kola nad Tottenhamom. Njihova napadačka zona djeluje fantastično što potvrđuje i 13 postignutih pogodaka u dosadašnjem dijelu sezone. Sigurno će sa svojim napadačkim nogometom biti velika prijetnja i na jednom od najtežih gostovanja na otoku.

Tip: BTTS (oba tima daju gol) @ 1.44


Westerlo vs. Club Brugge – 16:00, 19.10.2024

Ekipa Westerloa je prethodnu sezonu završila daleko od borbe za mjesta koja vode u Europu. Da, igrali su u grupi za Ligu Konferencija no i u toj skupini su završili kao petoplasirana ekipa, sa čak 24 boda zaostatka za prvoplasiranim Gentom.

Nisu dovodili neka zvučnija pojačanja za ovu sezonu. Od njih nitko ne očekuje neke velike rezultate. Bez obzira na to u dosadašnjem dijelu sezone igraju daleko kvalitetniji nogomet. Nakon 10 odigranih utakmica imaju 15 osvojenih bodova i ukoliko nastave u ovakvom ritmu jasno je da će voditi veliku borbu za mjesta koja vode u europska natjecanja.

Prije svega, svojim sjajnim rezultatima mogu zahvaliti vrhunskoj napadačkoj zoni koja je sa 20 postignutih pogodaka jedna od najboljih u Jupiler Pro League. Danas će ugostiti aktuelnog prvaka Belgije, ekipu Club Bruggea koja je u posljednjoj deceniji daleko najbolja ekipa Belgije.

Iako je Club Brugge tek petoplasirana ekipa Jupiler Pro League oni mogu biti zadovoljni svojim nastupima i rezultatima u dosadašnjem toku sezone. Imaju i obaveze u Ligi Prvaka koji značajno utiču na rotacije i rezultate u domaćem šampionatu. Uspjeli su u dvije utakmice Lige Prvaka osvojiti tri boda, savladavši Sturm u Klagenfurtu.

Već sredinom idućeg tjedna ih u tom natjecanju očekuje važan dvoboj. Stoga i u današnjem ligaškom susretu treba očekivati nekoliko rotacija u početnih 11 i smanjenu minutažu najvažnijih igrača.

Tip: BTTS (oba tima daju gol) @ 1.50


Bournemouth vs. Arsenal – 18:30, 19.10.2024

Na iznenađenje većine ljubitelja nogometa, ekipa Bournemoutha je prethodne sezone obezbjedila ostanak u društvu najbolji, i to na jedan sjajan način. Svojim napadačkim nogometom, na čelu sa sjajnim Solankeom su rešetali protivničke mreže i sezonu završili daleko od borbe za ostanak.

Ipak, Solanke je otišao u Tottenham a i da je ostao teško bi bilo očekivati da ponove prošlosezonske partije. Uspjeli su ove sezone osvojiti osam bodova u sedam odigranih susreta no njihova napadačka zona je daleko od prošlosezonskih partija. Također, u ovaj dvoboj ulaze nakon tri poraza u posljednje četiri utakmice i jasno je da su u padu.

Topnici su na čelu sa Artetom posljednje dvije sezone proveli u velikoj utrci za titulu. Prethodne sezone ih je samo jedna pobjeda djelila od naslova prvaka Engleske. Imaju mladu momčad koja iz godine u godinu izgleda sve bolje. Osim toga, Arteta je sa nekoliko pojačanja proširio rotaciju za ovu sezonu.

U dosadašnjem dijelu sezone topnici igraju najkvalitetniji nogomet na otoku. Još uvijek su bez poraza. Upisali su pet pobjeda uz dva remija. U oba remija, sa Brightonom i Cityem su dobijali, u najmanju ruku sumnjiv crveni karton. Jasno je da ćemo ih do samog kraja gledati u utrci za titulu u kojoj su po mnogima i prvi favoriti za osvajanje. Posljednjih godina nemaju problema u susretima sa Bournemouthom. Prošle su na Vitalityu slavili sa visokih 4:0 a i danas očekujemo njihovu potpunu dominaciju.

Tip: Arsenal pobjeda @ 1.76



25€
(prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
  • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
  • Kalendar sportskih utakmica uživo
  • Aplikacije za razne operativne sustave
94% Omjer isplate
25€ (prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
  • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
  • Kalendar sportskih utakmica uživo
  • Aplikacije za razne operativne sustave
bet365 Recenzija