Gdje gledati Barcelona – Bayern | TV prijenos, Analiza, Sastavi i dr.!

Barcelona BayernNi jedan zaljubljenik u nogomet ne propušta niti jedan dvoboj kada se sastanu dva europska velikana, Barcelona i Bayern. U posljednjem desetljeću su nam ove ekipe priredile nekoliko zanimljivih nogometnih dvoboja a nema sumnje da je novi nogometni spektakl pred nama. Ako se pitate gdje gledati Barcelona – Bayern na pravom ste mjestu!

U nastavku teksta možete pronaći TV kanale koji su zaduženi za prijenos kao i najbolje besplatne platforme za stream. Također, naš tim sportskih analitačara je napravio potpunu analizu ove utakmice. U nastavku teksta možete pročitati i našu najavu ovog dvoboja, najvažnije informacije o momčadima a ljubiteljima sportske kladionice smo dali i naš prijedlog za klađenje.


Barcelona – Bayern najava utakmice

Barcelona je, uz Real Madrid najbolja ekipa Španjolske a navikli su nas da budu i u samom europskom vrhu. Bayernova dominacija u domaćem šampionatu je prekinuta prošle sezone no bez obzira na to jasno je da su najbolja ekipa Njemačke.

I Barcelona i Bayern su ove sezone u užem krugu favorita za osvajanje i nema sumnje da će ovo biti jedna od najzanimljivijih utakmica ligaške faze natjecanja. U nastavku možete pročitati gdje gledati Barcelona – Bayern susret. Također možete pročitati našu analizu ovih momčadi kao i savjete za klađenje.

Ivibet Ivibet Recenzija 98/100
  • Gledanje prijenosa i klađenje uživo
  • VIP program za najaktivnije igrače
  • Kriptovalute i mnoge druge metode plaćanja

Barcelona – Bayern: TV prijenos i stream

  • Utakmica: Barcelona – Bayern
  • Natjecanje: Liga Prvaka, 3. kolo
  • Datum: 23.10.2024
  • Vrijeme: 21:00h
  • Lokacija: Estadi Olimpic Lluis Companys, Barcelona
  • TV prijenos: Arena Sport
  • Stream: 22bet, bet365, 20bet

Forma Barcelona

BarcelonaBarcelona nema najbolji period iza sebe no oni su proteklih godina radili na izgradnji jedne nove generacije koja će dugo biti jedna od najboljih ekipa Europe. Prethodna sezona je bila zaista sjajno, nekoliko mladih zvijezda nosi ovu momčad koja će još dugo biti u samom vrhu.

Da, ostali su bez naslova prvaka u posljednje dvije sezone ali uradili su sjajan posao. Bili su jako blizu Real Madridu a od ove ekipe se očekuje da iz sezone u sezonu dižu nivo igre.

Mnogi su mišljenja da je Xavi uradio sjajan posao ali Barcelona je ekipa od koje se očekuju najveći rezultati i titule. Uručen mu je otkaz a novi izbornik je iskusni Hansi Flick pod kojim se od Barcelone očekuje da se bori za titulu na svim frontovima.

Odmah po preuzimanju momčadi Flick je napravio neke promjene. Rješio se usluga nekoliko igrača kojima svakako nije planirao dati veću ulogu a dovveo je neka velika pojačanja. Sjajni Dani Olmo je stigao kao najveće pojačanje i uz njega Barcelona izgleda mnogo bolje. I sa mladim Marcom Bernalom je uradio odličan posao no on se ozljedio već nakon nekoliko odigranih utakmica.

Trenutno je Barcleona prvoplasirana ekipa La Lige. Izgledaju zaista zastrašujuće u dosadašnjem dijelu sezone. Postižu više od tri pogotka po utakmici u domaćem šampionatu no u prvom kolu Lige Prvaka su pretrpili neočekivan poraz. Ipak, u tom porazu od Monaca su u ranoj fazi utakmice ostali sa igračem manje. U drugom kolu su sa visokih 5:0 savladali Young Boys i jasno je da se nalaze u sjajnoj formi.

Timske vijesti Barcelona

Hensi Flick već neko vrijeme ne može računati na Marca Bernala, ter Stegena te Andreasa Christiansena. Imao je i većih problema sa izostancima. Povratak Dania Olma na teren će sigurno značiti mnogo te od Barcelone u narednom periodu treba očekivati i kvalitetnije partije.


Forma Bayern

BayernMomčad Bayerna je imala nezapamćenu dominaciju u domaćem šampionatu. Ipak, u posljednjih nekoliko sezona imaju velikih problema. Prije dvije sezone je Dortmund bio na korak od titule a prethodne su apotekari, jednom fantastičnom sezonom bez poraza prekinuli dominaciju bavaraca.

Ni u kupu ni u Ligi Prvaka ekipa Bayerna nije impresionirala. Sezonu su završili bez osvojenog trofeja, što mnogi čak pripisuju i prokletstvu Kanea. Naravno da su nakon jedne takve sezone uslijedila velika pojačanja.

Uoči ove sezone je Vincent Kompany potpisao trogodišnji ugovor i odmah je doveo nekoliko zaista vrhunskih igrača. Najveća pojačanja su stigla iz Premier League, Michael Olise i Joao Palhinha. Osim njih u Bayernu će sigurno veliku ulogu dobiti i Hiroki Ito, kada se oporavi i bude spreman za igru.

Bayern na početku sezone igra na mnogo većem nivou no prethodne. U domaćem šampionatu su i dalje bez poraza dok su u Ligi Prvaka, nakon visoke pobjede od 9:2 nad Dinamom ostali bez bodova na Villa Parku. Uoči reprezentativne pauze su i upali u malu rezultatsku krizu no na terenu Bayern izgleda odlično i jasno je da se nalaze u sjajnoj formi.

Timske vijesti Bayern

Vincent Kompany u Barcelonu stiže bez Jamala Musiale, Sasche Boeya i Mathysa Tela koji su van stroja zbog ozljeda.


Međusobni susreti Barcelona – Bayern

Ekipa Bayerna je u posljednjem desetljeću nanijela nekoliko teških poraza Barceloni. Savladali su Barcelonu na posljednjih šest međusobnih okršaja. Na posljednjih pet su slavili sa bar dva pogotka razlike a nisu primili niti jedan gol u posljednja četiri međusobna okršaja. Osim toga, svi se sjećaju onog četvrtfinalnog okršaja Lige Prvaka iz 2020. godine kada je Bayern sa visokih 8:2 savladao ekipu Barcelone.


150€
(prvi depozit): 100%
Posjeti Ivibet
  • Gledanje prijenosa i klađenje uživo
  • VIP program za najaktivnije igrače
  • Kriptovalute i mnoge druge metode plaćanja
94% Omjer isplate
150€ (prvi depozit): 100%
Posjeti Ivibet
  • Gledanje prijenosa i klađenje uživo
  • VIP program za najaktivnije igrače
  • Kriptovalute i mnoge druge metode plaćanja
Ivibet Recenzija