bet365 tiket dana – ponedjeljak (21.10.2024)

tiket dana bet365

Osim brojnih prognoza utakmica koje igramo u našoj sekciji za tip dana za danas smo pripremili i bet365 tiket dana kako bi naši posjetioci imali još jedan uvid u najizglednije tipove za danas. Današnji tiket dana se sastoji od tri tipa koje daju ukupnu kvotu od 6.07.

Kao što smo više puta napomenuli najveće šanse za ostvarivanje profita na sportskoj kladionici se ostvaruju igranjem singl oklada. Ipak, ukoliko svakodnevno igrate realni tiket dana dugoročno možete očekivati visok profit. Također, stavljanje kombinirajućih oklada je uvijek jako zanimljivo i onim što igraju na niže uloge jer su potencijalni dobitci jako visoki.

Veliki broj online kladionica dodjeljuje bonus dobrodošlice koji za obrt zahtjeva stavljanje kombinovanih tiketa. Stoga, naše prijedloge za klađenje sa ovog tiketa možete upotrijebiti i u tu svrhu. Koristiti ih za obrt, otključavati bonus sredstva, pretvarati ih u pravi novac te na taj način dodatno povećati vašu zaradu.

Naš današnji bet365 tiket dana se sastoji od tri prognoze koje nemaju dovoljno visoku kvotu ili neki drugi parametar da se nađu u sekciji za tip dana. Na primjer, klađenje na azijski hendikep je daleko pogodnije za kombinirajuće oklade no za singl što može biti samo jedan od brojnih razloga za igranje i današnjeg tiketa.

Naše prijedloge i analize utakmica za tiket dana za danas, 21.10.2024 godine možete pročitati u nastavku teksta.

bet365 bet365 Recenzija 85/100
  • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
  • Kalendar sportskih utakmica uživo
  • Aplikacije za razne operativne sustave


Nottingham Forest vs. Crystal Palace – 21:00, 21.10.2024

Nottingham Forest i Crystal Palace će svojim večerašnjim dvobojem na City Groundu zaokružiti osmo kolo Premier League. Naravno, u ovaj dvoboj obje ekipe ulaze sa ciljem da dođu do punog plijena. Sa jedne strane Nottingham se želi sa tri boda približiti mjestima koja vode u Europu dok Crystal Palace želi prekinuti crnu seriju, doći do prve ovosezonske pobjede kojom bi i izašli iz zone ispadanja.

Šumari su od ulaska u Premier League uložili zaista mnogo. Prethodne sezone su bili ekipa koja je dovela najveći broj pojačanja na otoku. Naravno da je bilo potrebno neko vrijeme da se ta momčad uigra. Da, uspjeli su ostati u društvu najboljih, uz male probleme, sa svega šest bodova viška u odnosu na ekipe koje su se preselile u Championship.

Uoči ove sezone su doveli još nekoliko pojačanja, poput Sose, Morena, Milenkovića, Ward Prowsea i drugih. Imaju kvalitet bar za sredinu tablice a u sezonu su ušli sa ambicijama da se uključe u borbu za Europu. Za sada izgledaju odlično. Pretrpili su svega jedan poraz od početka sezone iako su imali nekoliko zaista zahtjevnik protivnika poput Chelsea i Liverpoola.

Crystal Palace je uoči ove sezone ostao bez svog ponajboljeg igrača, Olisea kao i još nekoliko važnih igrača poput Ayewa i Andersena. Engleski orlovi su doveli nekoliko vrhunskih zamjena i nisu izgubili na kvalitetu. Ipak, na terenu ne izgledaju najbolje. Trenutno su u opasnoj zoni, sa svega tri osvojena boda od početka sezone. Prije svega njihova napadačka zona ne izgleda najbolje. Sa igrama koje trenutno pružaju neće moći parirati Nottinghamu na City Groundu.

Tip: Nottingham Forest pobjeda @ 2.38


Roberto Bautista Agut vs. Casper Ruud – 10:00, 21.10.2024

Roberto Bautista Agut je iskusni teniser iz Španjolske koji je u najboljim danima karijere bio i top 10 igrač. Ipak, godine polahko čine svoje i trenutno je daleko od tog nivoa igre. Daleko od toga da neće imati još nekoliko velikih rezultata, što nam potvrđuje i prošli tjedan no njegova karijera se bliži kraju.

Prošle godine je Roberto Bautista Agut čak završio i na negativnom omjeru. Da, igrač je koji može na hardu napraviti velike probleme svakome. Poznat je po svojoj sjajnoj kretnji koja, uz njegove duboke udarce zna dovesti protivnike do ludila no veliko je pitanje u kakvom će stanju izaći danas u Baselu s obzirom da je u nedjelju igrao finale Antwerpa.

Casper Ruud je igrač koga već nekoliko godina gledamo u društvu 10 najboljih. Prije dvije godine je bio i treći reket svijeta. Igrač je koji je igrao i Grand Slam finala a trenutno je osmi igrač svijeta. Za njega će Basel biti jedan od najvažnijih turnira ove godine jer je ostalo svega nekoliko tjedana do završnog turnira, osam najboljih do koga želi održati ovaj rank.

Igrač je koji inače najbolji tenis pruža na zemlji no i na hardu igra na zaista visokom nivou. Nekoliko posljednjih turnira nisu bili najbolji za Ruuda ali je to i razlog ovako visokog tečaja na njegovu pobjedu. Danas igra protiv Bautiste koji je daleko od najbolje forme i koji je jučer imao veliko finale te sigurno Bautista danas neće biti na svom maksimumu.

Tip: Casper Ruud pobjeda @ 1.44


Valencia vs. Las Palmas – 21:00, 21.10.2024

Ekipa Valencie nas je u ovom stoljeću navikla na vrhunski nogomet, velike rezultate i gornju polovicu tablice. Ipak, popularni šišmiši već neko vrijeme ne izgledaju najbolje.

Da, prethodnu sezonu su završili kao devetoplasirana ekipa La Lige no uoči ove sezone su ostali bez nekoliko važnih igrača. U dosadašnjem dijelu sezone ne izgledaju najbolje. Nakon devet odigranih utakmica imaju svega šest bodova. Upisali su samo jednu pobjedu a najveći problem leži u napadačkoj zoni koja je sa pet postignutih pogodaka najlošija napadačka zona La Lige.

Ukoliko brzo ne dignu nivo igre naći će se u problemu i bit će ozbiljan kandidat za ispadanje u Segundu. Sa druge strane ekipa Las Palmasa je i prethodne sezone imala poteškoća da se zadrži u La Ligi. Na početku ove sezone su najlošija ekipa La Lige, sa svega tri osvojena boda u devet odigranih utakmica.

Las Palmas je ujedno i jedina ekipa u Španjolskoj koja je i dalje bez pobjede. Posljednja trećina terena ima velikih problema. Bez obzira što ni Valencia ne izgleda najbolje sigurno da su mnogo veći favoriti protiv ovakvog Las Palmasa no što to tečaj sugerira.

Tip: Valencia pobjeda @ 1.77



25€
(prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
  • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
  • Kalendar sportskih utakmica uživo
  • Aplikacije za razne operativne sustave
94% Omjer isplate
25€ (prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
  • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
  • Kalendar sportskih utakmica uživo
  • Aplikacije za razne operativne sustave
bet365 Recenzija