22bet tiket dana – utorak (22.10.2024)

tiket dana 22bet

Osim brojnih prognoza utakmica koje igramo u našoj sekciji za tip dana za danas smo pripremili i 22bet tiket dana kako bi naši posjetioci imali još jedan uvid u najizglednije tipove za danas. Današnji tiket dana se sastoji od tri tipa koje daju ukupnu kvotu od 3.62.

Kao što smo više puta napomenuli najveće šanse za ostvarivanje profita na sportskoj kladionici se ostvaruju igranjem singl oklada. Ipak, ukoliko svakodnevno igrate realni tiket dana dugoročno možete očekivati visok profit. Također, stavljanje kombinirajućih oklada je uvijek jako zanimljivo i onim što igraju na niže uloge jer su potencijalni dobitci jako visoki.

Veliki broj online kladionica dodjeljuje bonus dobrodošlice koji za obrt zahtjeva stavljanje kombinovanih tiketa. Stoga, naše prijedloge za klađenje sa ovog tiketa možete upotrijebiti i u tu svrhu. Koristiti ih za obrt, otključavati bonus sredstva, pretvarati ih u pravi novac te na taj način dodatno povećati vašu zaradu.

Naš današnji 22bet tiket dana se sastoji od tri prognoze koje nemaju dovoljno visoku kvotu ili neki drugi parametar da se nađu u sekciji za tip dana. Na primjer, klađenje na azijski hendikep je daleko pogodnije za kombinirajuće oklade no za singl što može biti samo jedan od brojnih razloga za igranje i današnjeg tiketa.

Naše prijedloge i analize utakmica za tiket dana za danas, 22.10.2024 godine možete pročitati u nastavku teksta.

22bet 22bet Recenzija 100/100
  • Brza oklada
  • Mobilne aplikacije
  • 100+ načina plaćanja


Real Madrid vs. Borussia Dortmund – 21:00, 22.10.2024

Pred nama je jedan od najzanimljivjih klupskih nogometnih dvoboja, okršaj velikana iz La Lige i Bundeslige, a ujedno i repriza prošlosezonskog finala Lige Prvaka, okršaj Real Madrida i Borussie Dortmund koji će ovaj put snage odmjeriti na Santiago Bernabeu.

Kraljevskom klubu prethodne sezone mnogi nisu davali isuviše visoke šanse u ovom natjecanju. Ipak, oni su svojim partijama pokazali zbog čega su najtrofejnija ekipa Europe a u ovu sezonu su ušli značajno kvalitetniji, s obzirom da su doveli nekoliko velikih pojačanja gdje se naravno izdvaja Mbappe. Da, trenutno kruže razne priče o Mbappeu no sigurno će i u ovom dvoboju biti jedan od nosioca igre Real Madrida.

Ekipa Real Madrida je ove godine i kvalitetnija no prethodne. Igraju kvalitetniji nogomet i sigurno će do samog kraja na svim frontovima voditi bitku za titulu. Milioneri su prethodne sezone uspjeli iznenaditi mnoge i doći do finala Lige Prvaka. Time su potvrdili svoj kvalitet no razočaravajuće partije u domaćem šampionatu su dovele i do uručenja otkaza Edinu Terziću, iako je on po mnogima uradio sjajan posao.

Pod novim izbornikom, Sahinom te sa nekoliko velikih pojačanja je Borussia Dortmund ušla u ovu sezonu. Ipak, daleko su od najboljih partija ove sezone. Ušli su u nju sjajno ali u posljednjih mjesec dana pokazuju razne probleme i dinamičnu formu. Teško je očekivati da uz takve oscilacije pariraju na jednom od najtežih gostovanja sezone.

Tip: Real Madrid pobjeda @ 1.48


Aston Villa vs. Bologna – 21:00, 22.10.2024

Dvoboj na Villa Parku u kome će Aston Villa ugostiti ekipu Bologne će biti izuzetno zanimljiv jer je ovo dvoboj momčadi koje su najviše oduševile svojim partijama u domaćem šampionatu prethodne sezone. Obje ekipe su ostvarile ogroman napredak.

Sa jedne strane Aston Villa se uspjela domoći Lige Prvaka nakon više od 30 godina čekanja a sa druge Bologna nakon 60 godina čekanja. Naravno, nakon jedne takve sezone uslijedilo je i nekoliko promjena u momčadima koje su u ovu sezonu ušle s ogromnim ambicijama.

Stiče se utisak da je Aston Villa dobila mnogo više. Motta, pod kojim je Bologna igrala tu historijsku sezonu je napustio klupu. Također nisu uspjeli zadržati ni Zirkzeea ni Calafioria te iako su doveli nekoliko pojačanja daleko su od prošlosezonskih partija. Trenutno su tek ekipa sa sredine tablice Serie A koja je od početka sezone upisala samo jednu pobjedu u domaćem šampionatu.

U Ligi Prvaka su nakon razočaravajućeg remija sa Shakhtarom pretrpili poraz od Liverpoola. Nisu postigli niti jedan pogodak u prve dvije utakmice Lige Prvaka i daleko su od postavljenih očekivanja, bar za sada. Aston Villa je u sezonu ušla kvalitetnija za nekoliko vrhunskih pojačanja kao što su Amadou Onana i Ian Maatsen.

Na početku sezone sve djeluje sjajno. Uz svega jedan pretrpljen poraz trenutno su top 4 ekipa EPL-a. U Ligi Prvaka su nakon pobjede nad Young Boysom savladali i Bayern, čime su potvrdili svoj kvalitet, činjenicu da je pod Emeryem Villa Park jedno od najtežih gostovanja u Europi ali i čime su došli u sjajnu situaciju za prolaz u knockout fazu natjecanja.

Tip: Aston Villa pobjeda @ 1.63


Arsenal vs. Shakhtar – 21:00, 22.10.2024

Posljednje dvije sezone su najbolji pokazatelj da su se topnici vratiili u sami vrh Europe. Odigrali su zaista dvije sjajne sezone u Premier League, u kojim su vodili veliku bitku za titulu sa Manchester Cityem. Da, u obje sezone su bili viceprvaci no igrali su, uz građane, daleko najkvalitetniji nogomet na otoku.

Osim toga, prethodne sezone su izgledali sjajno i u Ligi Prvaka. Uoči ove sezone su doveli i neka velika pojačanja, kao što su Calafiori, Sterling i Merino. Osim toga Arteta je već raspolagao sa mladom momčadi koja iz godine u godinu napreduje. Stoga se od ove sezone Arsenala očekuje i više no prethodne.

Za topnike je sve funkcioniralo sjajno do ovog vikenda i gostovanja na Vitalityu. Nizali su sjajne rezultate u EPL-u, iz prva dva kola Lige Prvaka su izašli sa četiri osvojena boda no ponovo je crveni karton u ranoj fazi utakmice značajno uticao na njen tok. Istina, u remijima sa Brightonom i Cityem crveni karton je bio u najmanju ruku sumnjiva odluka sudija dok je za vikend na Vitalityu Saliba napravio glupost, povlačeći protivnika sa leđa kao zadnji igrač.

Bez obzira na taj poraz mogu biti zadovoljni svojim početkom sezone. Osim toga, nakon kraće pauze najavljeno je da će ponajbolji igrač, Saka, biti spreman za večerašnji dvoboj. Naravno, ukoliko to bude slučaj Arsenal će izgledati mnogo bolje.

Ekipa Shakhtara je od početka rata značajno izgubila na kvalitetu. Da, igraju Europu no njihove igre su najbolji pokazatelj da su daleko od najboljih ekipa Europe. Uspjeli su izvući bod u prvom kolu sa Bolognom no u potpunosti su nadigrani u tom dvoboju. Nakon toga su pretrpili težak poraz od 3:0 od Atalante. Sa takvim igrama je teško očekivati da mogu pružiti ozbiljan otpor daleko kvalitetnijem protivniku, sjajnom Arsenalu, na Emiratesu.

Tip: Arsenal pobjeda uz azijski hendikep (-2) @ 1.50



100/100 Vidi recenziju
122€
Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 22bet
  • Brza oklada
  • Mobilne aplikacije
  • 100+ načina plaćanja
95% Omjer isplate
122€ Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 22bet
  • Brza oklada
  • Mobilne aplikacije
  • 100+ načina plaćanja
22bet Recenzija