bet365 tiket dana – srijeda (23.10.2024)

tiket dana bet365

Osim brojnih prognoza utakmica koje igramo u našoj sekciji za tip dana za danas smo pripremili i bet365 tiket dana kako bi naši posjetioci imali još jedan uvid u najizglednije tipove za danas. Današnji tiket dana se sastoji od tri tipa koje daju ukupnu kvotu od 3.26.

Kao što smo više puta napomenuli najveće šanse za ostvarivanje profita na sportskoj kladionici se ostvaruju igranjem singl oklada. Ipak, ukoliko svakodnevno igrate realni tiket dana dugoročno možete očekivati visok profit. Također, stavljanje kombinirajućih oklada je uvijek jako zanimljivo i onim što igraju na niže uloge jer su potencijalni dobitci jako visoki.

Veliki broj online kladionica dodjeljuje bonus dobrodošlice koji za obrt zahtjeva stavljanje kombinovanih tiketa. Stoga, naše prijedloge za klađenje sa ovog tiketa možete upotrijebiti i u tu svrhu. Koristiti ih za obrt, otključavati bonus sredstva, pretvarati ih u pravi novac te na taj način dodatno povećati vašu zaradu.

Naš današnji bet365 tiket dana se sastoji od tri prognoze koje nemaju dovoljno visoku kvotu ili neki drugi parametar da se nađu u sekciji za tip dana. Na primjer, klađenje na azijski hendikep je daleko pogodnije za kombinirajuće oklade no za singl što može biti samo jedan od brojnih razloga za igranje i današnjeg tiketa.

Naše prijedloge i analize utakmica za tiket dana za danas, 23.10.2024 godine možete pročitati u nastavku teksta.

bet365 bet365 Recenzija 85/100
  • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
  • Kalendar sportskih utakmica uživo
  • Aplikacije za razne operativne sustave


Atletico Madrid vs. Lille – 21:00, 23.10.2024

Atletico Madrid je od dolaska Simeonea jedna od najboljih ekipa La Lige, koja je pod njegovim vodstvom imala nekoliko i sjajnih sezona u Ligi Prvaka. Kopljanici su u novu sezonu ušli sa nekoliko zaista velikih pojačanja.

Napadačka zona sa Julianom Alvarezom, koji može pokrivati razne pozicije te devetkom u vidu Alexandera Sorlotha izgleda mnogo bolje. Sredina terena je kvalitetnija za Conora Gallaghera koji je imao nekoliko odličnih sezona u EPL-u. U posljednjoj trećini terena je veliko pojačanje sjajni Robin Le Normand dok je Clement Lenglet proširio rotaciju.

Od početka sezone Atletico igra na zavidnom nivou. U La Ligi su imali nekoliko protivnika iz gornje polovice tablice no i dalje su bez poraza. Da, odigrali su jednu katastrofalnu utakmicu u prošlom kolu Lige Prvaka, na da Luzu protiv Benfice. Nakon toga su odigrali dvije vrhunske utakmice u domaćem šampionatu. Jasno je da je taj poraz iza njih.

Daleko od toga da Lille nije nezgodan protivnik. To je najbolje osjetio Real Madrid na svojoj koži, u prošlom kolu Lige Prvaka. Ipak, Atletico na Metropolitanu igra daleko kvalitetniji nogomet. Bez poraza su u svim natjecanjima na ovom stadionu. Već su nas navikli da dominiraju na terenu doma, kvalitetnija su ekipa od Lillea te očekujemo da budu ekipa koja će kreirati daleko veći broj gol prilika noćas.

Tip: Atletico Madrid pobjeda @ 1.52


Manchester City vs. Sparta Prag – 21:00, 23.10.2024

Guardiolin City u svaku sezonu Lige Prvaka ulazi kao jedan od najvećih favorita za osvajanje. Ova ekipa je dominantna posljednjih godina u domaćem šampionatu a iako su Ligu Prvaka osvojili samo jednom, većinom su i u tim utakmicama dominantni na terenu.

Zbog toga ekipu Manchester Citya mnogi smatraju najboljom ekipom Europe. Ekipa su koja zna ući i u neke velike serije kada izgledaju zaista nedodirljivo. Naravno, ova ekipa je u svakom sastavu, bez obzira na probleme sa izostancima apsolutni favorit na Etihadu protiv prvaka Češke.

Ipak, Sparta Prag je već pokazala jako organizovanu igru. I oni imaju nekoliko vrhunskih igrača a na terenu su u stanju braniti se na visokom nivou, sa velikim brojem igrača. Jedna su od ekipa koje su najviše impresionirale u prva dva kola Lige Prvaka. Uspjeli su savladati Salzburg a potom i izvući bod na gostovanju kod Stuttgarta. U te dvije utakmice je Sparta Prag primila ukupno jedan pogodak.

Sigurno da će i građani imati problema da probiju dvije linije odbrane Sparte Prag. Mišljenja smo da će ovo biti mnogo teža utakmica za City no što to tečaj sugerira. Imaju problema sa izostancima. Jednostavno, bez Rodria i Kevina de Bruynea to nije ista ekipa. To na najbolji način oslikavaju i posljednje dvije utakmice domaćeg šampionata u kojim su imali velikih problema da dođu do punog plijena protiv Fulhama i Wolvesa.

Da, Manchester City će imati kontrolu ove utakmice. Dominirat će u većem dijelu utakmice ali Sparta može biti izuzetno opasna iz tranzicije. Također će građani imati problema da probiju dvije linije odbrane Sparte Prag. Osim toga i ukoliko City povede sa dva ili tri gola razlike vrlo je moguće i da umrtve utakmicu, kao što često rade. Zbog toga je klađenje da će Sparta Prag pokriti hendikep, pobjediti, odigrati nerješeno ili izgubiti sa najviše tri pogotka razlike najbolji izbor danas.

Tip: Sparta Prag hendikep (+3.5) @ 1.43


RB Leipzig vs. Liverpool – 21:00, 23.10.2024

Jedan od najzanimljivijih dvoboja ovog tjedna se igra na Red Bull Areni, gdje se sastaju RB Leipzig i Liverpool. Sa jedne strane jedna od najboljih ekipa Njemačke Bundeslige posljednjih godina a sa druge velikan iz Engleske. Nema sumnje da je pred nama pravi nogometni spektakl.

RB Leipzig je uoči ove sezone ostao bez Dania Olma no doveli su nekoliko pojačanja uz koje na papiru izgledaju mnogo bolje. Svojim igrama na terenu, sa pet pobjeda uz dva remija su već pokazali da su ozbiljan konkurent za titulu prvaka Njemačke. Ipak, u Ligi Prvaka su već sada u teškoj poziciji.

Iz prva dva kola su izašli bez bodova. Nadigrali su ih i Atletico Madrid i Juventus te bez obzira što lakše utakmice tek slijede, ovaj dvoboj je izuzetno važan za njih. Sa druge strane Liverpool nije pravio veći broj promjena no od kako je Arne Slot došao na klupu redsi izgledaju mnogo bolje.

Od početka sezone su, u svim natjecanjima upisali devet pobjeda uz jedan poraz. I u tom neočekivanom porazu od Nottinghama su bili daleko bolja ekipa na terenu. U ovaj dvoboj ulaze sa sedam vezanih pobjeda. Savladali su u tom periodu nekoliko teških protivnika poput AC Milana ili Chelsea koga su savladali prethodnog vikenda.

Nakon takvih partija naravno da i na Red Bull Arenu stižu u ulozi favorita. Ipak, i RB Leipzig izgleda sjajno trenutno. Sigurno će biti zahtjevan protivnik. S obzirom da napadačke zone obje ekipe djeluju sjajno na početku sezone i uz činjenicu da je pred nama otvoren dvoboj, brzog ritma, mišljenja smo da je klađenje na golove daleko bolji izbor no moneyline klađenje.

Tip: Zbroj golova (-2.5+) više @ 1.50



25€
(prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
  • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
  • Kalendar sportskih utakmica uživo
  • Aplikacije za razne operativne sustave
94% Omjer isplate
25€ (prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
  • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
  • Kalendar sportskih utakmica uživo
  • Aplikacije za razne operativne sustave
bet365 Recenzija